Dromen van engelen: de boodschap die je dromen je sturen

De betekenis van dromen met engelen

Zoals de naam al aangeeft, zijn engelen dragers van een bericht. Deze gevleugelde wezens symboliseren zuiverheid en bescherming, hoewel we ook onvriendelijke engelen kunnen ontmoeten. Hoe dan ook, dat engelen in dromen verschijnen, heeft positieve en negatieve interpretaties. Ontdek de betekenis van droom met engelen.

De boodschappen van de engelen in je dromen

Een van de meest voorkomende dromen met engelen is die waarin je verschijnt beschermengel. Naast alle spirituele connotaties wordt de droom duidelijk geïnterpreteerd als de rust van mensen om je heen die je ondersteunen, helpen en beschermen. Je eigen gevoel van innerlijke rust bij het ontwaken zal je laten zien dat het een droom is van een goed voorteken.

Bezoeken van overleden familieleden in je dromen zijn ook zeer frequent en verschijnen in de vorm van engelen. In deze dromen is de betekenis duidelijk een bericht dat je moet interpreteren volgens je eigen vitale context en de rest van de details moet analyseren die in je droom verschijnen. Maar in elk geval zijn dit beschermende engelen die je ergens voor willen waarschuwen.

Bij andere gelegenheden kun je van jezelf dromen als een engel. Als je de engel in de droom bent, is de betekenis gerelateerd aan je persoonlijke ontwikkeling. Je voelt je zelfverzekerd en ook tevreden door de manier waarop je je in het leven gedraagt. Deze droom komt ook voor na enige daad van altruïsme of wanneer je fundamenteel bent geweest in het leven van een andere persoon.

Helaas is niet alles een positieve betekenis in deze engelendromen. Sommige engelen zijn niet aardig, maar verschijnen in je dromen om je eraan te herinneren dat je niet consistent bent met je eigen waarden. Als er in je droom er meerdere zijn engelen ruzie met elkaar, kun je het zien als een waarschuwing voor moeilijkheden en obstakels in je persoonlijke relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *