Reïncarnatietest: wie ging je in vorige levens?

Wie was je in je vorige leven?

Zeker, het is je meer dan eens overkomen, zelfs als je het niet kunt verklaren, zeker op een gegeven moment heb je een gevoel opgemerkt als een onbepaalde herinnering aan een van je andere levens, en je hebt je zeker afgevraagd over de betekenis van je leven. Niet iedereen gelooft in reïncarnatie, maar het is duidelijk dat de geest ons soms in situaties brengt die heel moeilijk uit te leggen zijn als hij niet denkt dat het stukjes van je vorige levens zijn. In onze reïncarnatietest je kunt ontdekken wie je was in vorige levens.

Durf jij erachter te komen wie je was in een ander leven? Doe deze test

Het is niet mogelijk om te weten hoeveel levens je hebt gehad en het is niet dat je een belangrijk historisch personage bent geweest; Tenminste niet noodzakelijk. Maar wat je bent in je huidige leven en vooral de twijfels waarmee je leeft, ze kunnen je helpen ontdekken wie je was in je vorige levens. Durf jij het te ontdekken?

1 In je jeugd

A) Je was de populairste van je vriendengroep

B) Je was introvert, ietwat verlegen en vond het leuk om onopgemerkt te blijven

C) Je had verschillende groepen vrienden en het was erg moeilijk om te typen

2 Uw ideale reis

A) New York

B) Indië

C) Reis de wereld rond met een busje

3 Uw meest voorkomende zorgen

A) werk

B) Vitale crisis

C) Existentiële twijfels

Geloof je in reïncarnatie?

4 Wat voor dromen heb je als je slaapt?

A) Met dieren

B) nachtmerries

C) De zee

5 Wat is succes voor jou?

A) Erkenning en voorzieningen

B) Begrijp jezelf

C) Geniet van de dag tot dag

6 Je relatie met het onbekende

A) Je probeert jezelf te informeren voordat je een nieuwe of andere stap zet

B) Het maakt je bang, maar je ziet het met hoop onder ogen

C) Je gaat meteen naar het onbekende en naar de nieuwigheid, wat er ook gebeurt

7 Jouw ideale baan

A) Hoge positie

B) Maatschappelijk werk

C) scheppend

8 Wat je zoekt in het ideale koppel

A) verenigbaarheid

B) eerlijkheid

C) U verkiest zonder een partner te zijn

Als u een emotionele aandoening heeft

A) spanning

B) angst

C) depressie

10 Je vrienden

A) Zij zijn degenen van al het leven plus sommigen die zich op de manier hebben aangesloten

B) Zeer weinig maar zeer goed

C) Ze zijn verspreid over de hele wereld

Heb je geantwoord Voeg nu punten toe. A = 2 punten / B = 1 punt / C = 0 punten

Wat is het resultaat?

Reïncarnatietest

0 tot 6 punten: gemachtigde vrouw. In een van je vorige levens ben je koningin geweest of leider van uw mensen. Een vrouw bekrachtigd, krachtig en met een kracht die je in al je levens hebt gehandhaafd en vergroot tot je het heden bereikt. Ga zo door, geniet van je eigen rijk, maar pas op voor de noodzaak om alles onder controle te hebben.

Van 7 tot 14 punten: Spirituele vrouw Zelfs als je geen religieus persoon bent in de strikte zin van het woord, het is bijna zeker dat je bent geweest priesteres In je andere leven. Langs je pad heb je de meest spirituele kant beheerst en zul je zeker in jezelf onderzoeken en anderen psychoanalyseren.

Van 15 tot 20 punten: vrije geest Misschien ben je in een van je levens een geweest heks vervolgd voor je verborgen kennis en voor de moeilijkheid om je te typecast. Tegenwoordig branden ze geen vrije mensen zoals jij op het spel, dus geniet van je heden, je onafhankelijkheid en je rebellie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *