Brief om een ​​vriend op te halen: leg uit dat je hem mist

 Brief om een ​​verloren vriend terug te halen

De tijd verstrijkt en Vriendschappen veranderen, verdwijnen, gaan uit … Nieuwe komen aan en vullen ons leven beetje bij beetje. Dat is de wet van het leven en iedereen is zich hiervan bewust. Bij sommige gelegenheden laten we een vriend echter gaan door onzorgvuldigheid of weinig bezorgdheid en als hij er niet is, realiseren we ons dat het een vergissing is geweest. Wat moet in deze gevallen worden gedaan?

De eerste (en de moeilijkste) is het te herkennen. Wetende dat dit verlies ons pijn doet en dat we het missen. De tweede is om al onze kracht en ons verlangen te herstellen. Hiervoor stellen wij een brief om een ​​vriend op te halen en vertel hem hoeveel je hem mist. Schrijven is soms de beste methode om stoom af te blazen, het helpt om duidelijke gevoelens te hebben en bovendien maakt het het voor ons gemakkelijker om een ​​andere persoon te vertellen wat er door ons heen gaat.

Brief om een ​​vriendschap te herstellen

Beste vriend,

Ik weet het, we hebben al een tijdje niet meer gepraat. Ik herinner me nog toen we begonnen met elkaar om te gaan en hoe onze vriendschap beetje bij beetje enorm werd. Veel herinneringen gaan samen door mijn hoofd, de meeste met een glimlach op hun mond. Anderen, niet zo goed, zijn ook omdat wat een vriendschap zou zijn zonder hen?

Misschien was de tijd dat we samenwoonden het gemakkelijkst, veel vrienden hebben, elkaar elke dag zien … Wat het plan ook was: er was altijd een telefoontje, een excuus om te blijven, een probleem om te vertellen of een roddel met Degene die lacht En nu het leven ingewikkelder is geworden en van elk een beetje meer vraagt, zijn we er niet aan toe. Misschien is het dat onze tijd verstreek en ik weiger het te accepteren. Maar ik denk het echt niet.

Het is nooit te laat om vriendschappen te herstellen

We zijn een van degenen die het nauwelijks met een blik hebben begrepen, van degenen die ons over alles hebben verteld en toch zijn we zo onschuldig geweest dat we dachten dat er niets tussen ons zou veranderen. Maar daar kwam het: de afstand, de kou, de afzonderlijke paden.

Het zou gek zijn als ik je zou vertellen dat ik je in deze tijd geen beetje heb gehaat. Denkend aan waarom dat moest gebeuren, waarom schreef je me niet hoe of waarom hetzelfde niet met mij gebeurde. Concluderend heb ik twee antwoorden getrokken: niet iedereen voelt hetzelfde, want misschien ben je geweldig en aan de andere kant niet iedereen herkent dat hij mist.

Ik heb hier veel bochten voor genomen en, hoewel ik de behoefte heb om verder te gaan op het pad dat ik tot nu toe zonder jou heb bewandeld, om te blijven groeien en leven, zou ik je graag in de buurt willen hebben om ons te zien groeien zoals we jaren geleden deden. En vooral, ik denk dat we het kunnen doen. Het zal ons kosten om het te houden, het zal ons kosten als voorheen, het zal ons kosten om te beginnen, maar ik weet zeker dat het het waard zal zijn. Of verdien je het niet om al die momenten samen na zoveel jaren te onthouden? Ik weet zeker dat het leven duizend anekdotes heeft voorbereid om ons te vertellen dat we alleen kunnen leven als we na het lezen hiervan je bent ook bereid om opnieuw aan deze vriendschap te werken.

Laten we ons niet opnieuw laten binnendringen door afstand. Laten we de kou niet meer laten komen. Het was moeilijk voor mij om deze stap te zetten, maar ik ben absoluut vastbesloten om ervoor te gaan. Ik wil je terughalen, vriend.

En jij, wil jij ook nat worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *