Betekenis van driehoekstatoeages

Ken de betekenis van driehoekstatoeages

De boom van de driehoekige tatoeages die is ontstaan ​​rond de hipstercultuur, vertegenwoordigt deze driezijdige geometrische vorm, wanneer gelijkzijdig, goddelijkheid, eenheid, harmonie en balans. En het leek op een eenvoudige tatoeageNou, zoals je ziet zijn interpretaties en de concepten die hem omringen zijn erg complex. Daarom en als je er een wilt worden, praten we over het echte Betekenis van driehoekstatoeages.

De driehoeks-tatoeages zijn zeer veelzijdig, omdat ze in alle stijlen passen: minimalistisch, kleurrijk, barok met veel decoratie … Maar bovendien zijn deze tatoeages geldig voor elk deel van het lichaam: de armen, de rug, de ribben, de buik, de benen, de enkels, de voeten … Ze zijn zo gemakkelijk te combineren dat je er meer dan één wilt tatoeëren.

De betekenis van driehoeks-tatoeages

Betekenis van driehoekstatoeagesDe meest mythische driehoek-tatoeages. Instagram

1 De mystieke betekenis van tatoeages

Een driehoek getatoeëerd op de huid van een persoon kan het belang overbrengen dat het hecht aan de verbinding van de aarde, de hemel en de mens – of lichaam, geest en geest -, dus het zal waarschijnlijk iemand zijn mysticus of met hobby’s of smaak voor het esoterische. Elke spirituele triade wordt vertegenwoordigd door de drie zijden van de driehoek. Om deze reden, mensen die een driehoekige tatoeage hebben Ze hebben meestal een zeer prominente spirituele kant.

2 De creativiteit van driehoeken

We vinden ook associaties van deze geometrische figuur met creativiteit en vindingrijkheid, met individuele vaardigheden om vooruit te komen, zich aan te passen en te veranderen. Normaal gesproken, mensen die kiezen voor een tatoeage van deze kenmerken ze zijn meestal erg fantasierijk en ze vinden altijd een manier om hun verbeelding uit te drukken in hun nieuwe tatoeage.

3 Vrouwelijkheid en mannelijkheid

Een andere zeer merkwaardige interpretatie is die welke is gebaseerd op de oriëntatie van de driehoek; als het naar boven wijst geeft het aan mannelijkheid, terwijl als de pijl omlaag aangeeft vrouwelijkheid, die de baarmoeder of de baarmoeder voorstelt. Op deze manier krijgt de driehoek een dubbele perceptie waarin tegenstellingen worden geconfronteerd en tegelijkertijd handen schudden. Er wordt ook vaak gezegd dat wanneer de driehoek naar boven wijst, deze de zon vertegenwoordigt en wanneer deze naar de maan is gericht.

4 De eeuwigheid van driehoeken

Een driehoek omgeven door een cirkel, of binnenin geplaatst, vertegenwoordigt het de eeuwigheid, het niet-verlopen van dingen of wezens, de transformatie van materie. Het kan zelfs verwijzen naar reïncarnatie, hoewel we niet mogen vergeten dat een tatoeage altijd een andere waarde zal hebben, afhankelijk van de huid waarop deze is gemarkeerd.

Zinvolle driehoek tattoo-ideeën

Wil je een driehoektattoo krijgen? We stellen enkele ideeën voor om u te inspireren.

+ Tattoo een minimalistische en zeer natuurlijke driehoek

De ware betekenis van driehoeks-tatoeages

We zijn er dol op Deze driehoektattoo is zo discreet en subtiel. Omgeven door varen, het is een perfecte tatoeage om in het gebied van de ribben te plaatsen, maar het kan ook erg vleiend zijn op gebieden zoals de wreef of enkel. Vanuit een ontwerp als dit kun je tot de verbeelding spreken en kiezen voor andere soorten planten: klimranken, rozen die om de zijkanten krullen, krachtige zonnebloemen die uit de driehoek zijn geboren …

+ De driehoek die je compleet maakt

Met wie zou je deze driehoektattoo doen?

Driehoeken laten ook tekeningen in paren toe. Als u eraan denkt te worden een tatoeage met je favoriete persoon ter wereld, dit is een prachtig idee. Stel deze tatoeage voor aan die persoon die je compleet maakt zonder kunstgrepen. Je kunt het op je arm doen, zoals die op deze foto, of waar je maar wilt.

Vergeet niet dat het krijgen van een tatoeage met iemand een risico met zich meebrengt, en het is dat het leven net als jij op dit moment goed kan zijn. En zelfs als je boos wordt, blijf je de tatoeage dragen die je permanent aan de ander herinnert.

+ De meest kleurrijke driehoek voor je huid

Ideeën om een ​​tatoeage van driehoeken met betekenis te krijgen

De driehoeken vol kleuren, zoals het geval is bij deze afbeelding, brengen veel energie en frisheid over. Je kunt enkele prachtige vogels toevoegen of dat dier toevoegen waarmee je je meer geïdentificeerd voelt. Vermoed je de kracht van een leeuw te hebben? Hoe snel een konijn? De intelligentie van de aap? In dit geval hunkert de tattoo-houder zeker naar de vrijheid van de vogel om te vliegen en alles op de grond achter te laten.

+ De driehoektattoo die de berg omsluit

Overweeg je een van deze driehoeken te tatoeëren?

Het verkrijgen van een driehoekige tatoeage hoeft niet saai te zijn, omdat de centrale ruimte bijna alle soorten ontwerp ondersteunt. Raak geïnspireerd door deze natuurlijke afbeelding: een scène van bergen met bomen waarin de maan de enige focus van licht is. Dit is een zeer mysterieus beeld, ideaal voor al die mensen die zich meer op hun gemak voelen omringd door de natuur dan in het midden van een stad.

In plaats van een landschap van bergen, kun je de zee tatoeëren, de skyline van je favoriete stad, het strand … Kortom, je kunt je favoriete plek in de wereld tatoeëren, degene die het beste van je heeft gemaakt op de slechtste momenten.

+ De meest risicovolle driehoek

Een mooie driehoekige tatoeage op de zool

Durf jij een driehoek te maken op de voetzool? In dit geval is het ondersteboven geplaatst om wat insumissie te tonen en is het in tweeën gesplitst om dualiteit te benadrukken. Net als het stromende water, kan deze tatoeage een variabele interpretatie hebben gedurende de hele levensduur van de drager.

Tatoeage op de voetzool kan een beetje riskant zijn, maar zonder twijfel is het een van de meest originele en discrete ideeën die je kunt hebben.

+ De meest magische driehoektattoo

Tattoo met eenhoorn die uit de driehoek komt

De eenhoorns zijn erg modieus en hebben overal bereikt: tot de prints van de t-shirts, tot de covers van de mobiele telefoons, tot de foto’s van Instagram … en nu ook tot de tatoeages. We raden deze meest originele en magische tatoeage aan. Dit mythologische dier heeft een zeer magische en mysterieuze betekenis. In China en Japan is het bovendien gerelateerd aan gerechtigheid en hulp aan de meest kansarmen. Het gaat over een dier van vrede waarmee u uw dagen met zuiverheid zult vullen. Welke kleur zal je zijn schaduw schilderen?

+ Het oog dat alles op je huid ziet

Een zeer spirituele driehoektattoo

Heb je erover nagedacht om een ​​tatoeage te krijgen met het oog van de voorzienigheid? Het is een oog ingeschreven in een driehoek die wordt geïnterpreteerd als de alomtegenwoordigheid, waakzaamheid en bescherming van God over alle mensen. De drie zijden van de driehoek ze hebben ook betrekking op de triade (Vader, Zoon en Heilige Geest).

Als u de voorkeur geeft aan de eenvoudigste tatoeages, kunt u het ontwerp aanpassen aan uw meest minimalistische stijl.

+ Zusters tatoeages verbonden door een driehoek

Voorbeelden van tatoeages met je zussen

Het concept is eenvoudig, maar het idee is meesterlijk. Drie zussen besluiten om een ​​minimalistische tattoo voor het leven te krijgen. Er zijn drie gelijke tatoeages gemaakt en elke inkt heeft de plaats ingevuld die het inneemt in de familieorde: de oudere zus heeft die hierboven ingevuld; de mediaan, de middelste; en de kleine, die hieronder. Een idee van de meest originele!

+ De driehoek die u het beste definieert

Een driehoek tatoeëren, wat zijn de opties?

Wat zijn de drie synoniemen die u het beste definiëren? Hoe zou je willen worden? Dus vergeet niet wat je doelen zijn, tatoeëer ze driehoekig. Als je wilt, kun je ook een zin tatoeëren die drie woorden bevat, zoals: ‘Jaag je dromen na’ of ‘Altijd hoog vliegen’. Heb je erover nagedacht? wat zou je dragen en waar zou je het doen Een tatoeage zoals deze?

Heb je een driehoektattoo? Wat betekent het Als je een tatoeage wilt krijgen maar nog geen beslissing hebt genomen over een specifieke tatoeage, hebben we in Diario Femenino veel ideeën om je te inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *