Halloween-spellen voor volwassenen: ideeën voor een angstaanjagende nacht

Halloween-spelideeën voor volwassenen

Halloweenavond komt eraan en volwassenen hebben ook het recht om te genieten van ons meest angstaanjagende en legendarische feest. Heksen, spoken, doden, geesten, overtuigingen, legendes en enge verhalen ontmoeten elkaar eenmaal per jaar op een huiveringwekkende nacht waarin het belangrijkste is om een ​​geweldige tijd te hebben (en word een beetje engook).

Daarom, als u overweegt om uw eigen feest te organiseren en een idee nodig hebt in Diario Femenino, wilden we deze voorstellen Halloween-spellen voor volwassenen met degenen die een geweldige tijd zullen hebben.

De beste Halloween-spelideeën

1 Leef rol

Zonder twijfel een van de leukste en leukste activiteiten. Het gaat erom op een avond in je eigen vlees te leven op een begraafplaats, in een spookhuis of in Dracula’s eigen kasteel. Ieder zal zijn paper moeten plaatsen en in geen enkel moment kun je de geschiedenis verlaten om naar iets in de echte wereld te verwijzen.

Er moeten hosts zijn die verantwoordelijk zijn voor de ontvangst, het menu of zelfs een verhaal maken met een mysterie dat de rest moet oplossen.

In dit type spel is de rol van elk van de deelnemers belangrijk en hoe ernstiger en realistischer het spel is, hoe succesvoller het resultaat.

2 duisternis

Dit spel zal nooit uit de mode raken, of het nu ouder of jonger is. Het is een levenslange schuilplaats maar geeft het een angstaanjagende eigenschap Er is geen licht! Hoe donkerder de kamer waar het wordt gespeeld, hoe leuker en angstaanjagender het zal zijn.

Er zijn verschillende varianten hiervan, het kan bijvoorbeeld in verschillende kamers of op een binnenplaats worden gespeeld, hoewel er moet worden gezorgd dat alle gevaarlijke of breekbare objecten onderweg worden verwijderd.

3 Snijd pompoenen

Als je de voorkeur geeft aan iets rustigers terwijl je geniet van een cocktail en goed gezelschap, is een pompoencarvingwedstrijd even traditioneel als succesvol. Het lijkt eenvoudig maar het heeft zijn techniek en De resultaten kunnen net zo eng zijn als leuk.

Het is een van de tradities van Halloween en je kunt de nacht afsluiten met een griezelig bedrijf.

Halloween-nachtspellen, enge ideeën voor ouderen

4 Wat is erger

In dit geval gaat het om het maken van kaarten waarin elke kaart wordt geplaatst twee gruwelijke situaties, bijvoorbeeld, “wat is erger, dat ze je laten kraken en er eens in je leven citroen in gooien of dat je elke week van je leven een angstaanjagende schrik / macabere grap moet leven die je niet verwacht?”. Als jullie ze allemaal hebben geschreven, zullen ze worden gemengd en hardop worden voorgelezen, zodat elk besluit met welke van de twee opties hij zou blijven. Je zult een vreselijke tijd hebben!

5 Slikken of delen

Het is een heruitvinding van de traditionele “Trick or Treat” maar voor volwassenen. Daarin zijn er twee opties: test of opname. Je kunt door het hele huis verschillende “stops” instellen, bij elke test moet je slagen (er zijn moeilijkheidsgraden) en als je dat liever niet doet, moet je drinken!

truc: om dit spel meer in te stellen, kun je Halloween-namen geven aan de drankjes en / of stops die je maakt.

6 Filmmarathon met eten

Een plan dat zowel traditioneel als succesvol is, is om een horrorfilm marathon. Maak een selectie en classificeer ze op basis van klassiekers, bezittingen, vervloekte huizen … Vervolgens kun je kiezen, stemmen of kans (of geesten) beslissen welke je ziet. Belangrijk! Dat eten en drinken ontbreekt niet en dat het huis helemaal donker is.

7 Wie is het geweest?

Op een kaart moet je de beste en slechtste manier van sterven schrijven die je maar kunt bedenken. Vervolgens worden alle kaarten gemengd en worden ze één voor één verwijderd, we moeten raden wie de auteur is van elke kaart!

truc: Deze game kan op verschillende manieren of met verschillende rondes worden gespeeld. De eerste is misschien de beste / slechtste manier om te sterven. De tweede, de manier waarop je iemand zou vermoorden als je moest. Het derde hoe je van een lijk af zou komen … En alle gebeurtenissen die in je opkomen! De antwoorden zullen het meest verrassend zijn! Plezier en angst verzekerd!

Wat kan niet ontbreken

Wat kan de nacht van 31 oktober niet missen

Het maakt niet uit of je een film gaat kijken of met een van de voorstellen gaat spelen die we hierboven voor je hebben overgelaten. Het belangrijkste in een Halloween-feest is de sfeer en daarom zijn er enkele dingen die niet gemist mogen worden. Bekijk deze lijst!

+ decoration: van de meest normale dingen die je thuis kunt doen (een slinger van vleermuizen) tot geprefabriceerde spinnenwebben of kunstmatige kaarsen. Het geeft je de perfecte touch om zo’n nacht te beleven!

+ food: als je op een feestje eten en drinken niet mag missen, op Halloween minder! Natuurlijk is het beter als je een paar gerechten en cocktails met angstaanjagende motieven werkt.

+ Make-up en kostuum: een mes door je brein of een gek verpleegsterskostuum. Het mag niet ontbreken!

+ Angstaanjagende muzikale draad: Zoals in elke goede film, is de soundtrack essentieel, dus zorg voor een goede enge afspeellijst en ga je gang!

En jij? Ken je iemand anders? grappig en eng Halloween-spel? Deel het met ons in de comments! We willen ideeën voor breng een enge 31 oktober door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *