Zinnen van liefde en overwinnen: hoe liefdesverdriet onder ogen te zien

Brad Pitt en Jennifer Aniston, zinnen van liefde en overwinnen

Met alles wat je leert in dit leven. Het lijkt paradoxaal, maar het is een van de moeilijkste trances waaruit meer ervaringen kunnen worden getrokken. Hoewel het op het moment van pijn onmogelijk lijkt, zal het gebrek aan liefde die je nu hebt, je in de toekomst met een soortgelijke situatie geconfronteerd.

We hebben voor u enkele van dezinnen van liefde en overwinnen Meer motiverend Als je ze aandachtig leest en het verhaal toepast, zullen ze je helpen omgaan met liefdesverdriet. Het is een gecompliceerde tijd die je doormaakt, maar waar je met een beetje steun en wil uitkomt.

Laat een pauze je niet het belangrijkste in je leven laten verliezen: jezelf. Neem nota van deze uitdrukkingen die u alle aanmoediging zullen geven u op een droevig ogenblik als dit nodig hebt. Dat kan met alles! Maar om deze pauze te overwinnen, aarzel niet om hulp te vragen aan de mensen om je heen die van je houden of, indien nodig, aan een professional in de geestelijke gezondheidszorg. Praten over wat je voelt zal je helpen de pauze te reflecteren en te begrijpen en, naarmate de tijd verstrijkt, de pagina omslaan. De volgende zinnen helpen je te beseffen dat alles is geleerd.

Leuke uitdrukkingen van liefde en overwinnen om liefdesverdriet onder ogen te zien

Leuke uitdrukkingen van liefde en overwinnen

1 Er is geen afwezigheid om te doden, geen pijn om te consumeren

Onthoud wat het wijze spreekwoord zegt: “Er is geen afwezigheid om te doden, geen pijn om te consumeren.” Je kunt niet vergeten dat vroeg of laat en met meer of minder moeite er een tijd zal komen dat dat wat nu een afgrond lijkt, een klein zwart punt wordt. Wij verzekeren u.

2 Een vrouw kan breken, maar twijfel er niet aan dat ze de stukken opnieuw zal nemen en met meer kracht dan ooit bij hen zal voegen.

De kracht van vrouwen kent geen grenzen. Zoveel als sommigen ons anders willen laten geloven, we zijn niet zwak. We kunnen met alles wat ons te wachten staat en met nog veel meer. En hoewel we soms een moment nodig hebben om de verandering die zich in ons leven heeft voorgedaan te assimileren, zal er niemand zijn die ons tegenhoudt als we voorbereid zijn.

3 Stilte geeft je alle antwoorden

Stilte nodigt uit tot reflectie, en dat is precies wat u moet doen draai je leven om en overwin de pauze Dat heeft je basis geschud. Soms is het lui en eng om de problemen direct onder ogen te zien, maar het is noodzakelijk om een ​​reis van introspectie te maken en alleen en in stilte te zijn om te begrijpen wat we voelen.

4 Je bent een slaaf van je emoties, maar je kunt leren ze te beheersen

In liefdespauzes zijn we gevoeliger dan ooit. Deze gebeurtenis brengt gevoelens naar voren waarvan we niet eens wisten dat we ze hadden. We huilen, lachen, lijden, genieten … We zijn echte slaven van onze emoties. Maar gooi niet in de handdoek. Met een beetje moeite en reflectie kun je leren Beheers de gevoelens die je proberen te overweldigen.

5 Geef geen tweede kans aan wie zelfs de eerste niet verdiende

Ze zeggen dat de mens het enige dier is dat twee keer struikelt met dezelfde steen, maar we kunnen die steen heel goed inruilen voor een ex. Bovendien zeggen ze dat tweede delen nooit goed waren … Geef het geen nieuwe kans als je samen was liet je zien dat het het niet waard was. Doorgaan hetzelfde? Nee bedankt!

De beste zinnen om een ​​liefdespauze te overwinnen

6 Je bent geweldig, dat niemand en niets je anders doen geloven

In een pauze hebben we bemoedigende woorden nodig die dienen om alle tranen die zijn gevallen aan te vullen. Als je niemand hebt die je eraan herinnert hoe fantastisch je bent (je kunt het niet zelf doen), vertellen we je al: Je bent geweldig!

7 De wonden die niet worden gezien, zijn het diepst

Soms verbergt achter de glimlach van oor tot oor een groot innerlijk verdriet, zoals deze zin van William Shakespeare laat zien die je uitnodigt om na te denken. Het kan zijn dat het dwingen van een glimlach soms de enige manier is om te glimlachen, maar waarom geen enkele reden herinneren om weer plezier te krijgen? Je hoeft toch niet te hard in je verleden te graven om een ​​reden te vinden waar je blij van wordt.

8 Hij vertrekt om ruimte te laten voor een nieuwe persoon

Elke keer als iemand je leven verlaat, laat je ruimte over voor iemand die zijn plaats kan innemen. Jij moet degene zijn die een manier vindt om ervoor te zorgen dat de veranderingen beter worden. Wie weet wat het lot voor jou in gedachten heeft.

9 Weet je waarom het breuk wordt genoemd? Omdat het kapot was

Die sluier van liefde die we in onze ogen plaatsen wanneer we verliefd zijn, zorgt ervoor dat we ons bepaalde dingen niet realiseren. Sommige defecten blijven onopgemerkt, we vergeten onze waardigheid, we geven prioriteit aan wat niet … En nee! Het is geen toeval dat het beëindigen van een relatie die al was verbroken, het breken wordt genoemd.

10 Heartbreak doet pijn, maar het gebeurt

Niets is eeuwig, dus heel snel, en daarmee doe je een beetje van je deel, Alles zal sneller draaien dan je denkt. Je weet nooit of de persoon voor wie je bestemd bent op je wacht in de metroauto waar je elke ochtend instapt of in de cafetaria waar je elke dag snacken. Niet dicht bij liefde!

Hoe een gebroken hart te maken na een breuk

11 Achter een geweldige vrouw is ze altijd zichzelf

Op het moment dat je het uitmaakt met je partner, vind je het onmogelijk om een ​​leven te bedenken waarin je dat niet bent. We kunnen u echter verzekeren dat u beetje bij beetje zult beseffen dat u niemand anders nodig hebt dan uzelf. Misschien wil je bij andere mensen zijn die je zowel fysiek als psychologisch aantrekken, Maar je hebt ze niet nodig.

12 Hoe sneller je lijdt aan een gebroken hart, hoe sneller je weer verliefd kunt worden

Zoals elk transcendentaal afscheid in je leven, hebben breuken ook hun eigen rouwproces om door te gaan. Zoals de dichter George Pellicer in deze zin uitlegt, hoe sneller je erin slaagt om al deze fasen te doorlopen, hoe eerder je je ziel opnieuw zult genezen om weer toevlucht in de liefde te vinden.

13 De principes hebben iets heel speciaals

Een pauze is een punt en apart. Hartzeer overwinnen en leer het te benutten als een nieuwe kans om opnieuw te beginnen. Ze zeggen dat het maken van een waas en een nieuw account, opnieuw beginnen met een leeg cadeau, de beste manier is om de slechte tijden te overwinnen.

14 Houd nooit op van je te houden, zelfs niet op de slechtste momenten

Het is gebruikelijk dat eigenwaarde wordt beschadigd na het uiteenvallen, omdat gedachten van onzekerheid en twijfel door je hoofd gaan. Daarom is het nu meer dan ooit tijd om te werken aan de visie die je hebt over jezelf en Herinner je eraan hoe fantastisch je bent.

Aan wie zou je deze zinnen van liefde opdragen en de slechte momenten overwinnen?

15 Als de liefde knijpt, is het niet jouw maat

Liefde is een mooi gevoel dat je elke dag zou moeten laten glimlachen. Wanneer je knijpt, opsluit, beschadigt, opsluit, ondermijnt, ruïneert, neerhaalt of instort, is dat geen liefde; Het is niet de liefde die je verdient Zoek naar dat gevoel dat ervoor zorgt dat je wilt lachen, dat je naar de wolken tilt, dat het beste in je naar boven haalt. En als dit niet het geval is, kunnen we u helaas vertellen dat dit niet uw maat is. Dus … koop het niet!

16 Soms win je en soms leer je

Wanneer je je realiseert dat een val de beste gelegenheid is om weer te vliegen, zul je gelukkig zijn. Fouten zijn lessen waarmee je je kunt realiseren hoeveel je nog moet leren. En is dat weten hoe je een les leert uit alles wat er in ons leven gebeurt, een geschenk is dat je moet ontwikkelen.

17 Laten we het hebben over onze vreugden, niet over onze zorgen

Beginnen met het gebruiken van positieve taal zal je helpen hartzeer sneller en beter te overwinnen. De sleutel is om zinnen te veranderen zoals “Ik weet niet hoe ik iets goed moet doen” voor “Ik weet zeker dat ik dit kan verbeteren.” Ben je ooit gestopt om na te denken welke taal gebruik je om tegen jezelf te spreken? Als we niet te veel zelfvertrouwen hebben, zijn we vaak erg wreed voor onszelf, waardoor we meer te lijden hebben onder de rekening.

18 Stop nooit met glimlachen, zelfs niet als je verdrietig bent, omdat je nooit weet wie er verliefd op je glimlach kan worden

Hoe mooi deze zin van de Colombiaanse schrijver Gabriel García Márquez. Het lijkt op dit moment onmogelijk om uit de kuil te komen, maar al snel, wanneer een ander verschijnt die weet hoe je al je kwaliteiten moet waarderen en je moet behandelen zoals je verdient, zul je je realiseren dat niets zo erg was als het destijds leek.

19 Er gebeurt niets als je dat weet, dan moet je opstaan

Wie zegt dat hij nog nooit is ingestort, liegt! Het is volkomen normaal om momenten van neergang te hebben waarin de duisternis onze gedachten binnendringt. Ingewikkelde tijden zijn echter tijden die als een springplank moeten dienen voor de comeback om je mee te nemen veel langer dan je ooit was.

Woorden om sterk te zijn na liefdesverdriet

20 Liefde doet de tijd verstrijken; tijd laat liefde voorbijgaan

De filosoof Euripides zei het al in deze zin en het populaire spreekwoord ondersteunt hem: ‘Tijd heelt alles’. Zelfs de liefde en het lijden dat het met zich meebrengt zullen verloren gaan in de uren, dagen, weken, maanden, jaren … Daarom is het niet de moeite waard om te wanhopen naar iets dat ooit geschiedenis zal worden .

21 Maar als je het al hebt overwonnen!

Soms zijn we zo depressief en verdrietig dat we ons niet bewust zijn dat we de pauze al hebben overwonnen. Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen door negativiteit en te denken dat we nooit liefdesverdriet zullen overwinnen, maar, zoals deze uitdrukking van liefde en overwinnen aantoont, komt de dag waarop, plotseling, dat is het! De behoefte om te lijden is voorbij.

22 Hij die niet van je houdt zoals je bent, verdient het niet om herinnerd te worden

Deze zin komt van de Formule 1-coureur Niki Lauda. Houd nooit op jezelf voor iemand te zijn, want in zo’n geval wanneer de bittere momenten van breuk komen, zul je spijt hebben dat je bent veranderd voor degene die je nu laat lijden. Lijd niet voor iemand die je niet eens met je deugden en gebreken heeft geaccepteerd.

23 Uiteindelijk komt alles goed. En als het niet lukt, is het omdat het einde nog niet is gekomen

Er wordt altijd gezegd: alles komt goed. En het is waar! Vroeg of laat is het geluk weer van ons en wordt al ons lijden beloond. Je moet gewoon wat geduldiger zijn en wachten op dat gelukkige einde dat op je wacht om de hoek.

24 Liefde is als vuur; degenen die buiten zijn, zien meestal eerder de rook, dat degenen die binnen vlammen zijn

Heb je deze situatie in je vlees of in die van een geliefde ervaren? Je weet al dat liefde ons vermogen vertroebelt om de realiteit om ons heen te realiseren. Vanuit een perspectief en afstand zullen degenen die van je houden objectiever zijn. Hoewel jij degene bent die moet beslissen wat te doen met je relatie, luister dan naar het advies van degenen die van je houden en Ze zijn op zoek naar het beste voor jou.

De mooiste liefdesuitdrukkingen in de geschiedenis

25 Het hoofd weet het vandaag, maar we zullen tot morgen moeten wachten tot het hart het begrijpt

Het is toch wel eens met je gebeurd: je weet dat je niet bij die persoon kunt zijn, dat je zo iemand niet verdient, dat je op lange termijn veel gelukkiger zult zijn zonder haar en dat je echter niet verliefd kunt worden. En het lijkt erop dat we een beetje masochistisch zijn en ons laten meeslepen door de gevoelens die ons de meeste schade toebrengen. Maar jij, aan wie besteed je meer aandacht, het hart of het hoofd?

26 Als je huilt omdat je de zon hebt verloren, laten tranen je de sterren niet zien

U kunt verder gaan, maar als u doorgaat zonder de pagina om te slaan, loopt u het risico een cirkelvormig pad te nemen dat u naar hetzelfde startpunt brengt. We verliezen zoveel omdat we tijd verspillen met klachten en lijden dat we niet kunnen genieten van al het goede dat het leven voor ons in petto heeft. Denk na over je zaak met Deze prachtige zin van de Hindoe-denker Tagore.

27 Die erop staat gelukkig te zijn, maar het pas krijgt als hij eerder sterk is geworden

Voordat we van iemand anders houden, moeten we onszelf liefhebben; voordat je met iemand samenwoont, moet je weten hoe je met iemand samen moet leven; Voordat je gelukkig wilt zijn, moet je sterk zijn. Direct geluk is niet blijvend: Je kunt ons een plotselinge glimlach bezorgen, maar het zal niet veel in de tijd duren. Het zal snel tussen onze vingers verdwijnen wanneer een obstakel iets groter lijkt dan verwacht. Daarom, om echt gelukkig te zijn, moet je sterk zijn om alle kuilen te overwinnen die ons in de weg staan. Het is de enige manier om een ​​eeuwige glimlach te hebben.

Als je een paar romantische zinnen bij de hand hebt, kun je je dag verbeteren, nadenken over iets dat in je leven is gebeurd of een leuke aanraking hebben door ze naar iemand van wie je houdt te sturen. Als je meer liefdeszinnen wilt voor elke situatie van je dag tot dag, hebben we er nog veel meer die je misschien leuk vindt.