Huismiddeltjes voor tachycardie

Huismiddeltjes voor tachycardie

Het heet tachycardie bij een terugkerende snelle hartslag en, hoewel de meeste oorzaken die tachycardie veroorzaken goedaardig zijn, zou het moeten zijn opgemerkt en geëvalueerd door een arts om eventuele uit te sluiten probleem meer serieus

Verlaag uw hartslag met huismiddeltjes

Zijn er Sommige huismiddeltjes om een ​​snelle hartslag te kalmeren.

Een van de beste remedies is ltot ontspanning. Stress verhoogt de hartslag, dus het is belangrijk gewoontes veranderen in ons dagelijks leven om te kalmeren. Het is raadzaam om meer ontspannen naar de bestemmingen te gaan, oefening uitvoeren eet regelmatig een uitgebalanceerd dieet en oefen activiteiten die stress verminderen.

de rest Het is ook erg belangrijk als u de hartslag wilt verlagen. Het gaat om goed slapen ’s nachts en rusten overdag.

de stimulerende middelen Ze worden niet aanbevolen voor mensen met tachycardie. Als u een snelle hartslag wilt kalmeren, elimineer of verminder stimulerende middelen zoals de cafeïne, koffie en chocolade.

de hitte en de uitdroging Ze zijn ook oorzaken van tachycardie. Je moet dagelijks 8 glazen water drinken en jezelf niet aan hoge temperaturen blootstellen.

Naast deze remedies zijn er andere gebaseerd op de natuurlijke geneeskunde met bekende ingrediënten en gemakkelijk te krijgen.

de valeriaan Het heeft een kalmerende werking en is verantwoordelijk voor het reguleren van de hartslag. Het omvat het koken van een eetlepel Valeriaan in een kopje water gedurende 10 minuten en het infuus ’s nachts nemen.

Een andere infusie zou zijn om een ​​eetlepel van 10 minuten te koken gedroogde meidoornbloemen In een kopje water. Het is raadzaam om dagelijks twee kopjes te drinken, omdat dit de pulsaties helpt reguleren en de bloeddruk verlaagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *