Horoscoop en compatibiliteit van tekens: de verliefde Weegschaal

Weegschaal vrouw horoscoop en teken compatibiliteit

Zelfs de meest sceptici erkennen dat twee mensen van hetzelfde sterrenbeeld bepaalde persoonlijkheidskenmerken delen. Het is waar dat karakter door het leven wordt gesmeed op basis van een veelheid van invloeden, maar we kunnen de invloed van de sterren in ons leven niet negeren. Niet verliefd. Compatibiliteit tussen sterrenbeelden kan ons liefdesleven bepalen. Wil je weten met welke tekens het compatibel is en hoe het is Weegschaal vrouw verliefd?

De Weegschaal verliefde

De Weegschaalvrouw is de vrouw van evenwichtige liefde, niet noodzakelijk omdat ze dat is, maar omdat ze onvermoeibaar naar hem op zoek is. Evenwicht en harmonie in de liefde die je vindt op basis van reflectie en een tolerant en open perspectief. Een tolerantie die geen conformiteit impliceert. Als de Weegschaal vrouw merkt dat de relatie niet werkt, maakt ze een einde aan de voorkant, zonder rond te rennen.

Als de Weegschaalvrouw ergens voor opvalt, dan is dat vanwege haar verleidingskracht, zegevierend in de verovering van de ideale man op basis van delicatesse, mysterie en discretie. Zonder excessen en zonder vuurwerk zoekt Libra naar een man om mee te glimlachen, zonder emotionele ups en downs. Aan de man die het leven met de Weegschaalvrouw wil delen het is fundamenteel vereist eerlijkheid.

Met welke tekens is Libra compatibel?

Een verliefdheid, een onmiddellijke en onherstelbare aantrekkingskracht is wat de Weegschaalvrouw heeft met een man van haar hetzelfde teken. Het is ook uitstekend compatibel met Schorpioen en met Boogschutter. Met een man Ram vestigt dat soort gepassioneerde relaties van twee tegengestelde polen en met Tweelingen Liefde wordt iets magisch. Van zijn kant, de man ik las Ze is het ideale koppel van de Weegschaalvrouw en heeft de grootste medeplichtigheid met de man Waterman.

Horoscoop en compatibiliteit van tekens: de verliefde Weegschaal

De Weegschaal vrouw heeft weinig compatibiliteit met Stier, in een relatie die meer werk vereist dan normaal. Iets soortgelijks gebeurt met de mens Vis, met een gecompliceerde relatie en weinig toekomst, tenzij beide vasthoudend zijn en wedden op het paar. met kanker is in een moeilijke afdaling waar ze van de aantrekkingskracht naar het einde van de liefde gaan in een co-existentie geteisterd door wrok en misverstand. Het is ook niet gemakkelijk met een Maagd, van wie zeer verschillende standpunten hem scheiden, hoewel hij de grootste onverenigbaarheid met de mens vertoont Steenbok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *