Alien-tatoeages: de veelzijdige betekenis van buitenaardse tatto’s

De betekenis van tatoeages en hun interpretatieDe interpretatie van buitenaardse tatoeages. Instagram

De aliens, ook bekend als vreemdelingen, zijn een van de redenen die genieten Grotere populariteit in de tattoo-wereld. Er zijn veel verschillende soorten en elk heeft zijn eigen betekenis. Ontdek een van de meest veelzijdige tekeningen wat kun je op je huid dragen

Aliens-tatoeages en hun betekenis

De meeste van deze tatoeages de overtuigingen van de persoon uitdrukken wat hen leidt tot het bestaan ​​van intelligent leven op andere planeten. Het is een vorm van Laat zien dat je in aliens gelooft. Andere mensen krijgen deze tatoeages omdat ze beweren dat ze af en toe contact met hen hebben gehad. In de meeste van deze gevallen reproduceert het op de huid de typische alien met bijna menselijke vorm, maar met viskeuze huid, grote ogen en uitpuilende kop.

Beroemde aliens. Andere soorten tatoeages zijn die vertegenwoordigenbuitenaardse film- of televisiepersonages. Een van de meest populaire is die van ‘Alien, de achtste passagier’, maar andere meer innemende zoals S.E. of Alf. Voor fans van Star Wars of ‘Star Trek’.

Unieke mensen. Niet alle buitenaardse tatoeages betekenen dat je in deze wezens gelooft. Sommige worden gebruikt om de persoonlijkheid van de drager weer te geven, die niet past in deze wereld die anders en origineel is. Dit gevoel kan op veel manieren worden weergegeven, maar een van de meest populaire is dat van een menselijk hoofd dat zich in het midden opent laat het hoofd van een alien van binnen zien. Een andere manier zou kunnen zijn dat van een mens die in de spiegel kijkt en dat dit een wezen van een andere planeet weerspiegelt.

zinnen. Maar de tatoeages die verwijzen naar buitenaardse wezens Het hoeven geen tekeningen te zijn. Er zijn ook zinnen die je liefde voor buitenaards leven onthullen. Enkele van de meest bekende zijn: ‘De waarheid is daarbuiten’, uit de X-Files-serie, wil ik geloven of ‘Nooit alleen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *