WHATSAPP | Als hij je niet antwoordt op WhatsApp: wat gebeurt er echt

Als hij je niet antwoordt op WhatsApp: wat gebeurt er echt

Het is bij iedereen bekend dat de whatsapp hetzelfde geldt om dat te verenigen om relaties te verbreken, wat niet ophoudt prijzenswaardig te zijn voor die wonderbaarlijke toepassing die je op elk moment en overal op de hoogte brengt van je verlangens … tenzij hij beantwoordt je niet whatsapp. Wat is er aan de hand?

Wat je denkt als hij je niet antwoordt op WhatsApp

Als een verliefde vrouw krijg je het verstand in overvloed en wil je het delen met je object van verlangen. Dus stuur je WhatsApp goedemorgen, goedenacht, ik mis je, wat ik je wil zien en duizend verlangens meer verliefd op elkaar. Maar op een goede dag hij antwoordt u niet onmiddellijk aan jou Whatsapp.

Tot vandaag was het een onopgelost mysterie, niemand kende de redenen waarom een ​​man het niet beantwoordt whatsapp en ik was er tot zover aan toe sentimenteel drama uit die andere situatie waarin die man zonder enige uitleg verdwijnt. De theorieën waren open.

Je denkt dat hij je niet antwoordt omdat hij werkt, omdat je betrapt bent op het rijden of in de metro, dat er soms geen dekking is. Misschien is hij naar de film gegaan en is hem dat verteld. Maar wanneer een paar uur verstrijken, is de dubbele controle van de WhatsApp blauw en geeft nog steeds geen antwoord dat je er al op springt al je alarmen en je denkt dat er iets vreselijks met hem is gebeurd.

Wat gebeurt er echt als hij je niet antwoordt op WhatsApp

Gelukkig weten we vandaag wat er echt gebeurt als hij je niet antwoordt Whatspp en dus kun je stoppen theorieën uitwerken over ongevallen, ziekenhuizen of een ander horrorverhaal dat bij u opkwam. Er zijn slechts drie redenen waarom die naar verluidt ideale man u geen antwoord geeft.

De eerste en meest voorkomende reden om niet te antwoorden, is dat jij dat bent whatsapp betrapte hem toen hij sliep. Het is gewoon kwestie van uren Om u te antwoorden. Of de uren en dagen kunnen voorbijgaan en nog steeds niet worden beantwoord, wat ons leidt tot de tweede reden waarom een ​​man uw berichten niet beantwoordt en is dat hij niet in u geïnteresseerd is. Dat was het, maar het is weg.

De derde reden waarom je het ook moet weten, hoewel het pijn doet. Die man geeft je geen antwoord whatsapp omdat hij bij een ander is, slapen met een ander, voor meer informatie en u whatsapp Het kwam op een zeer ongelegen moment. Nu je de ware waarheid over je stille telefoon kent, kun je alleen een nieuwe WhatsApp vaarwel sturen, omdat het duidelijk is dat deze man het niet waard is. Vergeet niet dat waardige mannen altijd, altijd op berichten reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *