Liefdesbrief om te zeggen: ‘Ik hou van jou’: bevestig je liefde

Liefdesbrief om te zeggen dat ik van je hou

Voor een relatie om te slagen kleine dingen zijn ook erg belangrijk. We verwijzen naar die details die we als vanzelfsprekend beschouwen, zoals het zeggen van ‘Ik hou van je’ of die details die vervagen met dagelijkse problemen, zoals een blik van bewondering voor onze partner, een liefdesbrief of een glimlach.

Dus hebben we besloten om meer zorg te dragen voor de relatie en ons zorgen te maken over al die dingen die, hoe onbeduidend ze ook mogen lijken, het verschil kunnen maken tussen een gelukkig paar en een gebroken paar. Hoe lang heb je je vriendje nog niet verteld “Ik hou van je”? Het is tijd om hem een ​​’ik hou van jou’ te geven voordat hij vergeet.

En wat is een betere manier om ‘ik hou van jou’ te zeggen dan tussen de regels van een liefdesbrief geschreven vanuit het hart. Een onfeilbare methode voor je vriend om de boodschap van liefde te ontvangen en de illusie te herstellen dat je je geliefd voelt. Wij schrijven voor u de liefdesbrief om te zeggen “ik hou van jou”, zodat hij er zo vaak als hij wil naar kan luisteren.

Voorbeeld van een liefdesbrief met de tekst ‘I love you’

Raak geïnspireerd door deze prachtige liefdesbrief om te zeggen dat ik van je hou

Ik hou van je liefde

Ik hou van je omdat je me aan het lachen maakt, omdat je mijn permanente glimlach in mijn mond houdt, omdat je me aanmoedigt om mijn te achtervolgen dromen, omdat je me altijd steunt, omdat je me je hand geeft als ik val, omdat je me perfect aanvult, omdat je zoveel van me houdt en vooral van je hou omdat je me heel gelukkig maakt.

Ik hou van je als ik je zie als ik wakker word, als ik naar mijn werk ga en je niet aan mijn zijde staat, als we samen een film op de bank zien, als je me knuffelt, als ik me opkrul in je middel, als je me belt, als je me stuurt een whatsapp als we gaan wandelen, als we samen koken en vooral, ik hou van je als je me heel gelukkig maakt.

Ik hou ook van jou als ik weet dat je aan me denkt, als je naar me kijkt, als je me knuffelt, als je me kust, als je naar me glimlacht, als je tegen me praat, als je naar me kijkt, als je mijn haar aanraakt, als je me streelt, zelfs als je boos wordt, Als je je mond houdt, als je weggaat, als je terugkomt, als je het probeert en als je het krijgt maar bovenal hou ik van je als je me heel gelukkig maakt.

Zoals je ziet, hou ik allemaal van je tijd, in het goede en het slechte. En ik weet dat je elke dag mijn liefde kunt voelen, maar ik wilde je dit in deze brief vertellen voor het geval ik op een dag vergeet het je te vertellen, voor het geval ik verdwaal en verdwaal in de wolken op zoek naar dromen. Sommige dromen die kunnen variëren, maar waarin je altijd zult zijn.

Ik hou van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *