Liefdesbrief voor papa, het beste cadeau voor Vaderdag

Voorbeeld van cadeaubonnen op Vaderdag

Een van de belangrijkste figuren die we in ons leven hebben, zijn onze ouders, in voor- en tegenspoed. Van hen en onze relatie tijdens de kindertijd hangt veel af van hoe we zijn, onze waarden en onze opleiding. Dus of je het nu leuk vindt of niet, je hebt een groot deel ervan in je.

En hoewel het waar is dat niet alle ouder- en kindrelaties idyllisch en vol liefde zijn, zijn er anderen die dat zijn. Deze keer willen we bij hen blijven en hulde brengen aan hen op hun geweldige dag: Vaderdag. Weet je al welk cadeau je je vader gaat geven? Attent!

Ter gelegenheid van dit feest worden veel mensen gek op zoek naar het perfecte materiële geschenk voor hun ouders: een boek, een elektronisch apparaat … Maar om liefde en dankbaarheid te tonen, moet je in jezelf kijken. Hoe het te doen Je kunt een detail met hem hebben waardoor hij opgewonden raakt en de gelukkigste man op aarde voelt met een van onze modellen van liefdesbrief voor papa, zonder twijfel, het beste cadeau voor Vaderdag.

Tips voordat je een brief voor je vader schrijft

Voordat je aan het werk gaat met een mooie brief die je ouder met enthousiasme vervult, moet je erover nadenken Stappen om de perfecte woorden te vinden. Die woorden waar je enthousiast van wordt. Die woorden zul je nooit vergeten.

Stappen om te volgen voordat u een brief schrijft

+ vinden het ideale moment om te beginnen met schrijven. Het is niet de moeite waard om het op weg naar het werk of in een studiepauze te beginnen. Je moet het doen met de tijd, wanneer je thuis rustig bent en niets anders te doen hebt.

+ Denk erover na als je het schrijft. Denk aan de momenten dat je bij hem hebt gewoond en laat hem weten dat je ze voor altijd in je hart houdt. Praat met hem over je gevoelens en open jezelf zodat hij alles weet wat je denkt.

+ Onthoud al die dingen waarvoor je zou je vader moeten bedanken, maar voor wat je nog niet hebt gedaan. Je kunt een lijst maken van alle dingen en jezelf een lijst maken voordat je alles schrijft. Je kunt ook een lijst maken met de redenen waarom je van hem houdt, waarom je trots op hem bent, waarom hij je heeft geholpen … Jij beslist!

+ Houd er rekening mee dat je moet maak eerst een gum en maak het dan schoon. Je wilt toch niet dat je vader een brief vol studs en bugs ontvangt? Het enige dat u zou krijgen is dat het geschenk er niet uitzag zoals het zou moeten. Maak een leuke brief!

+ Stuur de brief niet via WhatsApp, of per e-mail of via sociale netwerken (als u die hebt). Idealiter schrijft u de brief met uw handschrift, op een folio of op een meer speciaal vel papier. Een eenvoudig bericht kan door iedereen worden verzonden, maar het schrijven van een brief is alleen voor degenen die over gevoelens durven te praten.

+ Geef hem de brief niet in zijn hand, want dat is een beetje koud, vind je niet? U kunt het in uw thuismailbox plaatsen wanneer hij het niet is of zonder dat hij het weet. En wanneer u het opent, zult u aangenaam verrast zijn!

+ Je kunt een overzicht geven van het leven dat je vader heeft geleid en proberen het in een brief te vertalen om te zien hoe trots je op hem bent. En van alles wat hij je tijdens zijn reis heeft geleerd, of de waarden die je van hem hebt geleerd. Alles is welkom als het het hart verlaat.

+ Om je nog een verrassings- of mysterie-element te geven, raden we je aan om een ​​foto van je foto naast de brief te plaatsen, de beste die je hebt. Het kan ingelijst zijn of niet, dat is al uw zaak. Hoe het ook zij, je zult enthousiast zijn om het te zien en voor altijd met veel liefde te bewaren.

+ Er zijn verschillende kaartmodellen, maar u moet degene kiezen die het beste bij u en uw behoeften of smaken past. Dat wil zeggen, als u de brief met een geschenk gaat vergezellen, is het beter dat u het in de woorden die u opdraagt ​​vermeldt.

+ Vergeet niet leg al je gevoelens vast. Ik schaam je misschien een beetje omdat je het nog nooit hebt gedaan, maar maak je geen zorgen! Denk aan het illusiegezicht dat je vader zal aandoen wanneer hij de brief opent die je hebt geschreven.

+ Vergeet niet de brief in een mooie envelop te stoppen. Je kunt er een kopen in een winkel of het zelf doen. Het belangrijkste is dat het esthetisch mooi is om je nog gelukkiger te maken en het vele jaren kan bewaren.

+ Onthoud dat het zijn dag is, niet de uwe. Je kunt beter over hem schrijven, vooral wat je voelt en herinneringen. Richt je niet alleen op jezelf. Zelfs als je over je eigen emoties praat, laat hem weten dat hij de meest speciale is en hoeveel je van hem houdt in zijn dag.

Model 1: Brief vol liefde voor een vader

Brief over herinneringen met je vader

Lieve papa:

Je kunt je niet voorstellen dat ik verlang naar Vaderdag om eindelijk aan te komen en het met jou te vieren en met deze brief dat Ik hoop dat je het net zo leuk vindt als ik het schrijf. Omdat ik in deze brief je eraan wil herinneren hoeveel ik van je hou, pap, omdat ik niet wil dat je het ooit vergeet. Ik weet dat de jaren voorbijgaan en ik weet dat je de laatste tijd niet op je beste moment van gezondheid bent geweest. Daarom wil ik dit jaar dat Vaderdag speciaal is.

Ik zal deze prachtige dag met je delen, zoals elk jaar omdat ik reden heb. Het is waar dat de geschenken in de loop van de tijd zijn veranderd: van die keramische asbak die ik in de kleuterschool heb gemaakt en die je nog steeds hebt, tot de klok van het afgelopen jaar een leven lang is verstreken. Dit jaar is dit mijn speciale geschenk. Een brief met herinneringen.

Ik wil wat er ook gebeurt nooit je meisje vergeten, of dat meisje dat je mee naar het park nam op zondagmiddag, waarop je leerde fietsen en waaraan je de zekerheid gaf om door het leven te lopen, waaraan je hielp het wiskundehuiswerk te maken en waarop je een paar jaar later bij de uitgang van de concerten. Ik wil niet dat je iets vergeet, pap, omdat ik het niet wil.

Ik wil deze gelegenheid ook aangrijpen om u te vertellen dat, hoewel onze relatie slechte tijden heeft doorgemaakt, Ik zal de goede altijd onthouden. Ik weet dat ik niet de beste dochter ter wereld ben geweest, maar jij bent de vader geweest die elk meisje zou moeten hebben. Attent, eerlijk, leuk en zeer oprecht. Je hebt me geholpen alles te bereiken waar ik naar op zoek was, een beter mens te zijn en vooral gelukkig te zijn.

Bedankt voor alles, pap.

Model 2: Dankbrief aan een ouder

Brief om je vader te bedanken op Vaderdag

Hallo papa:

Ik wil je vandaag geven een leuke verrassing op je dagVaderdag. Je weet dat ik er niet zo veel voor krijg om mijn gevoelens te tonen, maar ik denk dat een brief de beste manier is om je alles te vertellen wat ik van je hou. En vooral om je te bedanken voor alle dingen die je mijn leven lang voor me hebt gedaan.

Ik weet dat we vaak hebben beweerd, dat we hebben gevochten en dat mijn trots mij heeft belet om vergeving te vragen. Maar voordat ik je bedank, Ik wilde dat je me vergeeft omdat ik een te koppige dochter ben om mijn fouten te herkennen. En van alle antipathieën die ik je sinds mijn jeugd heb kunnen geven, omdat je al weet dat ik altijd een heel onrustig meisje ben geweest en iets “rebels”.

Je hebt me altijd verteld dat ik je voor niets hoef te bedanken, dat je daarvoor mijn vader bent. Maar ik wil ze je juist daarom geven, omdat je mijn vader bent. En hij had geen betere vader kunnen hebben. Weet jij één ding Als ik opnieuw werd geboren, zou ik geen andere vader willen hebben die jij niet was.

Ik dank u omdat:

– bedankt voor mijn zijde in de slechte tijden

– Bedankt dat je me de weg van geluk hebt getoond

– bedankt voor uw geduld toen ik afweek van mijn studie of van mijn werk

– Dank u, omdat u samen met mijn moeder het grootste voorbeeld van liefde bent geweest die ik in mijn leven heb gehad

– Bedankt dat je de beste leraar wiskunde, taal, geschiedenis bent …

– Bedankt dat je bent de beste speelkameraad Elke dag sinds ik klein was

– Bedankt voor het luisteren als niemand anders het zou hebben gedaan

– Bedankt dat je me nooit alleen hebt gelaten

– Bedankt dat je me hebt geknuffeld toen je me zag huilen, zonder te vragen en zonder te vragen

– bedankt om me op te vrolijken toen ik dacht dat alles verkeerd was

– Bedankt omdat je het beste rolmodel bent dat je zou kunnen hebben

– Bedankt dat je me de vrouw maakt die ik vandaag ben

– Bedankt dat je me hebt aangemoedigd om mijn dromen na te streven, wat het ook was

– bedankt voor geef me je knuffels, je kussen en je liefde onvoorwaardelijk

– Bedankt dat je de man van mijn leven bent, de beste die ik had kunnen hebben

– Bedankt dat je me elke dag beter maakt

– Bedankt dat je nooit alles bent vergeten waar ik van hou

– Bedankt dat je me de kracht hebt gegeven om alles te kunnen doen

– Bedankt omdat je bent er altijd geweest, ondanks de tegenslagen

– Bedankt omdat ik weet dat ik op alles op je kan rekenen

– Bedankt voor alle offers die je voor mij hebt gebracht, zonder dat ik het merk

– Bedankt dat je mijn held bent, voor altijd en altijd.

Dit is alles waar ik je voor moet bedanken, bedankt voor het zijn de meest goede en geweldige persoon die ik ken.

ondertekend: Je dochter die altijd van je zal houden

Model 3: Brief bij een speciaal geschenk

Brief bij een geschenk op Vaderdag

vader:

Ik stuur je deze brief met een heel bijzonder geschenk, maar ik wil niet dat je het opent totdat je alles leest, ik weet al dat je een ongeduldig bent. Je zult weten dat we niet erg materiële gaven zijn, dat we meer om sentimentele gaven geven en dat het goed met ons gaat, maar ik denk dat je voor deze Vaderdag dit en nog veel meer hebt verdiend.

Praten over gevoelens is nooit zo gemakkelijk voor me geweest. Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik je alles laat zien waar ik van hou, en alle liefde die ik voor je heb, maar ik kon geen betere manier bedenken om een ​​dergelijk geschenk voor je te ontvangen.

Ik kan meer dan duizend redenen bedenken om je te bedanken, en meer dan een miljoen om ‘ik hou van jou’ te zeggen. Maar omdat je niet de hele dag zult lezen, zal ik alles samenvatten wat je bent de meest speciale persoon die ik in mijn leven heb, en altijd, altijd, altijd zal zijn. Dat is zeker.

Ik zal het nooit vergeten al onze momenten, vooral degenen waar we doorheen gingen toen ik jonger was en we bijna nooit uit elkaar gingen. Toen kwam de puberteit, en daarmee de rebellie en de slechte antwoorden die ik je gaf elke keer dat je me strafte, waar ik nu niets anders dan spijt van heb. Maar zoals u weet, gebeurde het spoedig met mij en was het opnieuw meer verenigd dan ooit met u.

Na al deze fasen te hebben doorlopen en alles te hebben gerealiseerd, heb ik besloten om niet alles wat je voor mij betekent te vergeten. En met dit geschenk dat ik je vandaag geef, Ik wil dat je me me elke keer herinnert als je ernaar kijkt, dat je het ziet, of er zelfs over nadenkt. Ik weet dat je die dingen niet nodig hebt om aan me te denken, maar ik wilde een meer bijzonder detail met je hebben.

Ik hou heel veel van je vader, en je weet dat ik altijd aan je zijde zal staan ​​als je me nodig hebt. Ik wil dat we doorgaan met het verzamelen van momenten die voor altijd in ons geheugen blijven, dat we knuffels, kusjes en veel liefde verzamelen. Alles zoals tot nu toe, en zelfs nog beter.

Bedankt pap Ik hoop dat je al mijn geschenken leuk vindt.

Een kus in je dag.

Model 4: Brief met veel gevoel voor Vaderdag

Fijne Vaderdag, papa!

Ik had je nog nooit een brief geschreven en ik denk dat deze speciale dag voor jou perfect is om je al mijn liefde en genegenheid te tonen, net zoals je al die lange jaren hebt gedaan. Ik herinner me de dag dat je me voor het eerst naar school bracht en ik wilde niet gaan, ik herinner me dat ik huilde en huilde in je armen omdat ik niet van je wilde scheiden. En ik denk dat ik dat gevoel meer dan ooit begrijp: Ik zou nooit bij je weg willen zijn, pap.

Het eerste wat ik moet doen, is je bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan, altijd met mijn moeder. Jullie zijn allebei een goed voorbeeld geweest en je hebt me geholpen de persoon te worden die ik vandaag ben. Ik hoop dat je heel trots op me bent, en alles wat ik heb bereikt dankzij jou.

Je bent altijd de man van mijn leven geweest en dat zal je altijd blijven. Je weet dat ik in de liefde nooit veel geluk heb gehad, maar je hebt me altijd gesteund en me het meest geliefde meisje op de planeet laten voelen. Van kinds af aan heb ik je gezien als mijn grote held, en je bent er altijd geweest voor alles wat ik nodig had. Van me naar het instituut te brengen, me van de feestjes op te halen met mijn vrienden, of zelfs de straffen op te heffen die mam me heeft opgelegd alleen omdat ik naar me keek glimlachen.

En je hebt het papa, je liet me altijd glimlachen en je doet het vandaag nog steeds. Ik weet dat we ons beste moment niet doormaken, maar ik wil dat je weet dat ik je nooit alleen zal laten, wat er ook gebeurt. Ik wil dat je weet dat je me altijd bij je zult hebben voor alles wat nodig is. Omdat het nu mijn beurt is om voor je te zorgen, je hebt genoeg voor ons allemaal gedaan.

Dus ik wil dat je Vaderdag doorbrengt, omringd door degenen die het meest van je houden, tussen moeder, mijn broers en mij. Ik wil dat je van het leven geniet zoals je alleen weet, nooit die glimlach verliest die je zo kenmerkt, en vergeet nooit alle grappen die je maakt, zodat de rest van ons lacht. Bedankt dat je me hebt geleerd het leven te zien vanuit het perspectief van optimisme, omdat het is de beste les die een vader zijn dochter kan geven.

Ik hou van je papa.

 

Bij welke van deze vier kaartmodellen zou je blijven? Elk van hen zal een geschenk zijn dat je vader zich niet eens kan voorstellen! Probeer het en u zult er geen spijt van krijgen.