Een liefdesbrief, een onvergetelijk geschenk voor moederdag

Voorbeeldkaarten om op moederdag te geven, welke heeft uw voorkeur?

We weten al dat de samenleving ons op speciale dagen vertelt dat we naar winkels moeten gaan om geschenken te kopen. Of het nu Valentijnsdag, Vaderdag of zelfs Kerstmis is, we zijn allemaal meer dan eens gevallen in materiële geschenken zonder te beseffen dat het soms beter is om een ​​meer persoonlijk detail te hebben, zoals een liefdesbrief.

Je gevoelens uiten door te schrijven is niet eenvoudig, en dat weten we. Maar twijfel er niet aan dat een brief de meest speciale manier is om iemand eraan te herinneren hoeveel je van hem houdt. Wat als je je moeder een brief geeft voor moederdag? Zeker, als je het leest, zul je de emotie niet kunnen bedwingen.

Moeders hebben voor ons gezorgd omdat we heel klein waren, ze hebben ze ons allemaal gegeven, ze hebben ons geleerd om de mensen te zijn die we vandaag zijn en vooral, ze hielden vooral van ons. Als je een speciaal detail met je moeder wilt hebben, aarzel dan niet om te schrijven Een liefdesbrief, een onvergetelijk geschenk voor moederdag.

Tips voor het schrijven van een brief aan je moeder

Voordat u begint met het nemen van potlood en papier en het uitdrukken van wat u voelt, kunt u al deze tips beter lezen. Dankzij hen heb je als resultaat een prachtige brief die voor het nageslacht zal blijven:

Hoe begin je met het schrijven van een brief voor Moederdag?

+ Zoek de tijd om te beginnen met schrijven. Het is niet de moeite waard om woorden te schrijven zoals ze in je aantekeningen op je mobiel opkomen. Wacht rustig te zijn, thuis en met niets te doen.

+ Denk heel goed na wat je je moeder met de brief gaat vertellen. Houd de structuur ervan in gedachten, want het kan geen mix van herinneringen zijn zonder een rode draad, vind je niet?

+ balk eerst een schetsen geef de brief vervolgens schoon. Het is beter dat je jezelf maakt met een mooi papier, en zelfs met een envelop met wat decoratie van degenen die in de briefpapier verkopen. Je wilt je moeder toch geen papieren vol studs geven?

+ Denk aan je moeder als je begint met het schrijven van de brief. Onthoud elk moment dat je bij haar hebt gewoond, elke plaats waar je samen bent geweest, of elk gevoel dat alleen het feit dat je weet dat ze bij je is, produceert.

+ Maak een lijst met dingen waarvoor je je moeder moet bedanken. Dit kan zelfs een goed idee zijn om de lijst in uw brief te plaatsen.

+ Als je een nogal gereserveerde persoon bent, Laat schaamte opzij en vergeet al het andere. Het gaat erom al je gevoelens te uiten, en zelfs als je denkt dat het niet zal helpen, laten we je vertellen dat je ongelijk hebt: je moeder zal er dol op zijn.

+ Stuur de brief niet telefonisch of via WhatsApp of upload deze niet naar sociale netwerken. Een brief is zo intiem dat het beter is om tussen je moeder en jou te zijn, alsof het een prachtig geheim tussen de twee is.

+ Denk goed na bij het bezorgen van de brief. Je kunt het naar je huis sturen als je ver weg woont, of je kunt het zelfs zelf in de mailbox stoppen als je er mee woont. Het geval is dat het een aangename verrassing is als het het ziet, zonder erop te wachten.

+ Hoewel we je vier modellen met letters gaan geven, kun je zeker op een van deze modellen vertrouwen en je eigen brief schrijven. Maar als je geen idee hebt, raden we je aan degene te kiezen die het beste bij je past en het leven met je moeder.

Model 1: Brief vol herinneringen voor je moeder

Brief om te onthouden met je moeder in haar dag

Lieve mam:

Dit jaar is mijn geschenk voor Moederdag deze liefdesbrief. Ik ken je goed en ik weet dat je er meer opgewonden van wordt dan een ketting of een parfum dat je op het laatste moment hebt gekocht. Ik weet ook dat deze brief langer zal duren dan elk ander geschenk, omdat deze brief je zult het voor altijd in je hart gegraveerd houden. Het is al een tijdje geleden dat je zo’n cadeau verdiende.

Omdat ik in deze brief aan je wil schrijven dat ik van je hou en dat ik het zonder jou niet zou hebben bereikt. Ga van dat verlegen meisje dat aandachtig naar de verhalen van je kinderen luisterde naar een volwassene met principes en waarden, met twijfels en angsten, met successen en fouten, maar altijd met die glimlach die je me leerde dragen. Ik herinner me nog de dag dat je me overtuigde om mijn tranen te veranderen voor een glimlach, omdat dat me zou beschermen.

Ik heb je advies opgevolgd, mam, omdat ik zoveel andere tips heb gevolgd die je me hebt gegeven. En nu Ik ben dankbaar voor alle tijd die je hebt doorgebracht. Die uren gestolen van het avondeten om me te helpen mijn huiswerk te maken en die zaterdagochtend toen je alles achterliet om me een ijsje te laten eten. Het waren magische momenten die je me in de kindertijd gaf.

Dit zijn momenten die ik altijd in mijn geheugen zal blijven houden, zelfs in de slechtste momenten, de glimlach waar u om vroeg. Maar ik wil dat je één ding weet, mam, ik heb nog meer magische momenten nodig, zoals die uit de kindertijd. Ik heb je nog steeds nodig met meer kracht dan ooit, want nu ben ik groot, maar ik ben niet gestopt met je nodig te hebben.

Ik hou van je, mam.

Model 2: bedankbrief

Bedankt brief voor moederdag

mom:

Je weet al dat ik het heel moeilijk vind om mijn gevoelens te uiten en dat ik het niet zo vaak doe als ik zou willen. Maar ik wil dat je dat voor mij weet je bent de belangrijkste vrouw ter wereld. Dankzij jou ben ik het meisje dat ik ben geworden en dankzij jouw advies heb ik zonder problemen verder kunnen komen. En dat ben ik je allemaal verschuldigd, mam.

Op deze speciale dag, op moederdag, wil ik je geen materiële geschenken geven omdat ik al weet dat je niet graag hebt dat we er geld aan uitgeven. Maar het kwam bij me op om je iets anders te geven waarvan ik weet dat je het leuk zult vinden: woorden. Mijn woorden zijn aan jou opgedragen, mam, Om je alles te vertellen wat ik je nog nooit heb verteld.

Het spijt me omdat ik me vaak heb gedragen en je heb genegeerd. We hebben gevochten, we hebben betoogd, maar je hebt nooit mijn hand losgelaten. En ik kan geen betere manier bedenken om je alles wat je voor mij hebt gedaan terug te geven dan met een mooie brief waarin ik je bedank omdat omdat:

– Bedankt voor het leven

– Bedankt dat je bent zoals je bij mij bent

– Bedankt dat je me in al mijn dromen hebt gesteund, hoe gek ze ook zijn

– Bedankt voor de zorg voor mij met heel je ziel

– Bedankt dat je meer van me houdt dan van jezelf

Bedankt voor heb me geleerd te leven

– Bedankt dat ik de vriendelijkste vrouw ben die ik ken

– Bedankt voor de uren aan mijn zijde toen ik het het meest nodig had

-Bedankt voor het niet van me scheiden toen ik mezelf niet begreep

– Bedankt voor het drogen van mijn tranen

– Bedankt voor het delen van mijn lach

-Bedankt voor het verdragen van mijn klachten

– Bedankt dat je me dat hebt laten zien de liefde van een moeder is de puurste en meest oprechte

– Bedankt voor het leren vermenigvuldigen, toevoegen, lezen, schrijven … Omdat ik mijn leraar ben

– Bedankt dat ik mijn psycholoog ben in slechte tijden

– Bedankt dat ik mijn dokter was toen ik ziek werd

– Bedankt dat je me glimlachte toen je wist dat ik een slechte tijd had

– Bedankt voor de wandelingen die we hebben gemaakt

– Bedankt dat je me de kracht hebt gegeven te weten dat ik dat met alles kan

Bedankt voor mijn rolmodel worden

En vooral, bedankt dat je mijn moeder bent. Omdat zelfs als de jaren voorbijgaan, zelfs als we afstand nemen, zelfs als we ver weg wonen, ook al weegt de leeftijd … Altijd, altijd, zal ik altijd van je houden met heel mijn wezen.

Bedankt mam!

Model 3: De mooiste gevoelens in een brief

Brief die spreekt over speciale gevoelens voor Moederdag

Hoi mam:

Hoewel je al weet hoeveel ik van je hou, wilde ik je gewoon hebben Een speciaal geschenk op deze Moederdag. Ik denk dat ik je nooit genoeg alles laat zien wat ik voor je voel, dus ik zou geen betere manier kunnen bedenken dan te beginnen met het schrijven van regels waarvan ik weet dat je er meer opgewonden van wordt dan wat dan ook.

Allereerst wil ik dat je weet dat je veel meer bent dan mijn moeder: mijn partner, mijn beste vriend, mijn vertrouweling. Met jou heb ik de gelukkigste momenten gehad, en hoewel veel niet zijn zoals we hadden verwacht, hebben we altijd geweten hoe succesvol te zijn en met een glimlach van alle problemen.

Mam, ik zal de middagen nooit vergeten nadat we naar school gingen toen we samen naar het park gingen en me talloze dingen leerden. Noch zal ik vergeten wanneer je me hielp mijn huiswerk te maken, die taken die soms door me heen gingen en ik had het moeilijk om ze af te maken, weet je nog?

Toen kwam de adolescentie, en daarmee het meest opstandige gezicht van mijn leven. Ik weet dat we destijds vaak ruzie maakten, dat we elkaar niet begrepen en dat je ervoor hebt geleden. En daarom wil ik me verontschuldigen, want ik was een dwaas die je niet vaak wilde horen … Maar toen ben ik opgegroeid en heb je me weer met alles geholpen. Liefdes, studies, buitenshuis leven en eindeloos ervaringen die zonder jou, geloof me, niet hetzelfde zouden zijn geweest.

Dus na het onthouden van dit alles wil ik je gewoon vertellen dat we nog veel momenten hebben om te leven. Dat je voor mij een held bent die erin geslaagd is om ondanks de tegenslagen naar voren te komen, dat er geen vrouw sterker is dan jij en dat ik het leven dank dat ik me bij de beste moeder ter wereld heb geplaatst.

Vergeet nooit alles waar ik van hou, want ik zal het nooit doen. Je zult me ​​altijd aan je zijde hebben, wat er ook gebeurt, en ik zal er altijd zijn om voor je te zorgen, je te helpen en je te onderwijzen. Omdat ja, nu ben ik aan de beurt geef alles terug wat je me hebt gegeven.

Ik hou van je mam.

Model 4: Brief bij een geschenk

Brief om je moeder een cadeautje te geven op moederdag

Fijne moederdag!

Voor je ogen heb je een geschenk gewikkeld in het papier van die kleur dat je zo leuk vindt. Maar wacht! Je kunt het nog steeds niet openen. Daarvoor moet je deze regels lezen, waarvan ik weet dat je het leuker zult vinden dan alles in dat pakket (hoewel het moeilijk zal zijn om het te overwinnen …)

Je weet al dat materiële geschenken komen en gaan, dat ze vergankelijk zijn en dat ze, zelfs als je ze erg leuk vindt, in de vergetelheid raken. Daarom wil ik je vandaag schrijven over geschenken, maar niet over de materialen, maar die dat zijn ze komen uit het diepste van ons hart.

Deze brief is slechts een voorbeeld. Maar mam, geloof me dat je me mijn grootste geschenk gaf op de dag dat ik werd geboren. de je was het beste cadeau ter wereld, de beste moeder, degene die er altijd bij me is geweest. Samen met pap heb je me kunnen opleiden en me de persoon kunnen maken die ik vandaag ben geworden … Met wat het je heeft gekost!

Naast je lessen over de wereld in het algemeen, heb ik met jou geleerd nooit op te geven. Dat in het leven niet alles rooskleurig is en vaak zal ik te maken krijgen met stormen waarvan ik denk dat ik die niet zal overwinnen. Maar dankzij je moed weet ik vandaag dat ik dat met alles en meer kan.

Je zult altijd een voorbeeld zijn van een jager voor mij, een kampioen die alles heeft kunnen doen en nooit is vergeten te glimlachen. Om naar me te glimlachen En dat is iets dat niet snel vergeten wordt, vind je niet?

Kortom, en ik laat je het geschenk openen, ik wil dat je weet dat ik van je hou en dat je de beste bent die ik in mijn leven heb. Toen ik werd geboren, stak je je hand uit en ik zal nooit meer loslaten. Toen ik werd geboren, glimlachte je naar me en ik zal je altijd die glimlach teruggeven die ik zo leuk vind.

Mam, ik hoop dat je het geschenk net zo leuk vindt als ik Ik hou van het geschenk van het leven dat je me gaf.

Ik hou van je!