Originele liefdesbrief voor je vriendin: word verliefd!

Liefdesbrief aan je vriendin

Soms is het moeilijk uitdrukken wat we voelen. Wanneer een persoon een revolutie teweegbrengt in alles in ons leven, moeten we eerst gevoelens ordenen (wat niet eenvoudig is omdat het moeilijk voor ons is om onszelf te verduidelijken) en dan de moed hebben om ze zowel aan mensen als aan onze partner te laten zien.

Andere keren voelen we ons echter zo comfortabel bij iemand dat we in een “positieve routine” vallen waarin we belangrijke details en woorden vergeten. We vergeten het niet echt, maar we gaan ervan uit dat de ander zoveel over ons weet dat hij ook alles kan raden wat we over hem voelen. Maar we moeten iets onthouden, ook al gaan de jaren voorbij en Het is belangrijk om te zeggen wat we voelen.

Dus, als je hebt gedacht dat het tijd is om je vriendin te vertellen wat je voor haar voelt en van herinner hem aan mooie woordenGa je gang! Maar als u ook vastbesloten bent om nog een stap in uw relatie te vragen, maakt het niet uit of u er zin in hebt of omdat het een speciale datum is, dan laten we u een originele en kostbare brief achter.

Neem een ​​kijkje en vertrouw erop om alles uit te drukken wat u wilt en moet vertellen aan uw partner. Je zult er zeker van houden!

Liefdesbrief aan mijn vriendin

Voorbeeld liefdesbrief voor je vriendin

liefde,

Ik heb me gerealiseerd dat we weinig romantische dingen te zeggen hebben. Het is waar, we zijn meer dan onszelf onze liefde tonen voor feiten, maar af en toe is het niet slecht om te onthouden waarom NOS We houden zoveel van, dus neem ik deze speciale gelegenheid om u enkele regels te schrijven en het samen te onthouden.

Ik ben altijd duidelijk geweest dat jij en ik verliefd zouden worden. ‘S Middags kletsten ze voorbij, ze lachten altijd en gaven ons advies zodat alles goed ging. De discussies die nergens op sloegen en ons meer pijn deden van binnen dan we buiten kwamen laten zien. De stellen die ons leven hebben doorgemaakt en waar we onszelf het beste wensen met een jaloerse stem. Laten we gaan, wat ons niet erg grappig maakte. Dus het moest gebeuren. Je was mijn vriend, mijn metgezel van het lachen, we bleven achter met riet, om naar de film te gaan, om uit te gaan Een rennen … En er staat geschreven dat je altijd ‘bestemming’ noemt dat je iets anders zou zijn.

Er gaat geen dag voorbij dat ik blij ben je te hebben ontmoet, van tijd tot tijd raak ik in paniek over het verliezen van je, maar als dat gebeurt, weet ik dat je altijd een van de belangrijkste delen van mijn leven zult zijn geweest. Omdat het moest Om te leven Alles wat we leven, ik moest dit voelen dat niemand me ooit heeft laten voelen. Wat ze zeggen over ‘bij iemand zijn die je thuis is’. Die rust, die chemie, dat ons alles vertelt zonder te praten, dat gaan SAMEN tot het einde van de wereld …

Daarom kan ik je vandaag alleen maar bedanken dat je jezelf bent. Ik zou niet willen dat het een ander wordt. Jij, je glimlach, je knuffels, je advies, je “aarzel niet” gezichten, je “nee!” plat, je “oké, schat, ik vind het goed”, je romantische films of je “ik heb liever sushi dan pizza”. Ik hou van je en ik ben van plan het nog lang te blijven doen als je me toestaat …

… Dus u kunt de brief beter opnieuw lezen en de vraag beantwoorden die ik u in hoofdletters stel. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *