Angst tachycardie: hoe het te vermijden

Hoe angst tachycardie te voorkomen

Het is niet nodig om hypochonder te zijn, zodat we in paniek raken bij sommige symptomen van angst. de tachycardie of hartkloppingen, die zo vaak voorkomen bij angststoornissen, zijn die symptomen die ons doen denken dat er iets ernstigs met ons gebeurt.

Het moet duidelijk worden gemaakt dat de verandering van het hartritme als gevolg van angst geen gevaar voor onze gezondheid inhoudt, maar dit is iets dat we niet eens kunnen rationaliseren wanneer we lijden. Hoe dan ook, dat de tachycardie geen risico’s met zich meebrengt, betekent niet dat we er zonder meer aan moeten lijden. Dat is waarom we hebben gezocht naar een aantal trucs om de te verlichten angst tachycardie.

Wees niet bang voor tachycardie

Plots begin je op te merken hoe je hart versnelt, sneller en sterker klopt, alsof het uit de borst zou komen; Plots verandert het tempo en lijkt te zijn gestopt met kloppen. Begin opnieuw. Aritmieën, tachycardieën of hartkloppingen zijn angst symptomen zoals ook de indicatie kan zijn dat u op het punt staat een angstcrisis te ondergaan.

Op deze momenten wat meestal gebeurt, is dat je bang bent dat er iets met je zal gebeuren, je denkt zelfs aan de dood en je kunt je niet voorstellen hoe of wanneer dat ongemak zal eindigen. Je kunt zelfs duizelig worden vanwege tachycardie en angst. Maar er is niets om je zorgen over te maken. Tachycardie is een symptoom van angst dat geen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt en het is een aflevering die slechts enkele minuten duurt, zelfs als ze je eeuwig maken.

Hoewel het waar is dat angsttachycardie geen gezondheidsrisico, een hartaanval, een hartaanval of iets dergelijks oplevert, is het raadzaam om naar de arts te gaan om andere medische aandoeningen uit te sluiten. Eenmaal bevestigd dat de tachycardie verschijnt bij de angststoornis, laten we het verwijderen.

Trucs om angsttachycardie te voorkomen

Totdat je hebt geleerd om angst volledig te beheersen, kun je af en toe afleveringen zoals tachycardie blijven ervaren. Dus, terwijl u uzelf bevrijdt van angst, kunt u enkele eenvoudige stappen volgen om tachycardie te verminderen. Wanneer je merkt dat je hart sneller klopt, wees niet bang, denk dat je al weet wat het is omdat: het angst is die zich eigen maakt.

Probeer te gaan liggen, in bed of op een bank en probeer een aangenaam en kalm beeld te visualiseren, zoals de kalme zee of een heldere hemel. Adem diep en bewust om een ​​beetje te ontspannen. Eindelijk, leid je af aandacht. Denk niet aan hoe je hart klopt, maar aan iets anders, in een gesprek dat je in behandeling hebt of in de film die je de laatste tijd hebt gezien. Maar vergeet het ritme van het hart.

Het ritme van je hart regelt pas na een paar minuten, wat minder zal zijn als je stopt met nadenken over wat er gebeurt. Om u veiliger te voelen en bij andere gelegenheden het hoofd te bieden, kunt u uw dieet verhogen magnesium, omdat het een goede regulator van de hartslag is. En natuurlijk is de ster tip als we het hebben over een angststoornis om de hoeveelheid cafeïne zoveel mogelijk te verminderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *