De betekenis van dromen dat mijn huis spookt

Wat betekent het om te dromen van een spookhuis

Als je droomt van een huis, je huis, is het een droom die verwijst naar je interieur en de belangrijkste dingen in je leven. Daarom is het normaal dat u zich zorgen maakt droom dat je huis spookt, dat er vreemde dingen in gebeuren, dat er iets bovennatuurlijks aan je ontsnapt, dat je geen controle hebt over je huis … Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om te dromen dat je huis achtervolgd wordt.

Wat betekent het om te dromen van een spookhuis

Wordt uw huis achtervolgd? Misschien gaan de ramen open en dicht zonder dat u ingrijpt, misschien wordt u ’s nachts wakker met uw partner, beide bang omdat u voetstappen hoort en geen dieven bent of misschien gaat het licht aan en uit zonder ze aan te raken. Je huis is zeker betoverd en het is een van de meest voorkomende dromen wanneer Halloween nadert omdat je geest wordt gesuggereerd.

+ Heksen, spreuken, zombies, begraafplaatsen, spoken … Wie is daar? Je wordt toch zeker wakker uit deze droom alsof je een hebt nachtmerrie. Maar dat komt omdat je geen rekening houdt met de magische factor die dit soort dromen bevat. Wat je zorgen baart, is dat je geen controle hebt over wat er in je huis gebeurt omdat het spookt.

+ Het gebrek aan controle is precies de betekenis die we vinden in deze droom met je spookhuis. Het is iets dat je zorgen baart, dat je overweldigt en dat je angst en bezorgdheid bezorgt, omdat je het graag hebt alles onder controle, alles begrijpen, de oorzaken kennen en anticiperen op de gevolgen van alles. En in je droom heb je absoluut niets onder controle.

+ Het is geen nachtmerrie. Deze droom waarin je huis wordt achtervolgd, vindt plaats zodat je leert de controle op te geven, zodat je je realiseert dat de noodzaak om alles te organiseren je belet om gelukkig te zijn, het verzadigt je omdat er dingen zijn die ontsnappen. Dat zal er altijd zijn. Dus word wakker en laat jezelf gaan Voor de magie die je spookhuis omringt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *