Dromen over een partner die niet van jou is: we moeten praten

Dromen van iemand die niet je partner is

Je droomde gisteravond dat je gelukkig en verliefd op je partner leefde; maar jij paar in dromen Hij was niet dezelfde man die vredig naast je sliep in het echte leven. Dus vanmorgen is de dag erg moeilijk voor je geworden vanwege de schuld. Maar zijn we verantwoordelijk voor wat we dromen?

Liefde is een heel belangrijk gebied in ons leven en daarom zijn we zo bezorgd over al die dromen van een paar, dromen met huwelijken, met bruiloften en zelfs met ontrouw, en daarom proberen we ook een betekenis te vinden. Wil je de betekenis van weten droom over een partner die niet van jou is?

Communiceer in dromen met je partner

Het zal toch vreemd zijn om een ​​droom te hebben waarin je verschijnt met een partner die niet de jouwe is, vooral als de hoofdpersoon van je droom iemand is die bekend is. Misschien begin je opnieuw te denken als je echt van je partner houdt, anders wil je onderbewustzijn je laten merken dat het tijd is om de pagina te sluiten en een nieuw verhaal.

Het zal niet veel zijn. Bij de interpretatie van koppeldromen komen we bijna altijd tot dezelfde conclusie. Wat er in de droom gebeurt, is niet zozeer een verborgen verlangen, maar een oproep van aandacht, omdat het echtpaar een crisis doormaakt of omdat er problemen zijn die aan het licht komen en eindigen met de vrede in huis.

Op deze manier, als je droomt dat je een partner hebt die niet de jouwe is, kun je het interpreteren als de noodzaak om te communiceren met je partner, om een mededeling anders, omdat de huidige niet effectief is. Wat je ziet in dat andere paar dat in je dromen verschijnt, is wat je niet in je echte partner hebt: vloeibaarheid in communicatie.

Met een ander koppel in dromen zijn

Dus leg je handen niet op je hoofd als je een geweldige avond hebt gehad met het leven van een geweldig stel in je dromen. Ga niet zitten schuldig omdat het, net als in dromen waarin je ontrouw bent, geen voorgevoelige droom is. Praat met je partner en vertel hem dat je meer communicatie nodig hebt, dat je dichter bij hem moet komen.

Laat deze rusteloze slaap je niet negatief beïnvloeden paar relatie. Deze droom betekent niet dat je van partner wilt veranderen, of dat je een avontuur wilt hebben, of dat je ongelijk had bij het kiezen van die man, het toont slechts enkele aspecten die moeten worden verbeterd om de relatie te laten slagen.

Hoewel het niet nodig is dat je je partner de droom vertelt die je hebt gehad, vooral als je partner in dromen iemand is die je kent, een vriend of een collega. Vertel je partner dat je het bent zonder je de details van je droom te vertellen onderbewust heeft u op de hoogte gebracht van de staat van de relatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *