Onmiskenbare tekenen dat u een oppervlakkig persoon bent

Hoe te weten of je een oppervlakkig persoon bent

Er is alles in dit leven met diverse mensen van intense persoonlijkheden, authentiek, gevoelig, eigenaardig, excentriek en ook oppervlakkig. Vandaag lijkt het alsof de oppervlakkige de strijd wint tot in de diepte, tot de essentie. En het is logisch dat je het soms vraagt ​​omdat de niveaus van frivoliteit die we dagelijks eten hoog zijn. Dit zijn de tekenen dat je een oppervlakkig persoon bent. Durf je ze te herkennen?

Hoe te weten of je een oppervlakkig persoon bent

Als je echt een oppervlakkig persoon bent, kost het je veel om deze oefening te doen, omdat we je precies zullen vragen om naar binnen te duiken. Ja, je interieur Het is te ver, toch? en je bent niet gewend om zulke diepten in te gaan. Als je niet tot op de bodem uitkomt, denk er dan tenminste eerlijk over na.

+ Anekdotes versus gevoelens

Met je beste vrienden praat je over anekdotes die je overdag zijn overkomen. de veld van gevoelens Het komt neer op “Ik ben down” of “Ik ben geweldig.” Als wat je kunt voelen belangrijker of interessanter voor je is dan wat je kunt voelen, ben je misschien een beetje oppervlakkig.

+ Gespreksonderwerpen

Je hoeft geen master’s degree in filosofie te nemen om geen oppervlakkig persoon te zijn, maar als je gesprekken worden teruggebracht tot je leven, het leven van de mensen van wie je houdt en het leven van beroemdheden, ga je misschien opzij diepere aspecten van de wereld in het algemeen.

+ Je fysieke uiterlijk

Je zorgt goed voor je uiterlijk en dat is niet negatief. Maar je weigert eerder slordig huis te verlaten een urgentie van een vriend of je kunt er niet aan denken om bij die jongen te blijven omdat je niet geschoren bent.

Hoe zijn oppervlakkige mensen

+ Het fysieke uiterlijk van anderen

Over jongens gesproken. Op je eerste date met die Tinder-jongen ontdek je dat hij je heeft bedrogen met de foto’s, die hij niet is. Maar het kan je niet schelen en je liet door het bedrog omdat het in werkelijkheid veel beter is dan op de foto’s.

+ beoordelingen

Kent u het verschil tussen roddel en kritiek? kletskous Het kan zelfs gezond zijn, wees bewust van wat er met andere mensen gebeurt. Oppervlakkige mensen bekritiseren echter vaak anderen en beoordelen hun manier van aankleden, spreken, leven …

+ Sociale netwerken

Een plaats waar de oppervlakkigheid van een persoon duidelijk wordt, is in sociale netwerken. Als je muur is vol selfies, van foto’s met vrienden, van uw reizen, van uw maaltijden en van uw koffie, gaat u misschien van materialist.

+ De dingen waar je blij van wordt

Je bent heel duidelijk over wat je gelukkig maakt. Voor jou is geluk genoeg geld hebben om regelmatig te gaan winkelen en, natuurlijk, om jezelf die eigenaardigheden toe te staan ​​die je van tijd tot tijd hebt. Ja altijd je hebt geld nodig Om je grillen te bevredigen, is het omdat je, behalve oppervlakkig, heel materialistisch bent.

Als je jezelf in een van deze eigenschappen herkent, probeer dan een diepere aanraking te geven aan je leven en dat van anderen. Blijf niet binnen het oppervlak, omdat het interessantste aan een persoon altijd binnen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *