Aambeienmedicijnen: hoe pijn en jeuk te verlichten

Medicijnen tegen aambeien die de symptomen helpen verlichten

Aambeienziekte wordt veroorzaakt door ontsteking van de bloedvaten in het gebied van het rectum. Dit kan extern of intern gebeuren, maar treedt meestal op omdat er druk wordt gegenereerd in het anale gebied. Constipatie, vele uren staan ​​of zitten, overgewicht en zwangerschap zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van stapels.

Maar voor uw diagnose, wat aambeien medicijnen Kun je de pijn en jeuk helpen verlichten?

Aambeien, bestrijd je symptomen

Palen kunnen in verschillende kwaliteiten voorkomen, afhankelijk van hun symptomen en ernst. De mildere hebben niet altijd een behandeling nodig, omdat ze na verloop van tijd zichzelf kunnen oplossen. Degenen die een grotere graad hebben, kunnen echter een specifiek medicijn nodig hebben. Uw huisarts of een proctoloog kan een scan uitvoeren om ernstigere problemen uit te sluiten. Aarzel daarom niet om naar uw kantoor te gaan als het ongemak ernstig is.

1 Crèmes of pleisters voor almorranas

Een van de meest irritante symptomen van stapels zijn pijn, branderig gevoel en bloedingen. Om ze te beëindigen, zijn er medicijnen zoals crèmes, pleisters of zetpillen, gewijd aan verlicht ongemak geproduceerd. Velen van hen bevatten hydrocortison.

Is belangrijk Gebruik het product niet langer dan een week zonder medische aanbeveling, omdat hydrocortison bijwerkingen heeft zoals buikpijn, gewichtstoename, zwelling van de voeten en enkels, epileptische aanvallen en huidirritatie. Controleer de bijsluiter van het medicijn om de meest geschikte dosis voor u te vinden.

Medicijnen om het meel te beëindigen

2 Paracetamol voor aambeien

Een ander veel voorkomend medicijn is het generieke paracetamol Het bevat paracetamol. Het dient om de pijn te verlichten die wordt veroorzaakt door externe aambeien. Hoewel het ons van enig ongemak bevrijdt, helpt het niet om jeuk te verminderen en wordt overmatig gebruik niet aanbevolen omdat het levertoxiciteit kan veroorzaken.

Vraag uw arts wat de beste manier is om dit geneesmiddel in te nemen, rekening houdend met de toestand van uw aambeienziekte.

3 Zalven met verdovingsmiddel

Ook tijdens de aambeienziekte en om de jeuk te verlichten die wordt veroorzaakt door deze vervelende stapels, medicijnen bevatten pramoxine en lidocaïne Ze dienen als anesthetica en komen in de vorm van crèmes of zalven. Het is belangrijk om de stappen in de instructies te volgen en ze niet te misbruiken voor de mogelijke bijwerkingen die ze veroorzaken.

Nogmaals, uw apotheker of arts kan u hierover adviseren Dit type behandeling om pijn en jeuk te verlichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *