Waarom praat je niet met me op WhatsApp als je me leuk vindt?

Whatsapp verliefd

Op dit punt in de tragikomische film die ons sentimentele leven is, hebben we ons al gerealiseerd dat de Whatsapp een tweesnijdend zwaard is, dat de duivel draagt ​​en dat hetzelfde je dichter bij de liefde van je leven brengt die een relatie van partner. Veel vragen rijzen over het gebruik van deze applicatie en vandaag zijn ons gevraagd: Waarom praat je niet met me op WhatsApp als je me leuk vindt? Een vraag die miljoenen mensen over de hele wereld zichzelf stellen.

Hij vindt je leuk maar praat niet met je op WhatsApp: de redenen

De vraag van een miljoen dollar is waarom die man je WhatsApp-bericht heeft gezien en je niet heeft beantwoord. Waarom antwoordde hij je niet als hij een tijdje later verbonden was en een ander antwoordde, maar jij niet. Waarom? Deze vraag heeft een heel eenvoudig antwoord en is dat geef je door. Eet je hoofd niet op met verhalen zoals de moeilijke die aan het doen is of is vergeten. Nee. Hij beantwoordt de Whastsapp niet omdat hij dat niet wil.

Waarom schrijf je geen WhatsApp

Oké nu Als je er heel zeker van bent dat hij je leuk vindt, verandert het antwoord. Je weet dat hij je leuk vindtHij heeft het je verteld en heeft je daar goede tekenen van gegeven. En toch spreekt hij niet met je op WhatsApp, hij antwoordt je droog en raakt niet verstrikt in zeer lange nachtelijke gesprekken. Ik stuur je misschien niet eens de welterustenboodschap van strengheid. Wat is er aan de hand? We laten u enkele mogelijkheden.

+ Die kerel praat misschien niet op WhatsApp met jou omdat hij de applicatie gebruikt voor wat het is, namelijk blijven, afspraken maken, vraag hoe laat u aankomt of welke dag het beste voor u is. Ja, je houdt van chatten via WhatsApp, maar misschien doet hij het liever persoonlijk.

+ Voor je werk moet je misschien heel bewust zijn van WhatsApp en het relateren aan jouw werkend leven en niet met zijn persoonlijke leven. Het is een andere manier om gebieden van het leven te scheiden en je moet begrijpen dat wanneer je de hele dag aan de telefoon doorbrengt voor je werk, het normaal is dat je aan het einde van de dag dat kwaadaardige apparaat wilt vergeten.

+ Weet je nog dat mensen hun dingen vertelden persoonlijk en niet in korte zinnen via een chat? Wel, dat. Weet je nog dat mensen flirtten in een bar en niet op internet? Wel, dat. Niet iedereen gebruikt WhatsApp voor dezelfde dingen en je moet empathie oefenen, vooral met de persoon die je leuk vindt.

En waarom praat je niet met me op WhatsApp als je me leuk vindt

Wanneer moet je controleren of hij niet met je praat op WhatsApp

Je houdt er niet van om te vermoeden en wij ook niet, maar we moeten niet zondigen naïef. Je moet begrijpen en respecteren dat deze persoon niet hetzelfde gebruik van WhatsApp maakt als jij, maar je moet er ook zeker van zijn dat deze allergie om voor WhatsApp te spreken niet alleen bij je heeft.

Omdat we moeten onthouden dat we het hebben over een situatie waarin je het leuk vindt, ja. maar, Hoe leuk vind je het?En wat als hij jou daar op een soort bank heeft, want als hij anderen laat falen, vindt hij het leukst? Dat alles in de wijngaard van de Heer is.

Het is dus het beste dat u het direct vraagt. En als uw relatie vordert, zegt niets u dat u af en toe een wilt hebben chatten op whatsapp, waardoor je je meer geliefd voelt en je het gevoel geeft dat je op deze manier meer aandacht besteedt. Hij zal moeten begrijpen dat wanneer u een relatie aangaat, u beiden naderingsposities moet hebben.

En jij, praat de man die je leuk vindt met je op Whatsapp?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *