Hoe vaak de regel naar beneden gaat

De regel of menstruatie is de maandelijkse bloeding van de vrouw. Wanneer u menstrueert, verwijdert uw lichaam de bekleding van de baarmoeder in de vorm van bloed dat uit de baarmoeder stroomt door de kleine opening in de baarmoederhals en die uw lichaam via de vagina verlaat.

Menstruatie duurt meestal 3 tot 7 dagen en ze zijn niet bij alle vrouwen hetzelfde. Maar er is meestal een constante vraag, hoe vaak gaat de regel omlaag? Er zijn vrouwen die veel pijnlijkere menstruaties hebben dan anderen en dat is dat elke vrouw een wereld is en de regel in elkaar sterk kan verschillen.

Maar in de reguliere regels ze neigen altijd ongeveer hetzelfde te dalen, dat wil zeggen, u kunt berekenen wanneer uw regel zal vallen. Aan de andere kant, als je onregelmatige regels hebt, is het moeilijker om te weten wanneer het zal gebeuren en soms zelfs wanneer je regels hebt te onregelmatig Het is passend om een ​​arts te raadplegen om te weten wat er gebeurt.

Vaak kunnen onregelmatige regels te wijten zijn aan gezondheidsproblemen zoals gebrek aan vitamines, stress, angst, slechte voeding, te veel sport of andere kwalen.

Hoe te berekenen wanneer de regel omlaag gaat

Maar het gebruikelijke is dat de regels regelmatig komen en daarom Het wordt de menstruatiecyclus genoemd. Als u regelmatig menstruatiecycli heeft, is dit een teken dat uw lichaam goed werkt en dat alles goed gaat.

De menstruatiecyclus heeft veranderingen in het lichaam die chemische veranderingen veroorzaken, zoals hormonen die uw lichaam helpen gezond te blijven.

Het hebben van de regel betekent ook dat je zwanger kunt worden Je bent een vruchtbare vrouw. Om te weten hoe vaak de regel naar beneden gaat, moet u tellen vanaf de eerste dag van de vorige periode en tot de eerste dag van de volgende periode, op deze manier kunt u de dagen weten dat uw menstruatiecyclus ongeveer duurt om te voltooien.

Als je dit meerdere maanden doet, kun je een gemiddelde krijgen van de dagen dat je menstruatiecyclus is, zodat je kunt berekenen hoe vaak de regel je zal verlagen en ook de dagen van je ovulatie kent. De menstruatiecyclus heeft gemiddeld 28 dagen, hoewel ze volgens vrouwen van 21 tot 35 dagen kunnen variëren en regelmatig zullen blijven. Bij adolescente meisjes kunnen de menstruatiecycli variëren van 21 dagen tot 45 en het is volkomen normaal. De opkomst en ondergang van hormonen bepaalt meestal de aankomst of vertraging van de menstruatiecyclus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *