Betekenis van lip piercing en soorten piercings

De betekenis van lip piercing en soorten piercings

Piercings zijn altijd een element geweest dat werd gebruikt om de meest speciale en dappere mensen te onderscheiden. Traditioneel vertegenwoordigen de oorbellen de kracht en moed van hen die ze dragen. Als je er een wilt dragen, zijn de lippen meestal een van de meest zichtbare en representatieve gebieden waar je een piercing kunt krijgen.

Wat vertegenwoordigen lippiercings?

De mond is een van de meest gecompliceerde plaatsen waar een piercing kan worden gedragen. Ze hebben meer tijd nodig om te genezen dan in andere delen van het lichaam en lopen ook meer kans om besmet te raken. U moet dus extra voorzichtig zijn en op de hoogte zijn van de risico’s voordat u gaat boren.

Verschillende Afrikaanse stammen hebben lippen doorboord als een manier om te lijken op de goden die ze aanbaden. En is dat piercings decoratieve elementen zijn die een tribaal karakter hebben. Ze worden meestal gebruikt als een manier om de overgang naar het volwassen leven weer te geven of als een demonstratie van moed en kracht.

Piercings zijn momenteel een teken van onderscheid. Ze worden gebruikt zodat iedereen die ze draagt ​​de wereld hun esthetische smaak, hun persoonlijkheid, hun deelneming aan bepaalde stedelijke stammen laat zien. Als ze op de lippen worden gedragen, zijn ze ook een teken van seksuele kracht, een vorm van vestig de aandacht op een van de meest sensuele delen van het lichaam.

Hoe een oorbel op de lippen te dragen

Soorten lippiercings

Afhankelijk van het gebied van de mond waar de perforatie wordt uitgevoerd, Draag sieraden op verschillende delen van de lippen. Als je ze allemaal kent, kun je met betere criteria beslissen welke van hen het meest geschikt is voor jou.

1 Centraal in de onderlip

Dit is de meest populaire van allemaal. Het is een perforatie die net onder en in het midden van de onderlip wordt uitgevoerd. Het kan worden versierd met allerlei soorten sieraden, van tack oorbellen met hoepels. Als u de eerste kiest, zorg er dan voor dat de moer plat is, zodat deze u niet in de mond stoort of uw tanden beschadigt.

2 Lateraal op de onderlip

Een van de piercings die enkele jaren geleden in de mode raakte, is de zijkant van de onderlip. Net als het vorige type kun je zowel een tack als een oorbel nemen. U kunt kiezen De zijkant van de mond die je verkiest.

Lip piercing en welke soorten bestaan

3 Dubbel zijdelings op de onderlip

Dit is hetzelfde in afwachting als in het vorige geval, maar Het wordt aan beide zijden van de mond gedragen. Je kunt de bijpassende oorbellen dragen of een hoepel aan de ene kant en een normale oorbel aan de andere kant.

4 De onderlip oversteken

Het kan van binnen of buiten de mond worden gedaan, maar ‘de gratie’ is dat de bal van de oorbel in het midden van de lip zelf blijft en niet onder zoals in de rest van de piercings. Deze man is wat pijnlijker dan de rest.

5 Horizontale piercing

Een ander type piercing dat op de onderlip kan worden gedragen, is een balk die deze van links naar rechts kruist. Boren kan zelfs zo lang zijn als u wilt, zelfs als het langer is Meer ongemakkelijk kan worden. In dit geval worden twee ballen aan elke kant van de lip gezien.

6 Monroe

Het is een piercing die aan de zijkanten van het nasogenische gebied wordt gedragen. Het werd een paar jaar geleden erg populair en probeert zoveel moedervlekken na te bootsen 50 actrices en modellen Ze schilderden om er sensueler uit te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *