Dromen van verkrachting: je voelt je aangevallen

Wat betekent het om van een overtreding te dromen

Een seksuele aanval is een echte nachtmerrie die niemand in het echte leven of in dromen wil lijden. Maar soms gebeurt dat Je droomt van verkrachting een hartverscheurende droom die je verlaat als je een gevoel van angst en hulpeloosheid wakker wordt. Ontdek in ons droomwoordenboek alle betekenissen van dromen over verkrachting.

Wat betekenen verkrachtingen in dromen?

Het moet duidelijk worden gemaakt dat de interpretatie van dromen helemaal geen betrekking heeft op droomovertredingen met onderdrukte of verborgen seksuele aspecten. Droom van een verkrachting praat niet over seks, maar van problemen in de persoonlijkheid van de dromer. Problemen zoals schuldgevoel, kwetsbaarheid of een laag zelfbeeld die ons tot een van de meest onaangename situaties leiden.

Omdat een nachtmerrie met een overtreding spreekt van zwakte van karakter. Het verschijnt wanneer u je voelt je kwetsbaar, wanneer u denkt dat u zwak bent en vreest dat anderen u kunnen schaden. Deze droom heeft dezelfde interpretatie als je niet de persoon bent die ze verkrachten, maar het is een andere persoon die je waardeert. Je bent bang voor haar, je bent bang om te worden geschaad.

Veel mensen met een laag zelfbeeld hebben deze dromen waarin ze seksueel worden misbruikt omdat ze geloven dat ze waardeloos zijn. Je moet heel voorzichtig zijn zodra deze droom met verkrachting verschijnt en hulp zoeken zelfrespect verbeteren zo snel mogelijk en om al die vitale schema’s te bekijken die u blootstellen aan anderen. Het doel zal altijd zijn om sterker en veiliger te zijn.

Je kunt altijd je verkrachtingsdroom gebruiken controleer uw situatie. Als je je kwetsbaar voelt, als je er zin in hebt, is het tijd om de leiding te nemen over je eigen leven, psychologisch sterker te worden en beslissingen te nemen. Alleen dan kun je jezelf beschermen tegen de schade die anderen van plan zijn je aan te richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *