Horoscoop en compatibiliteit van tekens: de verliefde Maagd

De verliefde Maagd

We streven er vaak naar om relaties te onderhouden die voorbestemd zijn om te falen. De sterren bepalen voor een deel ons liefdesleven, dus er zijn paren die breken zonder de redenen heel goed te begrijpen. De compatibiliteit tussen tekens van de dierenriem is essentieel voor het succes van een relatie. Ontdek hoe het is de Maagd verliefde vrouw dankzij de horoscoop en de compatibiliteit van tekens.

De verliefde Maagd

De vrouw van de Maagd is veroverd met eerbied, met subtiliteit en verrassing. Een perfectionistische, nauwgezette en doordachte vrouw op alle gebieden van haar leven, de zoektocht naar liefde wordt niet lichtvaardig opgevat. De Maagdvrouw observeert, analyseert en evalueert de man om te proberen te onderscheiden of er kansen op succes zijn.

Zijn praktische zin neemt hem ook mee naar het liefde- en seksuele veld, waar hij winstgevende relaties nodig heeft, niet met een materiële interesse, maar emotionele. De Maagdvrouw legt de lat heel hoog in de zoektocht naar de ideale man, maar het is niet moeilijk om teleurstellingen te overwinnen en aan te passen aan de realiteit.

Met welke tekenen is de Maagdvrouw compatibel?

Een van de beste paren van de dierenriem is die van de Maagdvrouw en de man Stier, waar harmonie en overeenstemming heersen. Een medeplichtig echtpaar doet het met een man kanker, terwijl het stabiele en huiselijke paar het krijgt met de man Steenbok. En de relatie waarmee u kunt onderhouden Vis het is dat van de tegenovergestelde polen die hopeloos worden aangetrokken.

De Maagdvrouw kan elkaar goed begrijpen met een man Tweelingen als beide erin slagen het wederzijdse wantrouwen van twee zeer verschillende tekens te overwinnen. met Boogschutter Het heeft in het begin een moeilijke relatie, maar dat kan moeilijk worden door beide hetzelfde doel te bereiken. Deze verwarrende relaties, maar dat met werk en zorg een succes kan zijn, hebben ze ook de Maagd vrouw met Weegschaal en met de zijne hetzelfde teken.

Horoscoop en compatibiliteit van tekens: de verliefde Maagd

Helaas is de Maagdvrouw volledig onverenigbaar met de man Ram, een astrologische onverenigbaarheid die moeilijk te overwinnen is. Met een man ik las vormen een paar vol conflicten en discussies en leven met een man Schorpioen Je vindt het te frustrerend. Evenmin werkt vereniging met de mens Waterman voor het hebben van totaal onverzoenlijke visies op het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *