Liefdesbrief om te overwinnen: je kunt het niet laten

Liefdesbrieven om te veroveren

De eerste fasen van liefde zijn het leukst en opwindendst, maar ook het meest riskant, omdat die eerste stappen de interesse kunnen bepalen die hij voor u voelt. Afhankelijk van je houding, kan die jongen die je net hebt ontmoet ontdekken dat je niet bent waarnaar hij op zoek was, of dat je integendeel veel meer bent dan wat hij zocht.

Het is ook niet zo dat je je onder druk voelt zetten om die jongen te veroveren die je gek maakt, want de waarheid is dat er in een liefdesverhaal veel geluk en grillen van het lot zijn. Maar we kunnen altijd helpen de bestemming En je weet dat we graag liefdesbrieven schrijven.

Dus we dachten erover om voor jou te schrijven liefdesbrief om te overwinnen aan die jongen die je net hebt ontmoet, met wie je al een paar dates hebt gehad en die je leuk vindt. Laat hem zien dat je speciaal bent.

Voorbeeld liefdesbrief om te veroveren

Hallo schat

Ik heb erover nagedacht om je deze liefdesbrief te schrijven omdat ik van duidelijke dingen hou, ik hou vooral van oprechtheid, maar vooral van verrassing. Heb je de afgelopen tijd veel liefdesbrieven ontvangen? Dit is waarschijnlijk de eerste, maar ik hoop dat het niet de laatste is.

Het doel van deze lijnen is om te verduidelijken wat ik voor u voel. Omdat deze bijeenkomsten van het begin resulteren sappig en opwindend, maar we zitten in een strijd om niet al onze kaarten te laten zien. En ik begrijp het als een goede verdedigende methode, maar ik geef er de voorkeur aan dingen anders te doen, ik ben liever duidelijk.

Het blijkt dat ik, als ik je oprecht spreek, in deze korte tijd gek op je ben geworden. Op de tweede date kon ik je glimlach niet langer weerstaan ​​en op de derde kan ik het niet laten om op te geven. Dus ik kijk uit naar deze volgende ontmoeting waarvan ik hoop dat die snel zal plaatsvinden. En de waarheid is dat dat de ander is objectief uit mijn brief: dat we elkaar meteen weer ontmoeten.

Omdat de waarheid is dat ik dat heb urgentie van u, om opnieuw van uw kussen te genieten en u te blijven ontmoeten in die bewaterde wijnbesprekingen tot het ochtendgloren. En natuurlijk ben ik dringend voorbij. Hier laat ik je deze brief en daarmee al mijn kaarten open liggen, omdat intuïtie me zegt dat ik mezelf niet tegen je moet beschermen.

Ik wacht op je, maar heb haast.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *