Liefdesbrief om terug te winnen: word opnieuw verliefd

 Hoe maak je een liefdesbrief om terug te winnen

De relatie lijdt na verloop van tijd veel slijtage. De belangrijkste vijanden zijn routine, het dagelijks leven, werkproblemen, vermoeidheid, onbegrepen vertrouwen en het verdwijnen van verrassingsfactor. Het lijkt erop dat we door samen te leven elkaar zo veel leren kennen dat we de interesse in onze partner verliezen.

Waarom een ​​vermijden verhouding verslijten, kracht verliezen en dagelijks vergiftigd raken. We moeten zorgen en onze relatie als plant beschermen. Geef het vaak met liefde en passie water en blijf altijd alert zodat het groeit en niet uitdroogt.

En omdat we graag liefdesbrieven schrijven, hebben we gedacht dat een goede manier om hem weer verliefd te maken is om iets anders voor te stellen, hem eraan te herinneren waarom we verliefd worden en hem een ​​charmant leven te beloven. Daarom schrijven we er een voor u liefdesbrief om terug te winnen.

Voorbeeld liefdesbrief om terug te winnen

Hallo mijn leven

De verrassing van het ontvangen van deze liefdesbrief is niets vergeleken met wat je de komende dagen te wachten staat, want ik heb veel plannen voor ons. Ik merk nu al een tijdje een terugval in onze liefde en ik ben niet bereid het te laten teleurstelling Kom bij ons wonen.

Ik hou nog steeds van je zoals de eerste dag en ik ben er zo zeker van dat je hetzelfde voelt dat ik de kracht heb gevonden om onze relatie om te keren. Vanaf nu zullen we terugkeren naar laatste maar met het oog op de toekomst. Hoe? Nou, we gaan de dingen doen die we deden toen we verliefd werden.

Ik zal je herinneren aan de redenen waarom je één voor één verliefd op me werd. En als iemand me ontsnapt, moet je het gewoon zeggen. En als je meer dingen wilt toevoegen die je in deze jaren samen hebt ontdekt, moet je het gewoon zeggen. We zullen het opnieuw spelen zoals eerder om het te proberen alsjeblieft ons en om ons te verrassen met eenvoudige details.

Omdat ik de komende dagen maar één doel heb: zie je glimlachen de hele tijd En als we een paar uur weg moeten van de wereld, als we ons moeten loskoppelen en ons alleen omringen met onze liefde, zullen we dat doen. We zullen ons indien nodig verbergen totdat we elkaar weer ontmoeten zoals voorheen, totdat we de persoon herkennen waarop we verliefd worden. En dan laat ik je niet meer ontsnappen.

Ik hou van je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *