Liefdesbrief voor een man: wat je graag zou willen horen

Liefdesbrief voor een man

Die man met wie je jarenlange relatie hebt gehad, of die met wie je net een liefdesverhaal bent begonnen, of die ander die je gek maakt en je bereid bent om een ​​hele liefdesverklaring af te leggen, al die blauwe prinsen, zijn eigenlijk mannen van vlees en bloed dat, geplaatst onder het vergrootglas van algemeenheid, dezelfde dingen verbergt en begeert.

Hetzelfde verlangen om bepaalde dingen uit de mond van te horen vrouwen, en die zijn heel anders dan die we graag zouden willen horen. Daarom hebben we een specifieke liefdesbrief voor mannen ontwikkeld die al die aspecten versterkt die mannen nodig hebben om zich gewaardeerd te voelen.

Wat zijn die dingen Wat we hiermee willen versterken liefdesbrief voor een man Het is het mannelijke gevoel van bezit, dat we onszelf epistolair geven, hoewel we in het echte leven grote zorg dragen om onze onafhankelijkheid te behouden. We zullen ook hun mannelijkheid versterken door hen het gevoel te geven dat ze het geheim van ons plezier hebben en tot slot zullen we hun hun oren geven met een toewijding aan eeuwige liefde.

Voorbeeld liefdesbrief voor een man

Mijn liefste

Ik schrijf deze brieven om je te vertellen wat ik altijd heb gewild dat je zou weten. Omdat ik niet weet hoe ik dat moet uitdrukken ware gevoelens met een levendige stem, misschien op papier, kan ik me oprechter uitkleden. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou, hoeveel je veronderstelt in mijn leven en hoeveel ik om onze relatie geef, zo vol liefde dat het onmogelijk is om uitgeput te raken.

Omdat jij de enige bent die weet hoe ik mijn zintuigen wakker kan maken, de enige die op mijn verlangens anticipeert en mijn passie, zonder rust, zonder wapenstilstand. Door gewoon te denken, alleen maar te denken, begint mijn lichaam te reageren en wordt het een vulkaan van gevoelens van plezier. En daarvan ben jij alleen in staat.

Dat is waarom je me hebt vanaf het moment dat ik je ontmoette, daarom ben ik van jou in lichaam en geest, in een oprechte en directe levering die de hele tijd zal duren eeuwigheid. Omdat de intensiteit van mijn liefde voor jou niet onderworpen is aan tijd, noch aan ruimte, veel minder aan anderen, omdat mijn liefde je alleen kan voeden.

Ik kan me niet voorstellen hoe het leven zou zijn als je niet aan mijn zijde staat, ik kan of wil het niet. Omdat deze grote liefde de moeite waard is om duizend te leven en te leven. Dus je zult me ​​altijd hebben, in dit leven en in de volgende, omdat mijn liefde in staat is om logica te overstijgen en de reden.

Altijd de jouwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *