Dromen dat je huilt: betekent het huilen in dromen dat je verdrietig bent?

Droom over huilen en de interpretatie ervan

We kunnen niet ontsnappen aan onze nachtmerries, net zoals we niet kunnen ontsnappen aan onze diepste angsten en angsten als we ze niet herkennen. Daarom is het belangrijk om te weten hoe dromen te interpreteren en na te denken over wat er is gedroomd, hoe moeilijk het ook is om die verontrustende ervaring opnieuw te beleven. En een van de dromen die ons het meest storen, is niet eens een droom, maar we voelen hoe we huilen als we slapen

Huil in dromen

Misschien gebeurde het je op een avond dat je na een goede tijd met tranen wakker werd huilen in dromen, gegrepen door droefheid, verdriet en angst. En het is waarschijnlijk dat je niets specifieks hebt gedroomd, of de dood van een familielid, of een ongeluk, of iets pijnlijks, dus je weet niet wat die nacht huilen je heeft veroorzaakt.

Huilen in dromen betekent dat je onderbewustzijn al die moeilijkheden die je in het dagelijks leven hebt aan het licht wilt brengen. Het kan een zijn traumatische ervaring dat je hebt geprobeerd te negeren of zelfs moeite hebt met anderen. Iets dat duidelijk wordt getoond als je in je droom alleen huilt en niemand je troost.

Verdriet, eenzaamheid, afwezigheid en pijn zijn de gebruikelijke interpretaties van huilen in dromen, dus het is normaal dat je wakker wordt met een gevoel van droefheid en rusteloosheid. Afhankelijk van uw situatie kan huilen in dromen een toekomstige gezinsdiscussie betekenen, een paar pauze of een ontslag.

De boodschap van tranen in je droom

Maar niet alles is negatief in de interpretaties die zijn gemaakt van huilen in dromen. Vaak is huilen terwijl je slaapt niets meer dan een ontsnappingsklep om stoom af te blazen als je niet weet hoe je het in je echte leven moet doen, waardoor de gevreesde nachtmerrie een ervaring wordt stressverlichter en zorgen

Op dezelfde manier kun je in je dromen huilen om een ​​lang overleden familielid, wat wordt geïnterpreteerd als het beëindigen van het duel en het overwinnen van het verlies. Dus niet alles is angst en frustratie in je nachtelijke kreten. Bovendien kun je ook huilen van vreugde, niet alleen in het echte leven, maar in dromen, wat betekent dat een periode van rust en welzijn in je leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *