10 symptomen dat je menstruatie zal komen

10 bewijzen dat je je menstruatie gaat verlagen

Premenstruele symptomen waarschuwen u dat de regel binnen een paar dagen komt. Ongeveer een week eerder, hoewel het van elk ervan afhangt, doen deze veranderingen zich elke maand voor alsof het een alarm is om u eraan te herinneren wat er gaat komen. de ongemakze zijn divers en afhankelijk van elke maand die ze kunnen Wees min of meer intens.Maar wat zijn deze symptomen? In Diario Femenino vertellen we je wat het zijn 10 onmiskenbare tekenen dat je je menstruatie gaat verliezen

Tien symptomen dat je menstruatie zal komen

Wanneer je leert de aanwijzingen te herkennen die je eigen lichaam je wil overbrengen, zal het veel gemakkelijker voor je zijn om op de regel te anticiperen. Let op:

Zwelling van de borsten

Dagen ervoor (zeven of tien dagen eerder)de borsten raken ontstoken, iets groter worden, gevoeliger worden voor aanraking en ook uitharden.

2 Uiterlijk van acne

Hormonale veranderingen zijn de oorzaak van het uiterlijk van deze vijanden die we zo haten en die we koste wat kost willen verbergen. Ze verschijnen meestalin het gebied van het voorhoofd, kin en neus. Het wordt meestal door veel tieners geleden, maar ook door vrouwen op volwassen leeftijd.

Vochtretentie

Normaal zie je vóór de menstruatie iets meer gezwollen. Deze zwelling wordt voornamelijk weerspiegeld in de onderbuik. Dit komt door een toename van progesteron.

Slecht humeur

De hormonen zijn weer degenen die ervoor zorgen dat de vrouw stemmingswisselingen heeft vóór de komst van de periode. Een daarvan isJe meer boos en boos voelen.

Verhoogde eetlust

Normaal gesproken worden degenen die aan dit symptoom lijden aangetrokken tot voedsel dat niet te gezond is, zoals snoep. Daarom moet je je verlangen om voedsel een beetje te verslinden tijdens deze dagen onder controle houden.

6 vermoeidheid

Het is een andere staat waar velen doorheen gaan. Het lichaam is wat meer uitgeput en eraf. Ook is het vermogen om de dagen vóór de regel te concentreren niet hetzelfde.

De 10 symptomen dat je menstruatie gaat dalen

7 Gastro-intestinaal ongemak

Ze kunnen sommige zijn zoals diarree, constipatie, misselijkheid of braken.

slapeloosheid

Veel vrouwen hebben last van slapeloosheid of slaapstoornissen wanneer ze ongesteld worden. Ondanks dat ze meer moe zijn dan normaal, rusten ze ’s nachts niet goed.

9 Emotionele veranderingen

huilen,emotionele gevoeligheid ze zijn een van de meest voorkomende emotionele veranderingen tijdens het premenstrueel syndroom.

10 hoofdpijn

De hoofdpijn is ook te wijten aan het verlagen van het oestrogeenniveau. Deze afname van hormonen kan dit ongemak in het hoofd veroorzaken en fysiek erger zijn.

Gooi een zwangerschap weg: tekenen dat je op een baby wacht

Maak onderscheid tussen menstruatiesymptomen en zwangerschapssymptomen

Wanneer een paar met al hun kracht een baby wil verwekken, kan dit van fundamenteel belang zijn leren onderscheiden als waar de mogelijke moeder aan lijdt de eerste symptomen van een zwangerschap of als ze dat juist zijn tekenen dat de regel zal verschijnen in een korte periode van tijd. Hetzelfde geldt voor ongewenste zwangerschappen. Als u nerveus bent en nadenkt over de mogelijkheid om zwanger te zijn, kunt u zich ontspannen door te weten hoe u de symptomen kunt onderscheiden. Dit zijn de tekenen die erop kunnen wijzen dat u zwanger bent

+ Het is waar dat aan het begin van de zwangerschap sommige vrouwen last hebben van ongemak en veranderingen in hun lichaam die erg lijken op die in de dagen voordat de menstruatie aankomt. Daarom is het soms heel moeilijk om de ene situatie van de andere te onderscheiden. Enkele van de eerste symptomen van zwangerschap zijn onder meer prikkelbaarheid, slapeloosheid, algemene vermoeidheid, gebrek aan eetlust, zwaar gevoel en een opgeblazen gevoel in de maag en gas

+ De beroemde misselijkheid en braken geassocieerd met zwangerschap kan optreden aan het begin van de zwangerschap, maar meestal verschijnen ze veel later.

+ Een van de meest onmiskenbare zwangerschapssymptomen is de olfactorische overgevoeligheid. Het is zeer waarschijnlijk dat zelfs je favoriete kolonie en zelfs die van je partner, waar je eerder van hield, haar nu gaan haten.

+ Een andere bijzonderheid die zich tijdens de eerste weken van de zwangerschap kan voordoen, is het zogenaamde ‘ongemak hieronder’. Deze komen vaker voor bij vrouwen bij wie de baarmoeder zich in retroversie bevindt, dat wil zeggen de baarmoeder met de fundus in de richting van het heiligbeen in plaats van de blaas. Dit komt omdat, terwijl het geleidelijk groeit, het de neiging heeft recht te worden en dit lichte veroorzaakt buikpijn

In ieder geval is het meest voor de hand liggende symptoom van zwangerschap het gebrek aan menstruatie, dus als uw regel meer wordt uitgesteld dan het account, is het het beste dat u een zwangerschapstest. Het is de beste manier om aan twijfel te ontsnappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *