De betekenis van dromen met geesten

Betekenis van dromen over geesten

Fantasiedromen komen vaak voor waarin onverklaarbare dingen gebeuren, maar ze hebben allemaal hun interpretatie. Het is het geval van droom over spoken, een droom die je enige zorgen kan baren maar waarover je je geen zorgen moet maken. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent Droom over geesten.

Droom over geesten omdat je het niet zeker weet

Soms zijn het de geesten of geesten die je vergezellen tijdens je nachten en je bent misschien bang voor deze droom. De betekenis van deze droom is echter niet dat je bang bent, maar dat je iets realiseert dat je nu overkomt: u bent niet zeker. Je hebt twijfels, je denkt niet helder en alles is wazig in je hoofd.

Dat is de reden waarom geesten verschijnen, zoals diffuse entiteiten waarvan je niet goed weet wat ze zijn. Dit soort dromen verschijnen wanneer je door een gaat vitaal moment van verandering, wanneer u beslissingen moet nemen en u niet weet hoe u het moet doen of wanneer u op het punt staat het op te geven omdat u uzelf en uw capaciteiten niet vertrouwt. De geesten verschijnen.

Deze droom met geesten kan veranderen in een vreselijke nachtmerriesdroom als de geest je achtervolgt en je probeert eraan te ontsnappen, als de geest je angst bezorgt of als je denkt dat het kan je pijn doen. Even om te ontdekken dat deze geest misschien geen monster of een kwaadaardige entiteit is, maar alleen komt om je een bericht te geven.

Er zijn een soort geesten die overleden mensen zijn, meestal familieleden, die naar je dromen komen zodat je niet ophoudt met voelen zijn aanwezigheid in je leven In het begin ben je misschien bang en bang, maar als je het als een goedaardige aanwezigheid in je dromen beschouwt, zul je ontdekken dat je geesten onschadelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *