Dromen dat iemand zelfmoord pleegt, zal niet uitkomen

Wat betekent het om over zelfmoord te dromen

We houden niet van dromen over de dood en nog minder over dromen waarin deze voorkomt een zelfmoord, die handeling van het nemen van je leven dat is omgeven door pijn, misverstand en schuldgevoel. Je kunt ergens zeker van zijn en deze droom zal niet uitkomen. In feite hoeft het geen negatieve interpretatie te hebben. In de meeste gevallen komen dromen wanneer je slaapt om iets heel belangrijks in je leven te onthullen. Ontdek in ons droomwoordenboek wat betekent het om te dromen dat iemand zelfmoord pleegt.

Droom van zelfmoord, wat is jouw interpretatie?

We kunnen zelfmoord niet volledig begrijpen, wanneer een persoon het moment van overlijden beslist of vooruitgaat om een ​​fase van lijden te beëindigen. Als het de zelfmoord is van iemand die dichtbij is, gaat de pijn van de dood van een geliefde gepaard met het schuldgevoel omdat hij niets heeft kunnen doen om die persoon te helpen. Dit kan je een idee geven van de interpretatie van deze droom waarin iemand zelfmoord pleegt.

+ Maar eerst en vooral moet je heel duidelijk zijn dat om de betekenis te begrijpen je je droom niet naar de letter hoeft te brengen en dat het geen voorgevoelige droom. Het zal niet uitkomen. Kijk nu eens rond en bedenk wie de mensen die je wilt maken een slechte tijd door, van wanhoop, van pijn, van demotivatie. Wie heeft geen kracht meer.

+ Die persoon heeft nodig uw helpen. En je hebt natuurlijk ook de hulp van een professional nodig, zodat deze nachtmerrie niet eens de echte situatie kan benaderen. En hoe kun je iemand helpen die geen hoop meer heeft? Haar steunen en aanmoedigen om die levenscyclus te beëindigen (niet door de dood natuurlijk) en een nieuwe te beginnen.

+ Omdat de dood in dromen niet altijd een negatieve interpretatie heeft, omdat het soms de vorige stap symboliseert om uit je as herboren te worden, zoals de Phoenix. We staan ​​erop dat het niet iets is dat u naar de letter moet nemen, maar soms draai de pagina om Het is niet genoeg om opnieuw te maken en het is noodzakelijk om het boek te sluiten en nooit te openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *