De beste Halloween-memes om op WhatsApp te verzenden

 De beste memes voor Halloween

Elke datum is goed om te verspreiden een paar memes van WhatsApp van degenen die je een beetje uitlachen. en Halloween dat is het ook. Hoewel het bekend staat als de meest angstaanjagende vakantie van het jaar, zullen we zeker een grappig beeld vinden dat een datum op deze datum maakt.

Zoals je weet, wordt Halloween gevierd op 31 oktober (de vooravond van onze bekende “Allerheiligen”) en staat het bekend als de nacht van de doden. Een nacht die steeds meer centraal staat en waarin het belangrijk is om te genieten, angst te hebben en plezier te hebben.

Dus zoals op elk ander moment van het jaar (Kerstmis, Pasen of de zomer zelf) vermenigvuldigen de memes en overspoelen onze apparaten klaar om ons aan het lachen te maken. daarom In Diario Femenino hebben we enkele van de grappigste Halloween-memes samengesteld zodat je de koningin bent van die WhatsApp-groep die altijd brandt met meldingen en triomfen met de meest originele meme.

7 grappige memes om te verzenden op WhatsApp op Halloween

1 Die van de vrienden

Er is altijd een meme om de groep vrienden in te sturen en altijd Meestal verzonden door de meest partier @, dus we hebben er een voor u! Dat wat elke dag tot een feestdag en een dag van drankjes maakt. Heeft het je geraakt?

Dronken Meme voor Halloween

2 De broers

Als je broers of zussen hebt, zul je zeker begrijpen dat we altijd op zoek zijn naar het beeld om je aan het lachen (of woedend) te maken. Dus … steek uw hand op Hij heeft nooit een beetje met zijn broer geknoeid @! Halloween is een dag van lachen en schrik!

Halloween-meme voor je broer

3 Van de student

Als we het hebben over grappige afbeeldingen, kun je nooit degene missen die de studenten vertegenwoordigt, ongeacht of je 10, 20, 30 of 40 jaar oud bent, omdat als je studeert, zul je je vertegenwoordigd voelen door die meme. Deze die we hierna laten, raakt een goede sustete en het is dat als het gaat om schreeuwen van angst, je een verrassingsexamen aflegt zonder waarschuwing, het geeft paniek!

Halloween-meme voor studenten

4 Die in zwarte humor

Een andere van de “categorie├źn” die niet in onze memes mag ontbreken, is die van zwarte humor. Deze afbeeldingen roepen altijd twee meningen op WhatsApp-groepen: degene die antwoordt met een “JAJAJAJA” en degene die antwoordt met een “Halaaaa, hoe vies !!”. En dat is wat de zwarte humor!

In dit geval hebben we het over Halloween-decoraties en het versieren van een muur met grafstenen. Tot zover normaal, toch? Het probleem is dat het misschien niet de beste decoratie is als we de muur decoreren … vanuit een verpleeghuis! Oops!

Meme halloween-verblijfplaats

5 De familie groep

Er is altijd een perfect beeld om naar die familiegroep te sturen waarin tantes, grootouders, neven, zwagers … En je moet een beetje correct zijn. Om niet in zwarte humor, politiek of religie te raken, wordt degene die met de moeders knoeit altijd gekozen. Zwak! Maar soms ze geven ons ongelooflijke momenten Zoals deze! ­čśë

Halloween meme voor moeders

6 Het grappige

En tegelijkertijd de klassieker. Daar heeft je grappige dienstdoende vriend je een afbeelding gestuurd om je te vertellen dat je geen masker op Halloween moet dragen, dat je het goed doet met je gezicht. Typisch toch? En is dat een klassieke meme zo kan 31 oktober niet missen

Grappige Halloween-meme

7 De claim

Als dit Halloween daarentegen geen haar is, houd dit beeld dan klaar! Claimsive en duidelijk, wie komt met grappen uit de Dag van de Doden, maak je houding duidelijk! Natuurlijk, zonder humor te verliezen!

Meme halloween Dag van de doden

En jij? Met welke van deze halloween memes blijf je Naar welke ga je verzonden door WhatsApp Om al je contacten te terroriseren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *