Liefdesbrief aan die persoon die me niet waardeerde

Liefdesbrief voor de persoon die u niet waardeerde

Verkeerd in liefde en een relatie leven die het niet waard is, is iets dat veel mensen hebben ervaren. Het is zeker met je gebeurd, je had het vast wel geweten voordat die persoon niet zoveel van je hield als hij zei en zoals je dacht. We hebben er een geschreven liefdesbrief aan die persoon waardeerde je niet of liever een afscheidsbrief.

Brief voor de persoon die u niet waardeert

Herinner je je nog vele dagen van die ex-vriend die je zoveel pijn deed? Het is normaal, maar je moet eroverheen komen. Je hield van hem en hij waardeerde je niet. Denk na over hoe gelukkig je dat bent giftig persoon Ik ben niet langer in je leven. En voor die momenten waarop je hem nog steeds mist zonder heel goed te weten waarom, hebben we het tegengif: Een brief voor die persoon die u niet waardeerde.

Aan de persoon die me niet waardeerde,

Ik hoop dat je deze brief ontvangt en ik hoop dat je hem leest, hoewel ik nu weet dat je denkt dat ik niets interessants te leveren heb. Ik denk dat je het zult lezen, zelfs als het gewoon is uit nieuwsgierigheid. Wees niet bang, ik zal je niet vertellen dat ik je mis en dat we het opnieuw kunnen proberen. Het zou niet in me opkomen om mijn leven op die manier opnieuw te vernietigen.

Als ik je schrijf, is het aan jou om te weten dat ik alles heb gerealiseerd. Denk niet dat ik een ex ben die redt een goed geheugen van jou Niets daarvan, de herinnering die ik aan jou heb kan niet negatiever zijn en ik wilde dat je dat wist. Ik heb mezelf een tijd gestraft voor het tolereren van het ondraaglijke tijdens onze relatie en nu heb ik mezelf vergeven. Maar ik moet het uitwerpen en ik doe het met deze brief.

Liefdesbrief aan die persoon die me niet waardeerde

Ik heb het niet eerder gezien. Eerst werd ik verliefd op je en ik zag het niet. Toen raakte ik verslaafd aan jou en ik zag het ook niet. Maar nu dat ik ben vrij Ik zie het perfect. Ik zie je strategie om een ​​einde te maken aan mijn zelfrespect en om een ​​emotioneel afhankelijke persoon te worden. Van jou Ik zie je trucs om mijn zelfvertrouwen te verlagen met voortdurende grappen over mijn onhandigheid, met constante toespelingen op mijn gebrek aan vaardigheden en met de dagelijkse herinnering aan mijn vermeende mislukkingen. En het is nooit bij u opgekomen om op alle positieve aspecten te wijzen die het had?

Maak je geen zorgen, want nu zie ik alles duidelijk. Je slechte kunsten hebben een tijdje gewerkt, maar nu ben ik hersteld. nu ik geloof in mezelf En ik heb de liefde van iemand anders niet nodig En veel minder als het een giftige persoon is zoals jij. En nog belangrijker, nu heb ik jou of iemand anders niet nodig om mij te waarderen, nu waardeer ik mezelf. Dit is mijn afscheidsbrief, je hoeft het niet te beantwoorden, want ik wil je niet in de buurt van mijn leven. Ik wil dat je weet dat ik niet eens wrok koester.

Veel geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *