Droom dat de aarde beeft: geloof opnieuw in jezelf

Wat betekent het om te dromen dat de aarde trilt

Zelfs de meest onaangename dromen kunnen voordeel halen uit hun interpretatie omdat ze je vitale moment onthullen. Het is het geval van droom dat de aarde schudt, een zeer verontrustende droom die je zal helpen sommige aspecten van jezelf te begrijpen en van daaruit te verbeteren. Ontdek in ons droomwoordenboek wat betekent het om te dromen dat de aarde trilt.

Interpretatie van dromen dat de aarde schudt

Je loopt misschien over straat of bent rustig in de tuin en plotseling merk je een trilling onder je voeten. Het is niet bepaald een aardbeving, maar de aarde beeft en je weet niet wat er gebeurt. Deze droom kan zo eng worden als een nachtmerrie, maar gelukkig is het geen voorgevoel en zal het niet uitkomen.

1 In plaats daarvan moet je goed op de betekenis letten, omdat het spreekt over je convulsieve, verwarrende en onzekere vitale moment. Dat de aarde onder je voeten schudt, duidt op onzekerheid. Logischerwijs staan ​​je voeten niet stevig en kun je dat evenwicht verliezenstruikelen of zelfs op de grond vallen. Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe je je vanbinnen voelt.

2 Deze droom waarin de aarde schudt komt voor zodat je je bewust bent van je emoties. Je verliest de controle, je hebt niet de teugels van je leven, de problemen overwinnen je en je emotionele balans is door de lucht gesprongen. Er is misschien iets concreets met je gebeurd of je lijdt misschien angst problemen maar in ieder geval weet je nu wat het probleem is en moet je niet banger zijn.

3 Het probleem is dat je gedestabiliseerd bent, dat je niet in jezelf of in je eigen kracht gelooft, dat je fundamenten in beweging zijn, dat je het gevoel hebt dat alles gaat veranderen. Wees niet bang voor die beving. Soms is het goed om je vitale schema’s te vernieuwen, je geleerde overtuigingen en vooroordelen te vergeten en een nieuwe fase te beginnen. Binnen schudden terwijl de aarde in dromen wordt bewogen en je de hoeveelheid positieve dingen zult zien die je overkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *