Afscheid liefdesbrief; de mooiste woorden om afscheid te nemen

Afscheid liefdesbrief Casablanca-stijl

In het echte leven gebeurt het niet zoals in Hollywood-films. Het blijkt dat liefde niet alles kan doen en dus vinden we onmogelijke liefde, liefdesverhalen die slecht eindigen door factoren buiten het paar, of die vroeg eindigen. En andere keren, de liefdesverhaalHet begint niet eens. Al deze liefdes met een einde verdienen een mooie vaarwel liefdesbrief op de hoogte.

We willen speciale aandacht besteden aan die liefdes die om welke reden dan ook niet zouden kunnen zijn, omdat we daar niet de moed voor hadden neem een ​​kans, omdat, hoewel we van hem hielden, hij ons pijn deed of omdat we op de verkeerde tijd en plaats waren.

Voor al die liefdesverhalen dat we half levend moesten laten, voor die liefdes die we achterlieten en nog steeds van hen hielden, en voor die mannen die voor altijd in ons hart blijven maar niet in ons leven, hebben we stokjes geschrevenvaarwel liefdesbrieven. Laat je inspireren door ze te vertellen dat ze de mooiste woorden moeten vinden om afscheid te nemen.

Hier zijn voorbeelden van een afscheid liefdesbrief

Voorbeeld afscheid liefdesbrief

Vaarwel hart,

Ja dit is een vaarwel liefdesbrief. Ik kan het alleen aan je schrijven omdat afscheid voor mij onmogelijk is. Ik kon niet meer naar je kijken omdat ik mezelf zou verliezen in de kleur van je ogen, ik kon niet meer met je praten omdat ik tussen je lippen gevangen zou raken, dus ik ga nu weg en ik verlaat al mijn liefde in deze brief.

Dat weet je heel goed dit liefdesverhaal kan geen gelukkig einde, je weet heel goed dat we allebei zullen lijden, en ik heb gedacht om afscheid te nemen nu we nog steeds genieten van het geluk van elkaar lief te hebben. Je weet ook dat ik nog nooit van iemand heb gehouden zoals ik van je hou en ik vind het moeilijk om me voor te stellen dat ik deze liefde ooit weer zal voelen. Maar ik zeg ook vaarwel.

Ik ga niet leeg. Sorry als ik je kussen, strelingen en knuffels neem. Sorry als ik de lach en vertrouwelijkheid aanneem. Ik heb ook de geur van je haar, de smaak van je huid en het geluid van je stem in de koffer gestopt. Dat bracht me allemaal bewaar het als een schat goed binnen van mijn hart

Je kunt de herinnering bewaren aan dit liefdesverhaal dat dat niet zou kunnen zijn, maar dat zal het zeker zijn in een andere tijd, in een ander leven. En ik hoop dat je dit overhaaste afscheid begrijpt, maar onvermijdelijk, omdat ik voor altijd in een hoek van je hart wil blijven.

Ik zal je voor altijd herinneren.

Wanneer de afscheid liefdesbrief heel triest is

Zeg vaarwel in een brief: het afscheid dat we nodig hebben

Hallo schat

Dit is De brief waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou schrijven, maar de tijd is gekomen. Een liefde zo mooi als de onze verdiende een afscheid op het hoogtepunt van hoeveel we van elkaar hielden: voor wat we samenleven, voor wat we voelen, voor wat we waren … Het probleem is dat we niet langer zijn.

Hoewel ik weet dat we allebei moeten scheiden, moet ik toegeven dat verdriet me binnenvalt bij elk woord dat ik schrijf. Ik kan niet uit mijn hoofd gaan hoe verliefd we ooit waren. We waren gelukkig Maar jij en ik weten dat het beter is om het te verlaten voordat de wolken van slijtage de stralen van onze gelukkige herinneringen overschaduwen.

Daarom zal ik je vandaag vertellen wat ik je nooit durfde te vertellen: Ik had me al een leven met je voorgesteld. Door mijn hoofd zijn beelden gepasseerd waarin we onze kinderen opvoeden, een nieuw huis bouwen, onze rimpels over het strand wandelen …

En toch laat het leven ons wederom zien hoeveel het in zeer korte tijd kan veranderen. En nu moeten we afscheid nemen.

Ons werkt misschien niet meer. Maar we hebben alles geleefd.

Misschien een andere manier, maar ik zal altijd van je houden.

Dit zijn de mooiste woorden om afscheid te nemen

Tot ziens en bedankt liefdesbrief

Tot een ander mijn liefste,

Zeker, op een gegeven moment waren we gelukkig, maar ik herinner het me niet meer. De meningsverschillen zijn erin geslaagd om de goede herinneringen uit mijn hoofd te wissen. Maar ik denk dat het de moeite waard is om nog een laatste poging te doen om ons te verzoenen.

Het kan een beetje laat zijn, maar voordat ik afscheid neem, denk ik dat je een bedankje verdient. We hebben misschien geen relatie kunnen traceren die al een tijdje over de grond sleept. Maar hoe erg we nu ook zijn, ik kan nog steeds je deugden zien en alles wat je voor me hebt gedaan.

daarom meer dan een afscheidsbrief wilde ik je bedanken. Ik wil je bedanken dat je me in slechte tijden hebt gesteund, zelfs toen we allebei wisten dat we nog steeds samen waren vanwege de gewoonte om van elkaar te houden. Je was altijd hoffelijk en loyaal en ik wilde je bedanken voor je eerlijkheid.

Bedankt dat je me hebt geleerd hoeveel je van iemand kunt houden en hoe krachtig het gevoel van liefde kan zijn. Met jou heb ik geleerd om de ziel te kussen die je wilt en de intimiteit te begrijpen met de ellendige lippenstift. Ik begreep dat om zoveel van je te houden, Ik moest eerst van me leren houden en je hebt me eraan geholpen. Bedankt omdat na deze relatie mijn manier van begrijpen van liefde bijna net zoveel is veranderd als ik groeide tijdens de relatie.

Ondanks het afscheid word ik sterker dan het onze: met meer vertrouwen in mezelf en meer verlangen om de wereld te eten. Ik hoop dat hetzelfde met jou is gebeurd.

Omdat ik je ondanks alles het beste wens.

Het afscheid van liefde in een brief

Brief aan een onbeantwoorde liefde

Aan jou

Met alle leed van mijn hart, schrijf ik deze brief om u te vertellen dat ik eindelijk heb durven. Na een lange tijd me blind gemaakt te hebben, Ik heb me gerealiseerd dat je mijn onbeantwoorde liefde bento.

Onbeantwoorde liefde wordt meestal begrepen als degene die nooit wordt bestendigd, en we hebben je wel gezien. Ondanks de passie van onze vergaderingen, de berichten die met zuchten werden ontvangen en mijn verlangen om je weer te zien, correspondeerde je nooit met mij. Ik heb me eindelijk gerealiseerd dat we er nooit naar zoeken.

Mijn meest sentimentele ‘ik’ schreeuwt tegen me dat ik tevreden ben met wat je me geeft. Je bent tenslotte nooit opgehouden hartelijk te zijn en voor mij te glimlachen.Maar uiteindelijk zal ik nadenken over mijn voordeel en ik zal afscheid nemen.

Dit is niet bedoeld als een afscheidsbrief vol verwijten of verwijten, en als het zo lijkt, vraag ik u om mij te vergeven. Maar ik heb je genoeg tijd gegeven om te laten zien wat je van me wilde en het resultaat was het minst gewenst.

Ik ben me ervan bewust dat ik deze beslissing zal betreuren en probeer terug te gaan in de tijd om aan uw zijde terug te keren. Ik ben tenslotte nog niet gestopt met van je te houden. Maar ik weet ook dat dit afscheid zeer noodzakelijk is. In de toekomst zal ik trots zijn dat ik op tijd van je heb kunnen scheiden.

Tot voor altijd, liefde.

Wil je nog meer voorbeelden van liefdesbrieven? Hier hebben we er nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *