SOS! Hoe stop je met denken aan iemand die niet van me houdt

Wanneer je niet kunt stoppen met aan iemand te denken

Emoties die we niet kunnen beheersen, spelen een rol in die mislukte liefdes of in verbroken relaties. Van woede tot het verraden van je eigen waarden, er is een heel pad van ingewikkelde psychologische processen en opdringerige gedachten waarvan je niet weet hoe je ermee kunt stoppen. Discover hoe je moet stoppen met denken aan iemand die niet van je houdt. Omdat er altijd een ander alternatief is.

Waarom kun je niet stoppen met aan hem te denken

Het komt voor in platonische liefde of na een paar uit elkaar gaan. Je kunt niet stoppen met aan hem te denken. Je weet dat hij niet van je houdt en misschien hou je ook niet van hem. Maar je vindt het niet gemakkelijk om achter te laten de illusies Die ene dag creëerde je jezelf met die persoon. Die illusies wegen zo zwaar dat ze weigeren te vertrekken en daarom blijf je aan hem denken. En je wilt niet meer aan hem denken.

Maar het maakt niet uit wat je wilt, want het lijkt erop dat je geest gaat vrij en hij staat erop dat de persoon die niet van je houdt te allen tijde, 24 uur per dag door je hoofd loopt. De zaak begint zich te vermengen met angst en angst omdat je ziet dat je de controle over je gedachten hebt verloren. Heeft u een oplossing? Natuurlijk

Probeer niet aan hem te denken

Waarom kun je niet stoppen met aan hem te denken

De natuurlijke neiging wanneer gedachten die we niet willen hebben ons binnenvallen is probeer ze te vermijden. Grote fout, want hoe moeilijker je probeert te voorkomen dat ze je geest binnenkomen, hoe groter hun kracht zal worden en je zult ze intenser voelen. Heb je die angst opgemerkt? Het is vanwege de frustratie die voortkomt uit proberen te stoppen met aan hem te denken en dat de poging je tot het tegenovergestelde leidt: om nog meer aan die persoon te denken.

Blijf de situatie verkeerd schilderen, toch? Maak je geen zorgen omdat je zult hem vergeten of tenminste dat het denken aan hem je niet meer pijn doet zoals je het het minst verwacht. Lees verder

Om te stoppen met aan hem te denken, moet je jezelf toestaan ​​aan hem te denken

Hoe iemand uit je hoofd te krijgen

Het minste dat je je kunt voorstellen is dat de truc voor een persoon om je geest te verlaten is blijf aan hem denken. Maar op een andere manier. Het is duidelijk dat die persoon die niet van je houdt een tijdje in je geest zal blijven, of je het nu leuk vindt of niet. Dus laat hem rustig door je gedachten lopen, want hij zal daar niet voor altijd blijven.

Laat het in je opkomen. Denk aan de schade die hij je heeft aangedaan, als hij ontrouw was, als hij je heeft bedrogen, als het gewoon niet kon zijn, als hij je valse hoop had gegeven, als het onbereikbaar is. En denk ook aan hoe mooi je met hem leefde, de beste momenten, de gebroken illusies die je nu zoveel pijn doen.

Laat ze binnen. Denk aan alles wat je pijn doet en accepteer dat je het hebt geleefd en dat je een moment van rouw leeft. Accepteer die persoon in je hoofd en onthoud altijd dat je daar niet voor altijd zult blijven. Dat is het nu, maar later zal het niet zijn. Accepteer het gewoon, huil wanneer je ziel erom vraagt ​​en word je ervan bewust dat lijden onderdeel is van het leven.

Het moment dat die persoon je geest verlaat

Wat doet hartzeer pijn

Als je dit hebt bereikt acceptatiepunt, je zult zien hoe aan hem denken minder spanning, minder stress en minder angst oplevert. Maar het is er natuurlijk nog steeds. Dit is het moment om uw aandacht op iets anders te richten of een krachtige afleiding te vinden. Je kunt het je misschien niet veroorloven vanwege vitale omstandigheden, maar verhuizen, van stad veranderen of een reis maken, zijn enkele van de meest effectieve methoden voor die persoon om uit je gedachten te verdwijnen.

Je kunt ook de millenaire techniek van proberen nagel die een andere nagel eruit haalt. Let er natuurlijk op dat je deze keer niet zo snel opgewonden raakt. En natuurlijk, met de voorzorgsmaatregel om het op het juiste moment te doen, dat wil zeggen, wanneer je al hebt geaccepteerd wat die persoon pijn doet, wanneer je jezelf al voor hem hebt laten lijden. Dat is wanneer je de focus van aandacht kunt veranderen, zodat je geest een krachtiger licht binnengaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *