Liefdesbrief aan je leraar: bedankt dat je me zoveel hebt geleerd

Hoe een brief aan een leraar te schrijven

Op een positieve of negatieve manier, kinderjaren Het is de sleutel in onze volwassen persoonlijkheid. Als onze jeugd negatief is gemarkeerd, zullen we een groot deel van ons leven doorbrengen met het verbeteren van ons zelfrespect. Integendeel, als we een gelukkige jeugd hebben gehad, vol liefde, zullen we gemakkelijker emotionele stabiliteit bereiken.

En als het gezin, vooral de ouders, de mensen zijn die ons het meest beïnvloeden in de kindertijd, zijn ze niet minder leraren. Een leraar kan het leven van een kind markeren, in voor- en tegenspoed. Omdat we de mooiste herinneringen willen bewaren, hebben we gedacht dat deze leraar die ons alles heeft geleerd een van onze liefdesbrieven verdient. Dank aan alles wat ze ons hebben doorgegeven, geven we alle leraren dit liefdesbrief aan de leraar.

Voorbeeld liefdesbrief aan je leraar

Beste leraar:

Het is jaren geleden dat je mijn leven bent binnengekomen. Dus je was een van de mensen meest invloedrijk van mijn leven en die invloed blijft. Daarom wilde ik je vandaag deze herdenkingsbrief geven of bedanken, wat je maar wilt. Het is een souvenir omdat je figuur niet uit mijn leven is verdwenen. En het is dankbaar, want ik draag nog steeds alles wat je gaf mee.

Ik weet dat niet iedereen het doet, ik weet dat sommige leraren gewoon de afgesproken agenda reciteren. Maar je ging verder en ik beschouw mezelf gelukkig dat ik je als leraar heb gehad. Voor die inspanning die je in de accounts hebt gestopt die goed voor me zijn gegaan, omdat je me het vertrouwen in me niet hebt laten verliezen, omdat je me dat altijd met wat meer hebt verteld inspanning Ik zou het allemaal krijgen.

Ik moet wel bedankt dat je niet alleen de landen op de kaart markeert, dat we spelen met spelling om het op een leuke manier te leren, dat je ons ervan overtuigt dat Engels niet zo moeilijk was als sommigen zeiden. En je hebt ons geleerd anders te denken, onze eigen criteria uit te werken, de belangrijke waarden van het leven te onderscheiden.

Dat wordt door geen enkele leraar gedaan en jij deed het. Maar wat ik het meest waardeer, is het vertrouwen dat je in mij stelde. Dat vertrouwen heeft me mijn hele leven geholpen om niet te vallen, te blijven proberen. In tijden van twijfel, in tijden dat alles fout ging, toen ik op het punt stond de handdoek in de ring te gooien, herinnerde ik me altijd je stem die zei: u kunt.

Bedankt, juf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *