Betekenis van tatoeages: Anubis, een heel speciale tatoeage

Betekenis van tatoeages waarin Anubis verschijnt

Egyptische symbooltattoos zijn erg populair. Omdat ze ontwerpen met geweldige details hebben, zijn het tatoeages met veel elegantie en met een zeer symbolische betekenis. Hoewel hiërogliefen waarschijnlijk het meest erkende ontwerp zijn, zijn goden, godinnen en andere spiritueel belangrijke symbolen ook in hun ontwerpen verwerkt. Maar wat is het betekenis van tatoeages hoe gaat het

Als er een tatoeage is met meer populariteit dan alle Egyptische symbolen, is dit ongetwijfeld de Anubis-tatoeage. Wat betekent het tattoo anubis op de huid? Misschien als je de betekenis kent, inspireert het je om dit geweldige Egyptische symbool op je lichaam te tatoeëren.

De betekenis van het tatoeëren van Anubis

Anubis is de god met het hondenhoofd. Hij is de god van de doden. Wanneer een persoon wordt getatoeëerd met de god Anubis, weet hij dat het een symbool van bescherming is, omdat Anubis de god vertegenwoordigt die waakt over degenen die zijn overgegaan in een toekomstig leven, wanneer ze de dood zijn gepasseerd. Anubis beschermt en begeleidt de doden in de onderwereld. Normaal is de kleur van Anubis-kop zwart, maar het vertegenwoordigt niet het duel voor de mensen die zijn gestorven. Voor de Egyptenaren was zwart een kleur van wedergeboorte en vruchtbaarheid.

Ontdek de betekenis van Anubis-tatoeages

Als u besluit Anubis op uw lichaam te tatoeëren, zijn er verschillende ideeën die u kunnen interesseren. U kunt kiezen een Anubis-ontwerp samen met de piramides – die de graven van de doden vertegenwoordigen – en een breed gebied van je lichaam innemen, zoals de rug.

Misschien wil je het hoofd van deze god tatoeëren, en als dat zo is, kun je op zoek gaan naar een ander gebied dat je meer interesseert, zoals een dij, een deel van je rug of arm. Anubis-tatoeage is zonder twijfel een tatoeage die duidt op bescherming tegen u en een gids voor de toekomst, voor wanneer je de onderwereldlijn moet passeren.

Als je wilt dat de betekenis van je tatoeage duidelijk is, kun je altijd een kleine zin schrijven.

Als je op zoek bent naar meer ideeën voor je tatoeages, in Diario Femenino hebben we er veel die je kunnen inspireren. Kun je er maar één kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *