Home remedies voor reuma

Home remedies voor reuma

de reumatiek – of reuma, omdat deze ziekte wetenschappelijk bekend is – is een ziekte, acuut of chronisch, gekenmerkt door de ontwikkeling van continu ongemak in de gewrichten, evenals in de vezelige en spierdelen van ons lichaam. Zowel het milieu als de genetische aanleg zijn factoren die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van reuma-gerelateerde pathologieën. Er moet rekening mee worden gehouden dat het niet alleen fysiek, maar ook sociaal en psychisch van invloed kan zijn. Indien nodig kunnen we medische behandelingen aanvullen met huismiddeltjes.

Verlicht reumatische symptomen met huismiddeltjes

Veel soorten reuma komen vaker voor in geografische gebieden met een koud en vochtig klimaat, omdat ze de neiging hebben om een ​​ongewone en abnormale concentratie van urinezuur te genereren. Om deze reden wordt het aanbevolen om natte gebieden te vermijden en uzelf zeer goed te beschermen tegen lage temperaturen, evenals een grote hoeveelheid natriumrijk voedsel en warme dranken te eten. Een zeer effectief middel om dit weerscenario tegen te gaan, resulteert in het gebruik van stoombaden of sauna’s, omdat ze ideaal zijn als het gaat om het verlichten van spierspanning in verband met deze ziekte.

de kattenklauw Het is een van de belangrijkste zelfgemaakte alternatieven die mensen met reuma hebben om hun pijn te verlichten. Deze plant bevat belangrijke ontstekingsremmende eigenschappen, dus het gebruik ervan wordt aanbevolen in gevallen zoals bursitis, lupus, reumatoïde artritis of fibromyalgie. Om een ​​infusie te bereiden, hoeven we slechts een kleine lepel van dit kruid te koken in een liter water, op laag vuur en gedurende een periode van tien minuten.

Een laatste huismiddeltje om het ongemak bij reuma te verlichten, is de ontwikkeling van een pappen. Om dit te doen, moeten we een stoffen zak vullen met bloemen van aromatisch gras en ongeveer drie liter water toevoegen dat een minuut heeft gekookt. Zodra het mengsel in de container rust, moeten we het uitknijpen en het heel heet op het getroffen gebied aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *