Dromen van katten: de betekenis van kattendromen

Eva Longoria droomt van haar kat

Volgens elke cultuur worden katten beschouwd als dieren die worden omringd door geluk of slechte dingen. Wat ze wel eens zijn, is dat de kat de passies en de meest verborgen emoties. Bovendien hangt de interpretatie van dromen bij katten nauw samen met de economische situatie van de persoon die erover droomt. Wil je weten wat het betekent? droom over katten?

Dromen over katten en geld

Veel van de dromen met katten worden in zekere zin geïnterpreteerd economisch, van welvaart en overvloed of gebrek aan geld, al naar gelang. De beste voorspelling voor uw bedrijf komt uit de hand van een droom met verschillende katten die u omringen en met u spelen. Het betekent welvaart, succes in een bedrijf of erkenning in uw professionele leven.

Hetzelfde geldt als je in je droom een ​​kat streelt, omdat het wordt geïnterpreteerd als dat je een aanzienlijke hoeveelheid geld binnenkort beschikbaar Op dezelfde manier zullen uw financiën gezond zijn en zult u een periode van economische bonanza doormaken als u in uw droom de kat voedt.

Maar dromen met katten zijn niet alleen een voorbode van geluk. Wees voorzichtig als de kat in je slaap van je wegloopt of zelfs pijn doet, omdat dat betekent dat je geld verliest of dat je economie wordt geschaad door een werkprobleem. En als de katten die je ziet dood zijn, wordt deze droom meestal geïnterpreteerd als het slachtoffer van een overval of een oplichterij.

Dromen van katten en liefde

En zoals katten ook een symbool van zijn verleiding en vertegenwoordigen het vrouwelijke universum met zijn subtiliteiten en zijn specifieke manier om liefde te geven, dromen met katten kunnen je ook veel vertellen over je sentimentele leven. Een kat aaien weerspiegelt dat je een intense passie voor iemand voelt, terwijl als je in je droom hem te eten geeft en je het niet economisch kunt interpreteren, het een indicatie is van je ontrouw.

Je dromen met katten waarschuwen je ook of onthullen aspecten van je sociale relaties. Over het algemeen betekent het aanvallen van een kat in je dromen dat je de mogelijkheid hebt om je vijanden kwijt te raken, het verraad op tijd te ontdekken en obstakels te overwinnen die je verhinderen om je doelen te bereiken en gelukkig te zijn. Net alsof je in je droom het miauwen van de kat hoort, betekent dit dat je kritiek krijgt van een collega of een vriend.

De betekenis van dromen over katten

Als de zwarte kat zo’n slechte pers heeft in de wereld van bijgeloof, zijn de interpretaties die voortkomen uit het dromen van een zwarte kat niet aangenamer, omdat het verband houdt met ontrouw, verraad en valsheid. Dromen over katten wordt in ieder geval een waarschuwing voor je onderbewustzijn, zodat je alert bent en de moeilijkheden zelf kunt overwinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *