Boomtatoeages: kennen hun betekenis

Betekenis van boomtattoosDe betekenis van boomtattoos. Pinterest

Er zijn mensen die een tatoeage krijgen omdat ze modieus zijn … en meestal hebben deze mensen er na een tijdje spijt van. Maar ook er zijn mensen die een tatoeage krijgen wanneer zij gewetensvol doenOmdat ze echt weten wat die tatoeage betekent en deze niet alleen op hun huid dragen, maar ook in hun hart, hebben deze mensen nooit spijt van hun tatoeage. Een boomtattoo is een type tatoeage dat wanneer een persoon besluit het te doen, hij weet waarom hij het wil en hoe hij het wil. Maar wat betekent het precies?

Boomtattoos en hun betekenis

Er zijn veel boomtattoo-ontwerpen om uit te kiezen.; de eik, de esdoorn, de den, de kers, de bonsai … en nou, dit zijn er maar een paar om er maar een paar te noemen. Maar wanneer u een boomtattoo kiest, moet u zich ermee geïdentificeerd voelen, ongeacht of deze meer of minder populair is dan anderen. Droom je ervan een tatoeage te krijgen? Denk na over wat bomen voor u betekenen.

Bijvoorbeeld een kersenboom in bloei staat voor de kwetsbaarheid en schoonheid van het leven, Dus deze tattoo symboliseert dat het leven is ongelooflijk mooi, maar te kort. Het kan ook symbool voor vruchtbaarheid en vrouwelijkheid.

Een ander voorbeeld zou zijn de levensboom, die symbool staat voor kracht, kennis, vitaliteit en reïncarnatie. Hoewel de weergave van deze boom verschillende interpretaties kan hebben, afhankelijk van de cultuur of filosofie waar het vandaan komt.

Maar op een algemene manier en ongeacht het type tatoeage dat je kiest, heeft de betekenis ervan te maken met: compressie naar het leven, kracht, veranderingen, spiritualiteit, vrouwelijkheid, kennis, voorspoed, genezing, wijsheid, familie, evolutie, cirkel van leven, vitaliteit , sterfte, schoonheid, geluk, levensduur, generatie, regeneratie, verjonging, nieuw begin, maar bovenal … het leven. Zoals je kunt zien, zijn er veel betekenissen en afhankelijk van je leven en je ervaringen kan het het een of ander voor je betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *