De illusie behouden om te dromen dat je in de lucht zweeft

Wat betekent dromen om te drijven?

Omdat niet alles in onze nachten nachtmerries zal zijn, geeft het onderbewustzijn ons magische momenten vol welzijn. Het is het geval van droom van zweven in de lucht, een droom die spreekt van illusies, geluk en je gevoel van vrijheid. Ontdek in ons droomwoordenboek alle betekenissen van dromen die je in de lucht zweeft.

Je gevoelens als je droomt dat je in de lucht zweeft

Heb je je ooit voorgesteld zo licht als een veer te zijn die je in de lucht zou kunnen laten zweven, dat je zou kunnen vliegen. Deze dromen spreken van een fantasierijk en creatief karakter, van gevoel van welzijn, van vrede hebben met jezelf en vooral van een persoon die de illusie blijft handhaven en blijft vechten voor zijn dromen.

Daarom wordt de interpretatie van deze droom waarin je in de lucht zweeft als iets positiefs opgevat. Je hoeft alleen maar het gevoel van geluk te controleren dat je voelt wanneer je wakker wordt wanneer je gedroomd hebt, zwevend in de lucht, geen zorgen, iets doen waarvan je dacht dat het onmogelijk was om te bereiken. De kracht van je illusie is veel sterker dan de realiteit.

Zoals in die droom van zweven, spreekt dromen over zweven in de lucht over een persoon die de lasten van het verleden heeft geëlimineerd. Het is gebruikelijk om deze droom wanneer te hebben je hebt het leven veranderd, wanneer je opnieuw bent begonnen of wanneer je jezelf hebt leren kennen tot het punt dat je een nieuwe persoon hebt ontdekt.

Maar je moet ook voorzichtig zijn als deze droom van zweven in de lucht terugkeert, omdat het ook kan betekenen dat je het nodig hebt ontsnappen aan de realiteit te vaak Onthoud dat er maar één stap is om te voorkomen dat je geconfronteerd wordt met de problemen om in een droomwereld te leven en dat die stap nooit genomen moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *