De gevaarlijke betekenis van dromen over drugs

Wat betekent dromen over drugs?

Er zijn dromen die je in gedachten moet houden, want hoewel ze niet voorgevoelig zijn, waarschuwen ze je voor gecompliceerde situaties in je leven. Het is het geval van dromen over drugs, een droom die spreekt over je behoefte om te ontsnappen aan de realiteit om de problemen niet onder ogen te zien. Ontdek in ons droomwoordenboek wat het betekent om over drugs te dromen.

Je ontsnappingsroute als je van drugs droomt

Misschien heb je in je echte leven nog nooit een medicijn geprobeerd en op een nacht ben je verrast ervan te dromen. De betekenis van deze droom is te vinden in die symboliek van drugs als een manier van ontsnappen aan de realiteit, als het onmiddellijke genot ondanks het risico en als de weigering om de problemen onder ogen te zien.

We herinneren ons altijd dat droomervaringen niet naar het echte leven hoeven te gaan, maar het is duidelijk dat wanneer je droomt van drugs, net als wanneer je droomt om dronken te zijn, dit komt omdat je de controle in je leven hebt verloren. Je ziet er niet uit los je problemen op, wat voor type ze ook zijn, en alles wat je wilt is ontsnappen.

Het is heel verleidelijk om weg te lopen van problemen, te ontsnappen aan de realiteit en de verantwoordelijkheden van het leven niet onder ogen te zien en erin te vallen die verleiding er zijn drugs, zowel in dromen als in het echte leven. Logischerwijs is het niet de gezondste optie of het meest raadzaam om van problemen af ​​te komen. En dat is wat je met drugs uit deze droom moet halen.

Een veel voorkomende droom is wanneer je droomt dat iemand je heeft gedrogeerd zonder uw medeweten en natuurlijk zonder uw toestemming. In dit geval kan het een nachtmerrie zijn, maar het wordt geïnterpreteerd als uw houding om anderen verantwoordelijk te houden voor uw fouten. Dus gebruik de droom om de controle en verantwoordelijkheid van je eigen leven te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *