Liefdesgedichten voor mannen: vertel hem wat je voelt

 De beste liefdesgedichten voor mannen

Het lijkt misschien dat mannen romantische gebaren niet waarderen, maar de waarheid is dat ook zij de tederheid kunnen vinden die romantische gedichten bevatten. Druk uw gevoelens uit aan uw vriend, echtgenoot, vader, broer of vriend door de schoonheid van hun woordenliefdesgedichten voor mannenWat bieden wij u

Diario Femenino verzamelt exclusief voor u de beste zinnen en verzen voor elke gelegenheid, omdat we soms een gids nodig hebben om ons te helpen de woorden te vinden die uitdrukken wat het hart voelt. Vertel hem ten slotte wat je voelt!

Wat romantische gedichten werken

Als je een man wilt veroveren, is er geen betere manier om zijn hart te bereiken dan met een prachtig liefdesgedicht dat hem je gevoelens zal tonen en hem zal helpen zijn eigen gevoelens te tonen.

Er zijn veel soorten verzen die je misschien leuk vindt; Het hangt allemaal af van het soort relatie dat je hebt en wat je bedoelt met je poëzie.

+ Waar inspiratie opdoen

Enerzijds kun je een beroep doen op de grote klassiekers, maar ook op de onbekende gedichten die door hun werk de essentie van liefde hebben gevormd om het voor jou beschikbaar te maken. De veiligste manier om uw poëzie teder te maken voor de man tot wie het is gericht, is om het zelf te schrijven. Op deze manier kun je precies overbrengen wat je hem wilt laten weten en ga je rechtstreeks naar zijn hart. Niemand kent hem beter dan jij, Dus je weet wat je hem moet vertellen.

Gedichten voor mannen

+ Waarover te praten in poëzie

Er zijn veel soorten verzen: gedichten om liefde weer op te winden, gedichten van afscheiding, om passie aan je relatie te geven en zelfs om een ​​verloren liefde te herstellen. De woorden van de liefdesgedichten zullen je helpen als je wilt praten over een ontrouw, als je een affaire hebt met een getrouwde man, als je een crisis hebt gehad of als je een pauze wilt die zo min mogelijk schadelijk is.

+ Het verlengde van je liefdesgedichten

Laat je fantasie de vrije loop en maak je geen zorgen over de meetwaarde. Het wordt aanbevolen dat gedichten rijmen, omdat ze hun sonoriteit en ritme mooier maken, maar het belangrijkste is dat ze al het gevoel overbrengen. Daarom moet je bij het schrijven van je liefdesgedicht overwegen wat je zegt en hoe je het zegt, maar zonder jezelf te obsederen.

Wat betreft de lengte van de tekst, zoek niet naar een bepaalde extensie. Laat uw woorden bezetten wat ze moeten bezetten; omdat een gedicht van 4 verzen dat zendt beter is dan een ander van 400 dat plat en zonder gevoel is. Daarom, wanneer je begint met het schrijven van je gedicht, vergeet je angsten en verlegenheid om op papier vast te leggen wat je tegen de man van je leven wilt zeggen.

+ Zijn ze geldig voor alle soorten mannen?

De gedichten die je zult vinden Ze zijn gericht op alle soorten mannen: de romantische, de gepassioneerde, de serieuze … Gedichten om een ​​relatie te formaliseren of een relatie op afstand levend te houden. Je hebt ook gedichten nodig om weg te zijn van romantiek, die affectie en vriendschap weerspiegelen voor een vriend, broer, vader etc. Elke relatie heeft zijn behoeften en voor elk type man vindt u het perfecte gedicht.

Romantische gedichten voor de mannen van je leven

Voorbeelden van liefdesgedichten voor mannen

Nu dat we zijn binnengevallen door romantiek, We proberen je te inspireren met mooie woorden die spreken van liefde en genegenheid. Geniet veel van de volgende verzen en stuur het naar de man in je leven wanneer je het het minst verwacht. Je zult dol zijn op deze korte liefdesgedichten!

1 Gedicht om je liefde te uiten

Ik kan die dag niet vergeten

Ik kan die maand niet vergeten

Maar wat ik me vooral herinner,

ze zijn Je knuffels de eerste keer.

 

2 Bedankt verzen

Bedankt voor alle liefde,

Ik voel dat ik voor jou sterf.

Bedankt voor alle kussen

en alle knuffels gevangengezet.

 

Ik dank u dat u altijd aan mijn zijde bent geweest

Hoewel onze liefde te zoet is.

Bedankt voor al je glimlachen,

Tweelingzusjes van mijn lach.

Tips voor het schrijven van liefdesgedichten

 

3 Poëzie om de vlam aan te steken

Ik verlang naar de aanraking van je huid,

die dat maakt me gek

nog zoeter dan honing,

Onze liefde die zich verspreidt.

 

4 Woorden van liefhebbende scheiding

Afstand is onze last,

Een ballast die we moeten doorstaan.

Ik weet dat het lot op een dag

Krijgt ons een beloning.

 

Elk afscheid deelt ons hart

maar het is het waard,

Maar op een dag verzeker ik je

Dat zal een einde maken aan deze herhaalde sinvivir.

 

5 Een poëzie tot ontrouw

Het was het enige dat we hadden,

wat we voelden

trots op zijn.

Maar je brak wat ons verenigde

en nooit meer, kunnen we ons opnieuw voelen

eervol.

 

Ideeën voor uw liefdesgedichten voor meer romantische mannen

6 Perfecte gedichten voor een vader

Zoveel als de jaren voorbijgaan

je zult altijd mijn rolmodel zijn

Je hebt me alles geleerd wat ik weet

vooral dat ik nooit zou wegrennen.

Je hebt me gemaakt laat angsten geparkeerd

en mijn geluk onder ogen zien

want sinds mijn geboorte heb je me herhaald

die slim, groot en sterk zijn

 

7 Liefdesverzen voor een vriend

Als ik terugkijk

Ik zie je altijd aan mijn zijde.

We hebben duizend en één avonturen beleefd

En ik heb me nooit ellendig gevoeld.

 

We waren die helpende hand,

Dat wordt nooit moe

Bedankt dat ik altijd het leven geef

Op onze paden kruisen elkaar.

Ben je nog steeds op zoek naar inspiratie om liefdesgedichten voor mannen te schrijven? In Diario Femenino hebben we nog veel meer romantische gedichten die je zullen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *