Het belang van de eerste kus in een relatie

Het belang van de eerste kus

We zijn gefascineerd door die romantische scènes waar twee mensen hartstochtelijk kussen en onmiddellijk een echte liefdesverbinding tussen hen tot stand brengen.

En het is dat het belang van de eerste kus is dat deze het begin van liefde markeert. Hoezeer je je ook aangetrokken voelt tot een persoon, hoe graag je hem ook verleidt, naar hem kijkt, naar hem glimlacht, hem wrijft, totdat je hem de eerste kus Die link waar we allemaal naar zoeken als we verliefd worden, is niet vastgesteld.

Wanneer geef je de eerste kus

Maar de vraag die hierbij opkomt verleiding spel is wanneer de eerste kus te geven?, waar? hoe? De antwoorden zijn vergelijkbaar met die welke dat andere probleem oplossen van hoe hoog de verovering is om de eerste seksuele relatie te hebben. Dat wil zeggen, het hangt af van hetzelfde en de gepassioneerde behoeften die de andere persoon gelooft. Omdat er momenten zijn dat we een man ontmoeten, voelen we de dringende behoefte om hem te kussen en op andere momenten ontstaat het verlangen beetje bij beetje.

Dus de enige die kan bepalen of het vroeg of laat is voor een eerste kus, is je lichaam, dat er sneller of minder om zal vragen. Maar zodra je merkt dat je dringend moet verzamelen je lippen aan de jouwe om te zien of een intieme verbinding mogelijk is, wacht niet te veel op conventies, want er zijn treinen die maar één keer passeren. Stel je voor dat die mond die van de man van je leven was en je hebt hem niet durven kussen omdat je hem net hebt ontmoet. Gemiste kans

Dit betekent niet dat als je eenmaal de behoefte voelt om hem te kussen, je het op hetzelfde moment en op dezelfde plek doet. Misschien ben je niet in de beste plaats om je die eerste kus te geven die in de zal blijven ik herinner het meMinstens zolang je relatie duurt. Als u verliefd bent geworden op uw collega, is een vergadering niet de meest geschikte plaats om u bij uw lippen te voegen of, als deze bij uw gezinsomgeving hoort en uw neefjes door het gebied fladderen, is het beter om te wachten om alleen te zijn.

Wat je ziet in die eerste kus

Hoewel een primeur solo kus, tijdens het kijken naar een zonsondergang zittend op het zand, het is een van die onvergetelijke momenten, laat de kus achter wanneer deze uitkomt, noch is die slechte kus die je jezelf geeft omringd door mensen op een feest met wat achtergrondmuziek, vooral vanwege dat gevoel de wereld te hebben gestopt terwijl je lippen samenkwamen.

Hoe het ook zij, in de eerste kus kun je ontdekken of dat jouw ideale man is. Als je mond samen wordt gezocht, als je lippen bij elkaar komen spelen in hetzelfde tempo en je tong onvermijdelijk krult naar de zijne, de verbinding Daarmee is liefde maximaal. Dus profiteer van alles wat je kunt om van die verliefdheid te genieten met hun heerlijke kussen.

Als de eerste kus niet gaat zoals verwacht en je onhandige en uitgepakte bewegingen vindt, heb je misschien het gevoel dat deze liefde niet zal werken. Rustig, omdat je misschien niet die perfecte orale conjunctie voor de gevonden hebt hoogste nervositeit; Geef het nog een kans en verander de tweede kus in de eerste, als het beter gaat. En zo niet, weet je, als de ridders van koning Arthur hun hele leven op zoek gingen naar de Graal, kun je je avonturen baseren op de zoektocht naar die eerste perfecte kus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *