Bossen, bladeren en leven: de betekenis van tatoeages van bomen

BoomtatoeagesWat symboliseren boomtattoos? Instagram

de bomen ze zijn een ideale optie om je een tatoeëren als je een echte bent natuurliefhebber. Er zijn echter verschillende manieren om ze te vertegenwoordigen en afhankelijk van hen, de tatoeage zal een interpretatie hebben beton. Wil je weten wat voor soort boom het beste is voor jouw persoonlijkheid? We ontdekken er enkele.

De interpretatie van boomtattoos

Geen bladeren. De bomen geen bladeren vaak worden ze weergegeven naast vogels die vliegen. De aanwezigheid van kale takken betekent dat onder je sterk en onverschillig uiterlijk Voor bepaalde dingen is er een gevoelig persoon. Het is een vorm van binnen laten zien aan de wereld

Boom des levens. Het woord dat het beste de mensen definieert die deze tatoeage dragen (of willen dragen) is evolutie. De boom des levens vertegenwoordigt de verschillende vitale fasen waar een persoon doorheen gaat, dus het wordt weergegeven met een afgeronde vorm, om dat te benadrukken Het leven bestaat uit cycli.

Japanse kersenboom. Vertegenwoordigt de vrouwelijkheid. Er zijn veel meisjes die kersentakken tatoeëren, met prachtige roze bloemen, die op hun zijkanten of enkels klimmen. Geen twijfel een van de mooiste tatoeages Wat kunt u doen?

bos. Er zijn mensen die niet tevreden zijn om een ​​enkele boom onder hun huid te dragen en te kiezen tattoo hele bossen. Ze worden meestal in veel gevallen als armbanden gedragen. Hier vertegenwoordigen bomen meer dan ooit de natuur, zijn wildste en ontembare verschijning.

landgoed. Boomwortels vertegenwoordigen de oorsprong van de persoon die ze heeft getatoeëerd, hun familie, wat ze hebben geërfd van hun voorouders. ze kunnen variëren in grootte afhankelijk van de relatie die je met hen hebt. soms, de wortels ontmoeten de takken om de relatie die je hebt met je ouders of grootouders te vertegenwoordigen.

De beste plaatsen om een ​​boom te tatoeëren zijn de rug en armen en benen. Vanwege de langwerpige vorm zijn ze de ideale plek voor de boom om groot en zijn takken en wortels kunnen zich verspreiden Zoveel als je wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *