De betekenis van veertatoeages

Betekenis van veertatoeages

De veertattoo is een elegant en zeer mooi ontwerpidee omdat je ongelooflijk mooie tekeningen kunt krijgen in zowel zwart als kleur. Maar voordat je het doet, moet je weten wat het betekent, zodat je interpretatie overeenkomt met je manier van zijn en dingen zien.

Er is meer dan één betekenis van veertattoos en het kan te maken hebben met ascensie en spirituele evolutie op een hoger niveau.

De veren werden door indianen gebruikt om communicatie met de geesten te symboliseren om hun hemelse wijsheid uit te drukken.

In de Indiaanse cultuur zijn ook veren vertegenwoordigd de kracht van de dondergoden, samen met de kracht van lucht en wind.

De interessante betekenis van veertatoeages

Maar deze prachtige tatoeage heeft meer betekenissen die je moet weten dus je kunt eindelijk beslissen of je dit type tatoeage op je huid wilt of dat je uiteindelijk een andere kiest, afhankelijk van je manier van zijn. Dit zijn vier van de meest voorkomende interpretaties.

Ontdek de betekenis van veertatoeages

+ vrijheid

Veer-tatoeages symboliseren vrijheid. De veren zijn van vogels, dieren die vrij moeten zijn dankzij hun vliegvermogen. Als je een pen tatoeëert, geeft dit aan dat je wilt zoeken de vrijheid in je leven – ook in de vrijheid van ideeën.

+ Moed en kracht

Als u het veerontwerp van een dier zoals de adelaar kiest je zult je moed en je kracht tonen, evenals de kracht van uw ideeën en de overtuiging om ze te behouden. In dit geval is het het adelaarssymbool dat wordt weergegeven door zijn pen. Andere voorbeelden zijn de uilenveren die intelligentie en cultuur symboliseren of de veren van een pauw die schoonheid en royalty symboliseert.

+ Communicatie en intelligentie

Veer-tatoeages roepen ook het element van de lucht op en zijn gerelateerd aan ideeën, intellectualiteit en het vermogen om te denken wat op een bepaald moment wordt gedacht. Het is een manier om de samenhang van communicatie en denken te tonen.

+ Spirituele wereld

Als je inheemse veren of sjamanen tatoeëert, dan zal je je relatie met de spirituele wereld uitdrukken. Inheemse leiders in Amerika droegen veren om hun hemelse wijsheid tot uitdrukking te brengen en vertegenwoordigden ook de macht van de goden.

Voorbeelden van veertatoeages om je te inspireren

Ben je nog steeds op zoek naar ideeën om je tatoeage te krijgen? Er zijn duizenden manieren om de veren op je huid te vangen. Om je te inspireren, hebben we een beetje gedoken op Instagram en hebben we je een aantal van de meest creatieve en mooie ideeën gebracht. Vertel ons in de reacties wat je favoriete tatoeage is.

1 Veer tattoo met vogels

Leuke ideeën om een ​​pen te tatoeëren

Deze tatoeage waarin de veer wordt vergezeld door vliegende vogels benadrukt het idee van vrijheid dat deze tatoeage overbrengt. Het is perfect voor mensen die zich niet graag aan de regels houden, die ruimte nodig hebben om de vlucht te ondernemen en die niet toegeven dat een kooi hen opsluit. Het is misschien niet een heel originele tatoeage, zoals er zal zijn duizenden mensen op de wereld die een vogel tijdens de vlucht op hun huid dragen, maar als zoveel mensen het hebben gedaan, zal het ergens voor zijn, toch?

2 Quill pen

Welke zin wil je naast je pen tatoeëren

In dit geval heeft de eigenaar van deze tatoeage besloten om een ​​pen te maken waarmee hij zijn eigen verhaal kan schrijven. Rekening houdend met het literaire gevoel van deze tatoeage, Geen wonder dat het vergezeld ging van een kleine zin. Door de juiste woorden voor je tatoeage te kiezen, kun je de betekenis benadrukken die je eraan wilt geven. U kunt schrijven: “Licht als een veer” of “Laat de ideeën vliegen”.

3 Subtiele volledige kleuren tattoo

De meest subtiele tatoeage van een pen die je zou kunnen doen

De subtiliteit is de hoofdpersoon in dit ontwerp dat meer dan getatoeëerd lijkt afgezet op de huid, slechts een hint. De delicate roze en blauwe kleuren dienen om de fijne lijnen te markeren Ze vormen deze tatoeage, die ideaal is voor iedereen die op zoek is naar een discrete tekening. Dit meisje heeft besloten om een ​​tatoeage op haar schouder te krijgen, maar het is jammer omdat ze niet zo vaak zo’n mooie tatoeage kan zien.

4 Een oneindige veer voor je tatoeage

Voeg nog meer betekenis toe aan je tatoeage

Voor de zachte lijnen van de vorige tatoeage zijn de lijnen van deze tatoeage veel dikker en gemarkeerd. Dankzij een stippellijn verbindt de pijl drie kleine vogels die vliegen, waar hij vandaan komt. Op deze manier beschrijven ze de vorm van een oneindig door een nieuwe interpretatie aan de pen toe te voegen. Deze tatoeage spreekt van eeuwigheid, van onbeperkte vrijheid, van Wil altijd hoger vliegen.

5 Minimalistische tatoeage van een veer

Een mooie minimalistische tatoeage voor je arm

Je denkt misschien dat veertatoeages erg sierlijk zijn vanwege hun delicate vorm. echter, Deze tatoeage laat zien dat hij ook minimalistisch kan zijn. Het is een heel vaag ontwerp dat je nog discreet kunt maken met een andere kleureninkt. In dit geval is het binnen de arm gedaan, maar het kan er ook goed uitzien op de enkels, op de pols, onder de borst …

Als deze tatoeages je niet hebben overtuigd en je nog steeds op zoek bent naar inspiratie, kijk dan eens naar de tatoeages die we in Diario Femenino voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *