Hoe de regel onmiddellijk te schenden (zonder uw gezondheid te schaden)

Trucs en methoden om de menstruatie te verminderen

Menstruatie hoort bij ons leven. Het is iets waarmee we door de jaren heen leren leven, maar dat betekent niet dat er momenten zijn waarop we niet willen uitstappen. Je hebt zeker meer dan eens kennisgemaakt met het voorbereiden van een romantisch weekend of een paar dagen strand en opeens zas! Je hebt je menstruatie verlaagd. Of die heel belangrijke gebeurtenis waarbij je dacht dat de menstruatie je een wapenstilstand zou geven of dat het te snel naar je toe zou komen … Pum! De regel wordt een paar dagen uitgesteld en verlengt zoveel dat het samenvalt met die afspraak.

Op die momenten willen we tussenbeide komen in onze menstruatiecyclus en het aanpassen aan de kalender zodat het beter bij ons past, toch? Stil, het is normaal. Alle vrouwen in ons leven hebben op een bepaald moment deze dagen willen veranderen en verplaatsen zoals we willen.

Voordat je je wat trucs of richtlijnen vertelt regel onmiddellijk overtreden zonder uw gezondheid te schaden, moet u weten dat ingrijpen in dit natuurlijke proces niet wordt aanbevolen. Als u besluit dit te doen, zij het in uitzonderlijke gevallen, omdat het wijzigen van de menstruatiecyclus uw lichaam enorm zal beïnvloeden. Dus denk twee keer na wanneer je het doet en doe het op heel specifieke momenten.

Methoden om de regel onmiddellijk te schrappen

+ koude

De kou is een vasoconstrictor, dat wil zeggen, hij is voorstander vernauwing van de bloedvaten. Dit betekent dat wanneer u een beetje verkoudheid aanbrengt, de vaten kunnen samentrekken en het zelfs kan stoppen met bloeden uit de periode. Was goed met koud water en je zult in staat zijn om de menstruatie te snijden, maar niet definitief.

+ ibuprofen

Het lijkt ongelooflijk, omdat je het misschien meer dan eens hebt ingenomen als je menstruatie is afgelopen, maar ibuprofen is een optie die je kan helpen het onder controle te houden. We moeten echter niet vergeten dat het een medicijn is en dat we het niet oncontroleerbaar of zonder duidelijke reden kunnen gebruiken.

+ Werken infusies of citrusvruchten?

Er zijn veel mythen over hoe je de regel kunt aanpassen met infusies of citrus, maar de waarheid is dat de effectiviteit ervan is zeer relatief. Een voorbeeld hiervan is appelazijn, waarmee je pijn kunt verlichten, je menstruatiecyclus kunt reguleren of minimaliseren. Maar het is heel moeilijk dat je een vertraging of een volledige onderbreking van de cyclus kunt bereiken. En hetzelfde zal gebeuren met citroen, met heetwaterbaden, infusies van tijm, brandnetel of kaneel …

Hoe kan menstruatie worden gesneden?

+ Anticonceptiepillen

Je weet al dat er twee soorten anticonceptiepillen zijn. Aan de ene kant zijn er die met placebo van een andere kleur voor de regeldagen, en die die direct een week vrij hebben. Als je in het eerste geval merkt, moet je de normale direct nemen en, als je de gekleurde gaat bereiken, beginnen met een nieuwe van een nieuwe maand. Maar pas op! Je moet dit niet zoals gewoonlijk doen.

Ben je in het tweede geval? Wanneer de week van rust komt, moet u direct aan een nieuwe maand beginnen. Op deze manier hebt u de absolute zekerheid dat u de datum wijzigt waarop u de regel moet verlagen.

 

Voordat we een van deze trucs toepassen, herinneren we u eraan om dat na te denken en te heroverwegen de regel is een natuurlijk proces waarmee je moet leren leven. Momenteel zijn er producten waarmee je een normaal leven kunt leiden, zelfs als je de regel hebt, dus je kunt echt naar die afspraak, die gebeurtenis of die reis gaan zonder het te hoeven snoeien. Het wijzigen van uw menstruatiecyclus zal u een keer helpen, maar als u op natuurlijke wijze leert menstrueren, zal geen enkel plan u de rest van uw leven van streek maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *