Liefdesbrief aan een voormalig vriendje: de bladzijde omslaan

Liefdesbrief aan een oud vriendje

Als eeuwige liefde zijn er maar heel weinig of tenminste dingen die ons nooit overkomen, we hebben geen andere keuze dan te bruinen in de ervaring van liefdesverdriet, emotionele storingen en teleurstellingen. Maar we zijn vastbesloten om te zoeken naar een truc om de slechte tijden te overwinnen en ons leven te hervatten. Daarom raden wij u aan te schrijven Een liefdesbrief aan je ex-vriendje om de pagina om te slaan.

Waarom een ​​brief schrijven aan je ex-partner

De wereld van ex-vriendjes is zo ingewikkeld, dat het moeilijk is voor ons om te weten wat de beste manier is om ons te gedragen voor een ex. Omdat er ex-vriendjes zijn met wie we een hartelijke en beleefde relatie onderhouden, ex-vriendjes waar we niet tegen kunnen of kijken en we veranderen de stoep voor niet-begroeten, ex-vriendjes die beste vrienden worden en dan zijn er die ex-vriendjes die wanneer We herinneren ons dat we ons afvroegen of we dronken waren gedurende de hele relatie.

Maar wat je type voormalige favoriete vriend ook is, er zijn veel redenen om een ​​liefdesbrief aan je ex-partner te schrijven.

1 Begrijp je gevoelens

Soms ben je verdrietig, soms blij; je kunt de tranen niet uitstaan, of het gelach overstroomt je; Wil je onder de dekens komen, of wakker worden en de wereld willen opeten … In een pauze is het moeilijk je gevoelens te begrijpen en te begrijpen wat er gebeurt. Zet wat je voelt op papier Het zal je helpen je emoties te begrijpen, hoe gek ze ook zijn, en ze zullen je helpen conflicten te zien vanuit een perspectief en zonder overdrijving.

2 Sorteer je gedachten

Een pauze is moeilijk om mee om te gaan omdat Er is veel om over na te denken. Het is een radicale levensverandering, waardoor we het steen voor steen moeten herbouwen. Daarom is het belangrijk om de gedachten zo snel mogelijk te sorteren, en het schrijven van een liefdesbrief helpt je. En de prioriteit moet duidelijk zijn: jij.

3 Sluit een hoofdstuk

Met een pauze je wilt een hoofdstuk van je leven afsluiten dus, indien mogelijk, niet opnieuw openen. Om hem te vergeten, moet je alle uiteinden vastleggen die los zijn gelopen in je relatie: je moet alles wat je hebt teruggeven en hem alles vertellen wat je binnenin hebt, vooral wat je nooit hardop durfde uit te drukken.

Daarom raden we u aan een brief te schrijven die op een dag uw partner was, zelfs als u deze niet naar hem stuurde. Het heeft een therapeutisch effect dat u helpt de pagina om te slaan.

4 Voel je beter over jezelf

Een brief zal je helpen je beter te voelen over jezelf, omdat er niets meer in afwachting is. Na een pauze is het gebruikelijk om aangeraakt te worden, wat problemen met eigenwaarde kan veroorzaken. Dat is de reden waarom het schrijven van een tekst naar je ex kan worden een oefening om onzekerheden te versterken veroorzaakt door het uit elkaar gaan en werken hoeveel je van jezelf houdt. Bovendien zal het je helpen om jezelf te gaan waarderen zoals je verdient, zonder ballast die je meer doet zinken dan je zou moeten.

Ideeën om een ​​liefdesbrief aan een voormalig vriendje te schrijven

Voorbeeld van een liefdesbrief aan een ex-vriendje

Ik vergeet je

En ik zeg je dat ik je vergeet en niet dat ik je al vergeten ben omdat ik dat weet om mezelf volledig te bevrijden van jou en je groeten Ik moet je nog steeds deze regels laten. Een brief die ik niet schrijf zodat je hem voor altijd in je koffer met herinneringen bewaart, maar gewoon om je tot ziens te sturen. Wat je dan met dit afscheid wilt doen, is niet langer mijn zaak.

Ik weet niet waarom het moeilijk voor me is om ons uiteenvallen te overwinnen, maar ik moet toegeven dat ik vaak heb nagedacht over hoe ik je liefde kan herstellen. Ik hoopte dat je je de fout zou realiseren en een goede dag zou hebben om je te verontschuldigen voor je beslissing om uit elkaar te gaan. Maar vandaag heb ik er nog een hopen heel anders en daarom schrijf ik deze brief.

Vandaag hoop ik dat je afbeelding ooit zal worden gescheiden van verraad, bedrog, lafheid en teleurstelling. Omdat ze niet zo goed zegt dat ik zo lang verliefd ben geweest op een man zonder waarden, zonder moed en totaal niet in staat om lief te hebben. Maar ik hoop met je als persoon te verzoenen, nooit als een paar.

Als u de afgelopen maanden op een gegeven moment twijfelde aan mijn positie ten aanzien van deze pauze, laat me dan verduidelijken wat de huidige situatie is. Ik wil je liefde niet herstellen, ik wil je vriendschap niet herstellen, noch wil ik herinneringen bewaren. Ik wil je gewoon ontmoeten en geen rilling voelen rancune naar jou en mijzelf. En ik denk dat ik het snap.

Mijn beste wensen.

Tips voor het schrijven van een brief na een pauze

Brief aan een ex-vriend die gaat trouwen

Aan jou

De wegen hebben ons gescheiden en nu lijkt het erop dat de afstand niet langer tijdelijk is. Er was een tijd dat we allebei geloofden dat het lot ons vroeg of laat zou verenigen. Maar nu zien we dat we ongelijk hebben.

En toch ben ik niet verdrietig.

Nu ga je trouwen en ik ben blij dat je een kanaal opnieuw hebt opgebouwd. Het maakt me blij dat je dat bent, zelfs als het niet bij mij is. Omdat we allebei weten dat we beter gescheiden zijn dan samen. Ik heb geconcludeerd dat, hoewel het destijds erg pijnlijk was, onze pauze precies was wat we nodig hadden. Onze relatie beperkte ons leven.

Ik weet echter dat ik je niet voor de gek kan houden. Het prikt me een beetje om te denken dat je je gelukkige einde zult leven met een andere persoon, degene waar we zoveel over voor ons hadden gesproken en die nooit meer de onze zal zijn. Immers, we gingen altijd en op de een of andere manier zullen we dat altijd blijven.

Ik schrijf deze brief om je te feliciteren met je huwelijk en je te vertellen dat ik je het allerbeste wens in je nieuwe leven. Dit is een apart punt voor ons; een apart punt dat alle deuren sluit die open kunnen blijven.

Ik hoop alleen dat je de vreugde weer door je aderen voelt stromen, dat de toekomst naar je lacht en dat je trots bent op de vrouw die je nu vergezelt. Het is jouw tijd om te verbeteren wat op een dag de onze was.

Gefeliciteerd met je link.

Leuke liefdesbrief aan een ex-vriend om je te bedanken

Bedankt brief aan je ex

hello,

We hebben al zoveel beurten gegeven, maar we komen altijd tot dezelfde conclusie: het is het beste om het te verlaten. Deze pauze kan pijnlijk voor ons zijn, omdat we altijd denken dat we soulmates waren, maar samen zijn is een vergissing.

Onze liefde was echter te mooi om eenvoudig te vergeten. Noch wij, noch wat onze relatie ooit was, We verdienen zoiets niet.

Hoewel we op dit moment niet op ons beste moment zijn, verre van dat, mijn geest is niet vertroebeld en ik kan me het geluk herinneren dat vroeger ons huis binnenviel. Daarom wilde ik je deze liefdesbrief schrijven, wat meer is dan bedanken dan breken.

Bedankt dat je me hebt geleerd wat ware liefde is. Voordat ik naar je toe kwam, dacht ik dat verliefd zijn zou kussen, strelen en er gek uitzien. Maar je hebt me geleerd dat het veel verder gaat.

Je kunt veel defecten hebben (die je wel hebt en ik ben me er zeer van bewust), maar vrijgevigheid is de deugd die ik de meeste van jullie heb gewaardeerd. Hoewel het actueel is, heb je me geleerd dat geven meer voldoening kan geven dan ontvangen.

Bedankt voor die aanmoedigingen, dat je bij me bent in slechte tijden en dat je me aan het lachen hebt gemaakt. Ik heb je knuffels altijd leuk gevonden, omdat je ze kunt geven wanneer ze het meest nodig zijn. Uw volgende partner heeft het geluk ze te ontvangen.

Op dit punt wens ik je het beste. Het zal tijd kosten voordat ik kan zeggen dat ik je vergeten ben. Maar ik hoop alleen dat ik me dan alleen de gelukkige momenten herinner, want die zijn er geweest.

Moge je het goed doen in het leven.

Als je het type liefdesbrief dat je aan je partner of je ex wilt schrijven nog niet hebt gevonden, zijn hier enkele voorbeelden die als inspiratie kunnen dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *