9 namen voor zwarte honden

Leuke namen voor zwarte honden

Zwarte katten hebben een zeer slechte reputatie. Er zijn echter studies die een onverklaarbare afwijzing ook richting tonen zwarte honden. Dit wordt bevestigd door sommige dierenasielen waar ze waarnemen dat zwarte honden meer problemen hebben om geadopteerd te worden. De reden is dat we deze zwarte honden als agressiever beschouwen. Maar niets is verder van de realiteit.

We zijn er zeker van dat je je niet zult laten meeslepen door bijgeloof en dat je verliefd zult worden op die zwarte puppy. Het is dus tijd om een ​​leuke bijnaam voor hem te zoeken voordat hij thuiskomt. We duiken ons woordenboek in om namen voor zwarte honden voor te stellen.

Originele namen voor zwarte honden

Het kiezen van een goede naam voor uw huisdier is een ingewikkelde taak, omdat u ervoor moet zorgen dat degene die u kiest, overeenkomt met de persoonlijkheid van uw huisdier en dat u het een leven lang leuk zult vinden. De mensen om je heen zullen je veel ideeën geven (en als dat niet het geval is, doen we het al), maar jij moet degene zijn die de bijnaam voor je puppy kiest.

Ben je klaar? Hier hebben we 9 ideeën voor uw huisdier. Hoewel ze er goed uit kunnen zien op allerlei soorten honden, zijn de volgende namen bedoeld voor honden met een donkere of zwarte vacht. Er zijn veel races die alleen in het zwart voorkomen of meerdere lagen kunnen hebben. We spreken bijvoorbeeld over rassen zoals de Great Dane, de Doberman, de Scottish Terrier, de Poodle, de Rottweiler, etc.

Namen voor honden met een donkere kleur

1 Zwart kaf

Het is de naam van de beroemde spookhond die ’s nachts terreur zaait aan de kust van Engeland. Als je altijd van enge verhalen hebt gehouden, kun je hem bellen zwart of, meer aanhankelijk, Blacky. Het is een mooie naam voor een huisdier dat erg fel lijkt, maar in werkelijkheid heel teder is.

2 vetgedrukt

Als uw zwarte puppy van een is klein ras, deze naam is een van de meest aanhankelijke en leuke. Hoewel de betekenis ervan duidelijk is en geen ruimte laat voor verbeelding of originaliteit, is het een van de mooiste namen. Het geeft zoveel tederheid door! Als uw hond geen volledig zwarte vacht heeft, maar donkere vlekken heeft, kunt u ook zoeken naar een naam die aan uw beschrijving voldoet. We stellen bijvoorbeeld Spot of Polka dots voor.

3 tovenaar

Voor een middelgrote zwarte hond met een mysterieuze en verontrustende lucht, is Warlock een van de meest originele en toepasselijke namen. Je zult snel de je tovenaars spreuken Om je gelukkiger te laten voelen. Een aanwijzing: gebruik liefde en tongen als magische krachten. Je zult je niet kunnen verzetten!

De beste namen voor zwarte honden, de mooiste!

4 Roxane

Het is een van de mooiste namen voor honden van elk ras, maar we vinden het vooral leuk voor zwarte teven omdat benadruk elegantie van een sobere en imposante kleur. Het is een zeer toepasselijke bijnaam voor huisdieren met een voornaam looppatroon en een natuurlijke glamour. Als Roxane een te serieuze naam lijkt, kun je deze altijd inkorten tot Roxy, wat veel aanhankelijker klinkt.

5 duisternis

Een zwarte hond voelt geweldig Donkere en donkere namen met een bepaald mysterie. Als je zwarte hond groot of middelgroot is, past Darkness zeker bij hem. Het is een naam een ​​beetje lang maar met een mooi geluid. Als je het desondanks ongemakkelijk vindt vanwege zijn lengte (vooral als je hem boos maakt), kun je hem Tini noemen, een bijnaam waarmee hij zeker wreedheid verliest. Kijk hem recht in het gezicht en ontdek of hij zichzelf zo mag noemen.

6 Fanny

Deze naam is cool en leuk voor een zwarte hond, vooral als het klein of middelgroot is. Daarom is het perfect voor dromerige huisdieren die altijd vogels op hun hoofd hebben. Naast dat het een van de meest klassieke namen voor huisdieren is, vinden we het ook leuk vanwege zijn muzikaliteit en omdat het gemakkelijk te onthouden is. Geef deze naam aan je huisdier als je wilt dat zijn bijnaam uniek is. U zult geen honden meer vinden die Fanny heten in uw park.

Zwartharige huisdieren mogen een van deze namen dragen

7 Clifford

Met de lucht van adel Je zwarte hond loopt door het park als je deze naam Clifford kiest. Het is ideaal voor elk type elegante hond en voor die rassen die we gemakkelijk identificeren met de Britse traditie. Wij verwijzen bijvoorbeeld naar de bulldog, de Cavalier King Charles Spaniel van donkerder bont, de border collie, de beagle… Als je een mannelijk huisdier van deze rassen gaat verwelkomen, is Cliff een perfecte naam voor haar.

8 Katia

Zijn uitzendingen van Russische naam Ze maken Katia een perfecte naam voor een zwarte hond met een delicate loop en een nieuwsgierige uitstraling. Uw puppy is zeker dol op zijn naam Katia. Het is een unieke naam, dus u zult weinig huisdieren vinden met dezelfde naam. Het zal de honden van Russische rassen raken, zelfs als ze geen zwarte vacht hebben zoals de Borzoi, de Samojeed of de zwarte Russische terriër. Het is een winnende naam!

9 shag

Als je zwarte hond ook harig is, kun je gemakkelijk de meest rockerhond in de plaats worden. Een grappige en originele naam waar je van het hele gezin zult houden. Deze naam is de meest originele en zal als een ring aan de vinger zitten voor huisdieren die het gekste haar hebben. We verwijzen bijvoorbeeld naar de puli, komondor, Havanezer bichon of de waterhond. Zeker na de hele middag in het park te hebben doorgebracht, zal zijn vacht zo vuil zijn dat het er zwart uitziet.

Als u op zoek bent naar een goede naam voor uw hond en u hebt niet degene gevonden die u het meest raakt, let dan op de bijnamen van de beroemdste huisdieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *